Mrb.. Szin once keciboynuzu kurune baslamnz lazm snrada havc suyuna. Ayrca lokosit icnde antibiyotk vermesi lazmdi sanirm bkc arkadstn duymstmdaMerhaba banada yardımcı olurmusunuz ml 11 milyon sperm %13 hızlı %17 yavaş %12 yerinde %58 hareketsiz sonuçlarımız ve lökosit oranı 1,8 milyon çıktı
Hayır canım ben hiç duymadım ilaç yanında kürleride tavsiye ettiler bana onlardan da kullanArkadaşlar Merhaba benim eşimde de sperm hareketsizliği var. İlaç kullandık tekrar doktora gittik ama pek ilerleme olduğu söylenemez. Ve en son gittiğimizde doktor şaka gibi B12 eksikliği var bu sebepten olabilir dedi aylık iğne verdi 2-3 ay sonra tekrar gelin ilerleme var mı bi bakalım dedi. Daha önce doktoru B12 eksikliği sebebiyle sperm hareketsizliği var diyen oldu mu acaba yardım edin lütfen.
Bize doktorumuz hiç bitkisel bi şey önermedi ama biz yinede tanıdık bir aktardan özel bi karışım yaptırdık. Eşim onu kullandı sonra tekrar gittik çok çok az bi ilerleme vardı. Ondan sonra da B12 iğnesi verdi doktorumuz, zaten internette işe yaradığı yazıyor ama ben yinede daha önce böyle bi şeyle karşılaşan var mıydı onu merak ettimHayır canım ben hiç duymadım ilaç yanında kürleride tavsiye ettiler bana onlardan da kullan
Bize doktorumuz hiç bitkisel bi şey önermedi ama biz yinede tanıdık bir aktardan özel bi karışım yaptırdık. Eşim onu kullandı sonra tekrar gittik çok çok az bi ilerleme vardı. Ondan sonra da B12 iğnesi verdi doktorumuz, zaten internette işe yaradığı yazıyor ama ben yinede daha önce böyle bi şeyle karşılaşan var mıydı onu merak ettim
İşe yaradı mı peki ne kullandınız?Yok canım bizim de doktorumuz tavsiye etmedi biz kendimiz araştırıp bulduk
Umarım, güzel haberlerle döneriz inşallah. Bizde temmuz sonuna doğru tekrar gideceğiz iğneler işe yaramış mı baktıracağız. Rabbim hayırlısını versin hepimizevalla canım bizimde ilk ayımız keçi boynuzu özü ve aktarda bi karışım hazırlattık ahmet marenkinin vermiş olduğu onlARI KULLANIYOR şimdi bu ay tekrar test yaptırıcaz ozamn sonuçları paylaşırım umarım yükselmiştir.
canım keçi boynuzu özü dediğin pekmez olan mı? eğer öyleyse onun yerine keçi boynuzu kürü hazırla. Sabah akşam onu içir. Ayrıca sabah ve akşamları birer muz ve kivi yedir,bizi dr söyledi kivi ve muzu.valla canım bizimde ilk ayımız keçi boynuzu özü ve aktarda bi karışım hazırlattık ahmet marenkinin vermiş olduğu onlARI KULLANIYOR şimdi bu ay tekrar test yaptırıcaz ozamn sonuçları paylaşırım umarım yükselmiştir.
sizin kaç canım kürleri denedin miBu sorun varken nasıl olunabilirse ben öyleyim işteNe yapacağız harbiden yok mu bi çözüm bulan
En son doktor %4 dedi valla bi neofortil ilacını kullandık bir de tanıdık bir aktardan karışım yaptırdık onu kullandı eşim. Ama en son doktor vücutta b12 eksikliği nedeniyle olabilir dedi ayda bir bi iğne oluyor eşim şu anda iki üç ay olsun tekrar bakalım artış var mı dedi doktor bu ay ortasında gideceğiz eğer işe yararsa yazarım size desizin kaç canım kürleri denedin mi
Keçiboynozu kuru de dene canim insallah artmistir...En son doktor %4 dedi valla bi neofortil ilacını kullandık bir de tanıdık bir aktardan karışım yaptırdık onu kullandı eşim. Ama en son doktor vücutta b12 eksikliği nedeniyle olabilir dedi ayda bir bi iğne oluyor eşim şu anda iki üç ay olsun tekrar bakalım artış var mı dedi doktor bu ay ortasında gideceğiz eğer işe yararsa yazarım size de
Amin canim hayirlisi...Hiçbir yerde keçiboynuzu bulamadık ya zamanı değil dediler ama inşallah ona ihtiyaç kalmaz da artış olur. Allah hepimize hayırlısını versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?