Cok ilginc ben ilk defa gecenlerde duymustum cok sasirmistim,
ama yillardir ayri yatanlar bile varmis
Bizim ailede yatak ayirmak demek cok asiri derecede kötü biseyle esdeger..
Yani dedem bile rahmetli nenemden cok cok hast aolmasina ragmen yatagini ayirmamisti taa ki yatalak olup evde hastane yataginda yatmak zorunda kalana kadar.
Sonra kader ayirdi zaten..
Bence insan yasadigi sürece esinle birlikte yatmali, horlasin ne olursa olsun alismasi gerekir.
Ayni yatakda yatmak esler icin cok önemli, hangi yasta olurlarsa olsunlar.
Cok ilginc ben ilk defa gecenlerde duymustum cok sasirmistim,
ama yillardir ayri yatanlar bile varmis
Bizim ailede yatak ayirmak demek cok asiri derecede kötü biseyle esdeger..
Yani dedem bile rahmetli nenemden cok cok hast aolmasina ragmen yatagini ayirmamisti taa ki yatalak olup evde hastane yataginda yatmak zorunda kalana kadar.
Sonra kader ayirdi zaten..
Bence insan yasadigi sürece esinle birlikte yatmali, horlasin ne olursa olsun alismasi gerekir.
Ayni yatakda yatmak esler icin cok önemli, hangi yasta olurlarsa olsunlar.
canım dediğinde haklısın ben de senin gibi düsünürdüm ama horlama konusunda pek katılamayacagımöyle horlayanlar var ki yan odadan bile dyulur rahat etttirmez.
insan verimli uyk alamayıp,sersem gibi dolanınca gün icinde beraber yatsa ne olur.. uyku önemli birsey bence.
Valla çocuk olunca uyku çok kıymetli oluyor. Bir çocuk yanlız yatmıyorsa mecbur ayırıyorsun odayı.biz nöbetleşe yatıyoruz çocuğumuzun odasında .gerçi genelde beni istiyor. Ama şöyle sabaha kadar film izlediğim bir gecenin sonunda kulak pamuklarım.uyku gözlüğümle büyük yatağa uzanmışken brad pitt gelse kovalarım herhalde odadan.:)
benim esim horlarsa ben ayri yatar he
uykum cok kiymetlidir benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?