o horlamayi cok iyi biliyorum dayim bizde kaldiginda bazen ayni odada yatardik.
dayanilmaz olsada en nihayetinde uyuyordum, ki ilerde evlensem esimde horlasa sanirim yatagimi ayirmazdim.
bende kücükken yalniz yatmiyormsum. bu durumda annem babamin yataginda birlikte yatardik, ben uyuyunca beni yatagima birakirlardi. zaten belli yasa kadar da besigim anne babamin odasindaymis. onlar yataklari ayirmamislarsa 3 cocuk olsada, demek ki ayirmadanda oluyor.
ben bu konuda ailemi örnek alacagim insallah
Biz ilk doğduğu günden itibaren asla yatağımıza almadık. Hala da güvenli olmadığını düşünüyoruz. Hele yeni doğmuş bebekler emzirirken bile yatağa alınmamalı. Annesi emzirirken uyuyakaldığı için boğulan bir sürü bebek var. Yataktan düştüğü için beyni zedelenen bir sürü bebek devar. Çocuklar kendi yataklarında ve büyüdüklerinde de kendi odalarında yatmalılar bence. Tabii buna alıştırmak zaman ve emek istiyor.biimki üç gecedir yanlız uyuyor ama ikna etmek için söylemediğimiz bişey kalmamıştır herhalde:) en iyisi daha küçüklükten alıştırmk yanlız uyumaya. Yoksa benim gibi zaten uyku problemi olan anneler için tam bir azap oluyor.
ay ben bu konuda cok dertliyim. esimi cok sevmeme ragmen kar bizi ayirdi. hava cok soguk yatak odamizibiraktik dogalgaz sobali salonda yatiyoruz. mecburen cekyatlar a sigmiyoruz birlikte. ama kar bitsin gecicez odamiza. esler ayri yatmaz kesinlikle ben kocama sarilirim gece korkarim falan cok guven li hissederim kendimi. geceleri ayima sarilip uyurum oyuncak degil bende gercegi var diyorum bazen arkdaslarima. insanin kocasi caninin yarisi. herkes kocasin a sarilip uyusun misil misil karda yagiyor sicacik oh...
Merhaba bayanlar,
cevrenizde kayinvalidesi ve kayinpederi ayni evde farkli odalarda yatan var mi?
Neden ayri yatiyorlar?
Yaslaninca insan esinden ayri yatinca daha cok mu rahat ediyor?
Veya ayri yatmalarinin sebebi ne olabilir?
neden bu kadar ilgilendiniz bilmiyorum ama bir çok sebebi olabilir.mesela benim babam.horlar, kahveden çıkmaz pis kokar.annem rahat edemez, ayrı yatar.aynı şeyler senin başında olsa ne yaparsın gidersin başka odada yatarsın.
bence bunları sorgulamak gereksiz
Ben 30 yaşındayım, eşimle ayrı yatıyoruz
mecburiyetten
çünkü 1 yaşında bebeğimiz var, beşiği yatak odasında
eşim çok horluyo
bebeğimizde ayak sesini dahi duyup uyanıyo
o yüzden yaza kadar ayrı yatıcaz, yaza beşiğini diğer odaya geçiricem
az önce üstünü açmış, parmaklarımın ucuna basarak gidip üstünü örttüm, onu bile duydu uyandı ağladı
Merhaba bayanlar,
cevrenizde kayinvalidesi ve kayinpederi ayni evde farkli odalarda yatan var mi?
Neden ayri yatiyorlar?
Yaslaninca insan esinden ayri yatinca daha cok mu rahat ediyor?
Veya ayri yatmalarinin sebebi ne olabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?