Erkek İnfertilitesi esinde sperm hareketsizligi olanlar yardım lütfen

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba arkadaşlar eşim buğun tahlil yaptırdı doktor neofortil kullan 2ay demiş sonuçlardan hiç birşey anlamadım yardımcı olurmusunuz
SPERM KONS:18
TOPLAM HAREKETLI:38
İLERİ HAREKETLİ:26
YERİNDE HAREKETLİ:12
HAREKETSİZ:62
MORF NORMAL FROMLAR:5
TOPLAM SPERM:90
HAREKETLİ SPERM:35
YIKAMA SONRASI DIYE AYRI BI SONUC VAR ORDA DA
SPERM KONSANTRASYONU:14
İLERİ HAREKETLİ:75
YERİNDE HAREKETLİ : -
HAREKETSİZ:25

HİÇBİRSEY ANLAMADIM YARDIMCI OLURMUSUNUZ LUTFEN?

şu toplam hareketli 38 yazıyorya onun en az 50 olması lazım canım inşallah ilaçlar fayda verir de artar hareketler.....

Bizde neofortil kullandık ilerlemesi ameliyat demişti doktor güvenemedik başka bir doktora gittik neyini ameliyat edecekmiş saçmalamış neofortil vb çok ilaç var vitamin türü bunlar etki etmeyebilir dedi ve bize aşılama önerdi. Ama dilerim neofortil sizde işe yarar...

TESEKKÜRLER 2 YILDIR DENIYORUZ OLMUYORDU EN SONUNDA DOKTORA GİTTİ EŞİM AMA DOKTOR NET BISY ANLATMAMIŞ PAZARTESİ BAŞKA DOKTORA GÖZTERECEĞİZ SİZCE SONUÇLAR COK MU KOTU

YAA KOTUMU YANI REFERAN 50İSE BAYA KÖTÜ OZAMAN
ya canım benim kötü diye bişi yok nasip diye bişi var bebek için lazım olan 1 tane sperm allah nasip edecekse 1 tanesi yumurtayı döller ama ne kadar çok hareketli o kadar çok şans demek .......yapman gereken ilacı en az 3 ay kullanıp dua etmek inşallah ilaç eşine fayda eder benim eşim piyasada en cok övülen ilaçı kullandı (proxeed plus) ama hiç bi fayda etmedi bazısında keçi boynuzu kürü bile fayda ediyo kişiden kişiye değişiyo şu en az 3 ay kullanma durumunu bülent traşa yazmıştım da o demişti ilaçın fayda gösterdiğini anlamak için en az 3 ay diye

Bizde 1 buçuk yıl oldu ama olmuyor en son gittiğimiz doktora 1 buçuk yıl oldu deyince niyetiniz bir bebekse hiç tedavi olmayı deneyerek zaman kaybetmeyin aşılama öneririm dedi son kez de bi test daha yaptı haftaya alacağız hepsinin sonucunu. Benim eşimin birde spermleri birbirine yapışık belki o giderilebilirse normal yolla olabilir dedi. Bizim değerlerimiz

çok tesekkür ederim allah ne zaman isterse ozaman olcak beklemekten başka care yok rabbım yar ve yardımcımız olsun

umutbitmz bebeğin hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı naip etsin inşallah. benim eşiminde sayı iyi ama hareket düşük.. siz neler uyguladınız da faydasını gördünüz. biz 4 aydır denemediğimiz kür kalmadı ama sonuç dha da kötü çıktı

Amin saolasin Allah razi olsun.. Benim ilk bebegim 1bucuk aylik evliyken oldu fakat 7aylik hamileyken kazada kaybettim. Sonra bunuda 1sene bekledim o arada iste ben testlerimi yaptirdim temiz cikti sonra esim yaptirdi hareketsizlik var denildi ama %50ydi hareketlilik yinede hareketsizlik var denildi havuc suyu muz keci boynuzu falan kullandi esim sonra ben adet duzensizligi icin hap kullandim cok sukur melegim geldi

%50 ye nasıl az derler yaa. saçmalamışlar bence. havuçsuyu ve keçiboynuzu özünü bizde kullandık canım ama değerler daha da düştü. aynı anda kullandığımız için mi ıkdu bilmiyorum. aynı anda kullanılmaması gerekiyomuş biz bilmiyoduk. bizim %20 ileri hareket ve hiç umudum kalmadı artık. 4 aydır kür yapıyoruz hiçbirişe yaramadı

%20 ileri hareket normal deil mi ya bizim %5 ona bile olur dio drlar

%20 ileri hareket normal deil mi ya bizim %5 ona bile olur dio drlar
canım %50 olması lazım en az. 50 nin altını düşük kabul ediyolar. size kaç doktor dedi %5 için olur diye. bize hiç iyi diyen olmadı şimdiye kadar. kür uyguluyomusun eşine

canım %50 olması lazım en az. 50 nin altını düşük kabul ediyolar. size kaç doktor dedi %5 için olur diye. bize hiç iyi diyen olmadı şimdiye kadar. kür uyguluyomusun eşine
canım bizim a+b=55 ileri hız 20 diğerleri dengelio ıleri hızı dediler ve sayınz iyi dedier varıkosel var esımde amelıyatta etmediler olur die 5 dra sordum... ewet kür uyguluorm daha yeni 90 gün doldu bakalm faydası olacak mı 1 dusugum var 1 yıldır ıstıorz

Havuc suyuyla keciboynuzu suyunu bi kullanilmaz diyolar ama canim ozunu duymadim evet 3kez test yaptirdik hep hareketsizlik var dediler hatta kurlerden sonra %55e cikti yinede esimim doktoru hareketsizlik var diyodu 4.testi istedi bende artik sinirlenmistim yaptirmayalim test falan dedim her gittigimizde 100lira veriyoduk ozelde yaptiriyoduk. Devlet hastanesindeki doktora gosteriyoduk. Evicap var duymusundur e vitamini esim icin eczaneden onu aldik doktor baska bi hap vermisti oda e vitamini ama evicap daha iyi dediler bizde onu aldik bende ayni zamanda adet duzenleyici kullandim. Bizimde sayida problem yoktu ama %50olmasna ragmen hareketsiz deniliyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…