- 14 Nisan 2014
- 3.182
- 3.067
- 448
- Konu Sahibi murphymercy
-
Benimkinin ailesi çok yalvardı.allah için oğlumu affet.oruc tutucsz...adak adadık.daha neler neler.affetmeyince iftira attılar.babamin üvey olduğunu cocuklari ma söylediler.. kaynana nerden çıktın oğlumun karşısına hayatını mahvettin dedi...dusunuyorumda o yalvaran kadın bu mu?Erkekler ve sevgili aileleri simdi bunu soyler. Baris yuvana don diye. Onemli olan baristiktan ve uzerinden zaman gectikten sonra hala esin ben eseklik ettim ve ailesi de oglum eseklik etti diyebilecek ve sana destek verecekmi.
İste ben bunu diyeni hic duymadim. Yasayan varsa yazdin. Ben de duyayim.
Benimkinin ailesi çok yalvardı.allah için oğlumu affet.oruc tutucsz...adak adadık.daha neler neler.affetmeyince iftira attılar.babamin üvey olduğunu cocuklari ma söylediler.. kaynana nerden çıktın oğlumun karşısına hayatını mahvettin dedi...dusunuyorumda o yalvaran kadın bu mu?
Benimkinin ailesi çok yalvardı.allah için oğlumu affet.oruc tutucsz...adak adadık.daha neler neler.affetmeyince iftira attılar.babamin üvey olduğunu cocuklari ma söylediler.. kaynana nerden çıktın oğlumun karşısına hayatını mahvettin dedi...dusunuyorumda o yalvaran kadın bu mu?
Linam empati yap evlimisin bilmiyorum esin sana aynini yapsaydi yinede boyle mi dusunurdun
Yazışmanın amacı yatak değilmidir? Düşünmüş ama becerememişse affetmek lazım yani..Canım, eşim bana aynısını yaptı hem de bi kaç kez. Ama evlenmeden önce tabi. Affettim zaman zaman aklıma geldi unutamadığım için onu terk ettim terk ettiğimde mahfoldu içti kırdı yıktı ağladı yalnız kaldı. Sonra barıştık 20 11 den beri beraberiz güzel bi evliliğimiz var. Her zaman derim bak evlendik barklandik çocuğumuz da yolda eğer ki beni aldatirsan seni boşarım. Boşarım diyorum ama tabi düşünülür. Yani yazismaysa allah korusun tabi de düşünürüm sonuçta ortada bitane de evlat var babasıyla annesiyle büyümesi gereken. Ama yataklık bişeyse KESİNLİKLE affetmem. Size de o yüzden dedim yazismaysa bitirme taraftarı olmayın bence diye.
affetmeee bunun devamı gelır daha cok rahat aldatır nasıl olsa evdekı karısamaz dıe sıddetede baslarKonu acmistim esim ihanet etti ve suan iki gundur ayriyiz sonumuz ne olacak bilmiyorum bitane oglum var 3.5 yasinda ogluma cok uzuluyorum
Sozde mutlu giden bi evlilikti
Simdi cok pisman
Ama ask herseyi affedermi
Bence etmez
Benim durumumda olanlar karar asamasinda olanlar varmi
Yazalim birbirimize yardimci olalim
Burdan baska yazacagim hickimsem yok
Haklisin ,yapanı şeytan baştan çıkarıyor çünkü kendi aklı yok .kaç yaşında hala yaptığı işin nereye varacağını ,sonucları ni hesap edemiyorsa yarın da :" yattım ama 5 dk sürdü ,inan fazlası yok " diyecek .uzatma derim .yol yakınken bu iradesiz heriften kurtulCok dindar degil ama allah inanci var
Bana derdi bu erkekler nasil karisini aldatir
Karisindan korkmuyor hadi allahtan da mi korkmuyor
Seytana uydugunu soyluyor
Zaten hep suclu seytan
Ben ona kopek muamelesi bile yapmam
Kopekler sadik olur
Hayvana hakaret olur
Canim bende 1bucuk senedir evliyim esimden suohelenyrm ama aldtma konsnda degil esim zurekli calistigi yerdeki kiza bakiyor surekli ama ne zmzn ona baksam gozu yandan yandan ona bakiyo hayatta elimi tutmuyo o kizi gordgu zaman napcam blmyrm ya ortda bsy yokken suclamak istemyrm bana bir akil verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?