- 27 Ekim 2016
- 303
- 458
- 18
- 36
- Konu Sahibi murphymercy
-
Çok doğru söyledin arkadaşım,haklıyken haksız duruma düşüyorsun.Merhaba cevremde bu durumda olan var. Sen sindirebilecegine inaniyorsan yani
Affet. Ama yukaridaki saydiklarim sana zul gelecekse yapma. Paranoyak olursun. Hakli iken haksiz duruma dusersin.
- Eve gec geldiginde acaban olmayacaksa
- Telefonla konustugunda acaban olmayacaksa,
- Cok para harcadiginda acaban olmayacaksa
- 3gun sonra keske demiyeceksen,
Ben bir kadin olarak sindiremez cenemi tutamazdim. Kendimi biliuorum.
Burda iki tarafida bilen sensin.
Ben otel rezervasyonunu gördüm.kadinla yazılmasını gördüm.ve bitirmeden acın dinmez.ona hakettiği cezayı verdikten yani yol verdikten sonra acılarım kuş gibi uçtu gitti.Telefonda msjlarini gordum
Sordum inkar etti
Ben kesin konusunca itiraf etti
Sadece konusmus mus
Sen nasil ogrendin
Ne yaptin peki ilk ogrendiginde ona ne soyledin
Bu olay ne zaman oldu
Esin pisman oldumu
Benimki neler yapmadı neler neler....ustunu başını çarşıda yırtıp kitiz geçirmeler.. ..fakat biraz durdum evde hemen bitirmedim.bu sefer o bana yalvaran adam gitti emir veren cezalandıran terbiyesizlesen biri geldi.eski otoritesini eski beni istedi.ama ne ben ne eski yerindeydi.Esim kardesime demis ayrilmasin benden
Kopek gibi surundursun gerekirse ama birakmasin beni
Yoksa gidecekmis buralardan
Ben ona kopek muamelesi bile yapmam
Kopekler sadik olur
Hayvana hakaret olur
O erkekmiş.ben yapsam ayrılırmış ...ama bende kadının dedim seni affetmiyorum....pisman olsa ne olacakki olay olduktan sonra.
siz esinizi aldatsaniz sonra pisman oldum bi daha yapmam deseniz olur mu ? erkek - kadin farketmez...
Vallahi bunlari cokkk dutduk. Burada okursan goreceksin.Esim kardesime demis ayrilmasin benden
Kopek gibi surundursun gerekirse ama birakmasin beni
Yoksa gidecekmis buralardan
Ben ona kopek muamelesi bile yapmam
Kopekler sadik olur
Hayvana hakaret olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?