- 25 Nisan 2014
- 3.221
- 3.963
- 333
- Konu Sahibi murphymercy
-
O erkekmiş.ben yapsam ayrılırmış ...ama bende kadının dedim seni affetmiyorum....
Sabit birisi yok bir kac kadinla normal.sohbet etmis ama yakalamasam daha ileri giderdi diye dusunuyorum
Ama sohbet her yone gidebilirdi
Yazidgi bayanlar hep bakimli acik bayanlar
Niyetinin iyi oldugunu sanmiyorum
Gece ben uyuduktan sonra yazmis
Cnm ben 5 ay yataktan hiç kalkmadım.sonra tam kendime geldim ise başladım 1 ay sonra tekrar yatağa düştüm.bu seferde maddi gücüm yok.calisacak ayağa kalkıp lavaboya gidecek gücüm yoktu...1 tl vermemeye ekmek almamaya başladı.onunla ilgileneyim diye...beni ve kızımı cezalandırmaya başladı ı yalvaran adam...ve ben yatalak bir şekild e 1 buçuk sene hiç konuşmadan durdum.sonra pisikolojik ilacımı içmeye karar verdim.ama zaten ben boşanacaktım sadece güç istiyordum.ve ilacımı içtikten 5 gün sonra ben bunun için mi yzuluyorum.bu şerefsiz için mi dedim ve yolladim.ve ondan sonra o gitti diye ve bana bunu neden yaptı diye acı çekmedim.Ne.kadar evde beraber kaldiniz nice
Benimki çarşaflı ailenin oğlu.bununla ilgisi yok cnesiniz dindar mi?
Ah cnm keşke yanında olsam.kizim 18 oğlum 14 .ben çok erken evlendim.simdide isim yok.is arıyorum.ama onurumu gururumu geri aldım ya bu bana yeter.cunku bunu öğrendikten sonra onun gözlerine bakıp güven hissedemezsin.bitti.ve ben onunla ne yokluklarla evlendim.ve her şeyimiz oldu o bizi sattı.kadina hep bizi kötülemiyormuş.bunu neden yapar bir erkek..cunku ben seninle suřuyorum pezevenk değilim aslında geçerli sebeplerim var....karsisindakine kendini namuslu gostèiyor aklınca.. ..ama eve gelince de o söyledikleri vicdanını yorduğu için bana of bile demiyordu.askim cnm herşeyim.. ..ama allah bizim gördüklerimizden haberdar.Nice canim benim sende cok aci cekmissin kizin kac yasinda
Bende yataktan cikamiyorum
Evi bok goturuyor
Hayat bitmia gibi ben nasil toparlanicam
Ve pazartesi ise gidicem
Kimseye caktirmamak cok zor
Yuzume bakan anlar gibi geliyor iki gunde coktum zayifladim on yas yaslandim ama sen dogru olani yapmisin davaniz ne zaman
aldatma illa ten tene değine oluyo diye bişey yok konuşmak mesajlaşmak bana göre hatta başkalarına bakmakta aldatmak eşin yüzsüz canım daha yapmaz diyosan inanıyosan affet yoksa ayrıl canım değer mi acı çekmeneBen asla sindiremem diye dusunuyorum
Esime gore yaptigi yanlis ama aldatma degilmis telefondan sohbet etmis msjlasmis
Ama nasil yuzume bakti
Nasil yalan soyledi
Ben uyurkn arkamdan is cevirdi olsem unutmam sanki
Bitli sultan sanmiyorum canim zaman gecince beni bile suclu cikarirlar
Belki sende yakalamasaydin takip etmeseydin her erkek yapar diyecekler
Oh gozunu sevdigimin dumbuk yalan dunyasini
Insanlari da yanar doner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?