Erkek İnfertilitesi esinde sperm hareketsizligi olanlar yardım lütfen

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım hangi kürün ne kadar surede faydası oldu sizin hıza

sadece ileri hız mı 55 sizin ?

canım hangi kürün ne kadar surede faydası oldu sizin hıza
Valla bir ay havuc suyu kullandik duzenli bide hergun bitane muz yedi esim. Keciboynuzu kurune pek kullanmadik canim bi 15gun anca kullanmisiktir yediklerinede dikkat etti ama havuc suyu haric haftada bikez hatta bazen 2kez tavuk yedi portakal suyu falanda tuketti

havuc mevsımı olmadıgı ıcın 3 aydır kecıboynozu kuru kullanıyo canım yediklerıne kendısı dıkkat eder cok zaten... bakalm hayrlısı bizimde a+b=44

Sizin o kadar kotu degil bence ki kurlerlede duzelir Allah in izniyle e vitamini kullaniomu esin
saol canım benım cewaplarn ıcın nasıl moral oldu bilemezsin kullanmıyo canım ben çok istiorm kullanmasını ama dr vermeyince korktuk almaktan daha çok bozarsa diye

insanın duygularıyla bu kadar oynanılmaz yaa. dünya kriterleri bile %50 ye iyi derken bu doktorlar neden bu kadar moral bozmayı seviyo anlam veremiyorum. bizimde lökosit fazla özelde bi doktora gittik adam kovmaktan beter etti bizi. niye ilaçlarla uğraşıyosunuz gidin tüp bebeğe alın çocuğunuzu kucağınıza dedi. eğer tedavisi varsa neden yapmak istemiyolar anlamıyorum. inan psikolojik olarak bittik artık eşimde bende. rabbim önce sabır versin bu durumda olanlara. biz bide aktara ballı karışım yaptırmıştık. çok umutluyduk ama daha da kötü gelince bütün hayallerimiz yıkıldı. evicap 1 ay kullandı eşim bıraktık. tekrar kullanmak zarar verir mi bilmiyoruz cnım. hayırısıyla olur inşallah isteyen herkesin

canım ileri hareket 5 mi 20 mi? benim arkadaşım eşi azospermdi bu kürler sonunda 2 milyon spermle hamile kaldı. doktorlara sorsan 2 milyon için infertil erkek derler. ama rabbim ol deyince işte oluyo. ileri hız önemli diyolar bizimde o çok düşük. hareketsiz %60.

Aa bide ozel doktoru olcak hem lökosit icin antibiyotik kullanmasi lazim esinin bnce vitamini birakmasin esin ayrica mutlaka baska bi doktora gozukun ne demek tup bebek ya once tedavisi varken neden hemen tup bebege basvurulsn

saol canım benım cewaplarn ıcın nasıl moral oldu bilemezsin kullanmıyo canım ben çok istiorm kullanmasını ama dr vermeyince korktuk almaktan daha çok bozarsa diye
İcini bi nevi rahatlatabildiysem ne mutlu bana. Cunku biliyorum evlat hasretini ne demk oldugunu. Bi doktora sorun canim siz vitamini. Genelde hareketsizlik olan herkese veriyolar

Aa bide ozel doktoru olcak hem lökosit icin antibiyotik kullanmasi lazim esinin bnce vitamini birakmasin esin ayrica mutlaka baska bi doktora gozukun ne demek tup bebek ya once tedavisi varken neden hemen tup bebege basvurulsn
soğuk pres keçiboynuzu özü aldık şimdi ona başlıcaz yeniden. L-arginin kullanıyo bide emodex. antibiyotiği başka bi doktor yazdı augmentin şimdi ona da devam ediyo. bizim ileri hızı etkileyen sanırım lökosit. bak atayım resmini sonucun.

Eklentiler

• 11873494_1115084768504859_1386645541966215041_n.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 64
ileri hız %5 canım... ewet canım rabbimn ol demesibe baglı kurlere dewam

canım baska bi doktora gorun lokasıt ıcın antıbıyotık veriolar ve sorun hemen cozuluor

canım baska bi doktora gorun lokasıt ıcın antıbıyotık veriolar ve sorun hemen cozuluor
başka doktora d gittik canım augmentin verdi şimdi onu kullanıyo. senin %45 olan değerin yavaş hareketli galiba. bence gayet iyi bi değer. hiç moralini bozma. zaten ileri hızlı ile yavaş hareketlinin toplamı %50 olunca yetiyo. sadece yataktan hemen kalkma ve yumurtlama günlerini kaçırma. kürlere de devam et. ama bence sizin durum bizden çok daha iyi.

canım inşallah hepimizinki düzelir hiçbirimiz mahrum kalmayız evlat sewgisinden

Hii olabilir hareketi o engelleyebilir. Baska doktora gittiniz mi pki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…