Esinden ayrilmayi dusunen varmi

Erkekler ve sevgili aileleri simdi bunu soyler. Baris yuvana don diye. Onemli olan baristiktan ve uzerinden zaman gectikten sonra hala esin ben eseklik ettim ve ailesi de oglum eseklik etti diyebilecek ve sana destek verecekmi.

İste ben bunu diyeni hic duymadim. Yasayan varsa yazdin. Ben de duyayim.
Benimkinin ailesi çok yalvardı.allah için oğlumu affet.oruc tutucsz...adak adadık.daha neler neler.affetmeyince iftira attılar.babamin üvey olduğunu cocuklari ma söylediler.. kaynana nerden çıktın oğlumun karşısına hayatını mahvettin dedi...dusunuyorumda o yalvaran kadın bu mu?

Benimkinin ailesi çok yalvardı.allah için oğlumu affet.oruc tutucsz...adak adadık.daha neler neler.affetmeyince iftira attılar.babamin üvey olduğunu cocuklari ma söylediler.. kaynana nerden çıktın oğlumun karşısına hayatını mahvettin dedi...dusunuyorumda o yalvaran kadın bu mu?

hah iste dedigimde bu...
Ele gune ne derler diye size yalvar yakar, bin pismanlikla cagirirlar.

Sonrada hic birsey olmamis gibi sizi suclu cikarirlar.

Vallahi billahi tillahi duydum ben. Bu kadin bunlari, aldatilmayi haketmiyor dedim. " kucucuk cocuklari var kadinda bosanmayi istemiyor, cocugum aldatmayipta ne yapsin" dediler. Bosansin dedim kadin bosanmak istemiyor dediler. Dediler de dediler.

Ama sen suclu olan taraf olacaksin...

İşte istedikleri olmayınca cirkeflesmisler gercek yuzlerini gostermisler olay bundan ibaret.

Iste once istediklerini yaptirmaya calisiyolar
Bakti olmuyor seni suclu cikariyor
Nasil acimasiz oluyor insanlar bu kadar
Daha dune kadar anne dedigimiz esim dedigimiz insanlar
Hersey yalan bence

Linam empati yap evlimisin bilmiyorum esin sana aynini yapsaydi yinede boyle mi dusunurdun

Canım, eşim bana aynısını yaptı hem de bi kaç kez. Ama evlenmeden önce tabi. Affettim zaman zaman aklıma geldi unutamadığım için onu terk ettim terk ettiğimde mahfoldu içti kırdı yıktı ağladı yalnız kaldı. Sonra barıştık 20 11 den beri beraberiz güzel bi evliliğimiz var. Her zaman derim bak evlendik barklandik çocuğumuz da yolda eğer ki beni aldatirsan seni boşarım. Boşarım diyorum ama tabi düşünülür. Yani yazismaysa allah korusun tabi de düşünürüm sonuçta ortada bitane de evlat var babasıyla annesiyle büyümesi gereken. Ama yataklık bişeyse KESİNLİKLE affetmem. Size de o yüzden dedim yazismaysa bitirme taraftarı olmayın bence diye.

Biraz kendinize zaman verin. İyice düşünün. Eşinizden ayrı bir yerde olursa mümkünse daha iyi karar verirsiniz

Evlilik terapisine gidin.
Ben de boşanmayı düşündüm bi ara. Ikı ay da ayrı kaldık evden kovdum onu. Sebep benden habersiz kredi çekip kumar (iddia) oynamasıydı. Şu anda asgari ücretle 720 lira kredi ödüyoruz. Artı ev kira. Ben de çalışmıyorum. 25 haftalık hamileyim. Nasıl geçirdiğimizi var sen düşün.
Bir ay önce barıştım. Çünkü kızım (15 aylık şu anda) hasta oldu. Geceleri kaç defa uyanıp baba diye ağlıyordu. Ama içli içli bağıra bağıra babaaa diye ağlıyordu. Çocuk bir tuhaf oldu. Sürekli de hastaydı. Hastalığının bile babasını kaybetme korkusundan onu görememekten olduğunu öğrendim.
Sonra eşimi affettim. Zaten sürekli özür diliyordu. Eve donebilirsin dedim. Sonuçta ben de çok seviyordum ve de çok iyi bir insandı. Hani bir sözü vardı yaşlıların: Biz eskiyenleri atmaz tamir ederdik diye.
Evliliğimi tamir etmeye karar verdim. Çok şükür iyiyiz. Kızım da çok iyi. Babasının yanında uyumaya başladı. Yerine yatiriyorum uyuyor ama bir iki saat sonra bir bakıyorum wc ye gittiğimde babasının yanına yatmış. Her gece gelip babasının yanına yatıyor.
Neden anlatıyorum bunları uzun uzun. ?
Çünkü senin de çocuğun var iyi düşün.
Bir şeyler yap. Boşanmayla çok mutlu olurum hemen de unuturum diyorsan bosan. Ama 11 yılını verdiğin adam sürekli karşına çıkacak çocuğunuzdan dolayı. Onun bir gün evlendiğini de duyacaksin. Vs... Her şeyin üstesinden gelebilirim diyorsan aç davayı bosan.

Damdan düşmüş biri olarak diyorum ki affetmeyin.İyi gittiğini düşündüğüm bir evliliğim vardı meğer yokmuş üst üste gelen ihanetlerden anladım bunu. Evlilik terapistine kadar gittik ağlayarak olan biteni anlatırken o hep rahattı ben eşimi aldatmadım diyordu gözüme baka baka. Sonuç ;ben paranoyaklık derecesine gelmişim. Boşanma aşamasındayız.

Affedersen uzun bir süre ağzının içine bakacak affettirmeye çalışacak ama sen unutamayacaksın unutamadıkça ona da zulmedeceksin. Sonra bir gün eh yeter be affet diye neler yaptım diye uzaklaşacak boşuna affettiğinle kalacaksın.

Konundan beri mesajlarına denk geliyorum, senin atlatman zor arkadaşım ben ya da biz karar veremeyiz böyle bişeye ama bazılarının ayrılmaya niyeti olmaz bahaneler arar. Sen öyle değilsin senin için içini yiyor mesajlarından bile geçiyor o ruh halin çok üzülüyorum. Senin yararına olan affetmemek olacak gibi hissediyorum.

Ben senin durumunun bi aldatma olduğunu düşünmüyorum. Konuşmaların içeriğini öğrendin mi? Bence onu öğren.

Kizlar o kadar iyisinizki
Tanimadiginiz biri icin uzulup uzun yorumlar yapiyorsunuz bana deger veriyorsunuz
Karaktersiz esimin vermedigi degeri goruyorum sanki
Benim iyiligini isteyen insanlar
Hepiniz sagolun
Ablasi aradi simdi agladi yalvardi ben
Geri donus yok dedim
Yuzugumu cikardim
Telefondan ismini sildim
Yavas yavas bitiyor

Canım, eşim bana aynısını yaptı hem de bi kaç kez. Ama evlenmeden önce tabi. Affettim zaman zaman aklıma geldi unutamadığım için onu terk ettim terk ettiğimde mahfoldu içti kırdı yıktı ağladı yalnız kaldı. Sonra barıştık 20 11 den beri beraberiz güzel bi evliliğimiz var. Her zaman derim bak evlendik barklandik çocuğumuz da yolda eğer ki beni aldatirsan seni boşarım. Boşarım diyorum ama tabi düşünülür. Yani yazismaysa allah korusun tabi de düşünürüm sonuçta ortada bitane de evlat var babasıyla annesiyle büyümesi gereken. Ama yataklık bişeyse KESİNLİKLE affetmem. Size de o yüzden dedim yazismaysa bitirme taraftarı olmayın bence diye.
Yazışmanın amacı yatak değilmidir? Düşünmüş ama becerememişse affetmek lazım yani..

Konu acmistim esim ihanet etti ve suan iki gundur ayriyiz sonumuz ne olacak bilmiyorum bitane oglum var 3.5 yasinda ogluma cok uzuluyorum
Sozde mutlu giden bi evlilikti
Simdi cok pisman
Ama ask herseyi affedermi
Bence etmez
Benim durumumda olanlar karar asamasinda olanlar varmi
Yazalim birbirimize yardimci olalim
Burdan baska yazacagim hickimsem yok
affetmeee bunun devamı gelır daha cok rahat aldatır nasıl olsa evdekı karısamaz dıe sıddetede baslar

Cok dindar degil ama allah inanci var
Bana derdi bu erkekler nasil karisini aldatir
Karisindan korkmuyor hadi allahtan da mi korkmuyor
Seytana uydugunu soyluyor
Zaten hep suclu seytan
Haklisin ,yapanı şeytan baştan çıkarıyor çünkü kendi aklı yok .kaç yaşında hala yaptığı işin nereye varacağını ,sonucları ni hesap edemiyorsa yarın da :" yattım ama 5 dk sürdü ,inan fazlası yok " diyecek .uzatma derim .yol yakınken bu iradesiz heriften kurtul

Canim bende 1bucuk senedir evliyim esimden suohelenyrm ama aldtma konsnda degil esim zurekli calistigi yerdeki kiza bakiyor surekli ama ne zmzn ona baksam gozu yandan yandan ona bakiyo hayatta elimi tutmuyo o kizi gordgu zaman napcam blmyrm ya ortda bsy yokken suclamak istemyrm bana bir akil verin

Bide arkadaslarnn dugunne beni götürmüyor cnku okizda gidiyo bence oyuzden gotrmuyo gecen bi dgnde toplu resim cekilmisler onlar yanyanaydi birbirlerne cok yakindi ikisi ortda yanyana gelin ve damat gibiydi ayni

Canim bende 1bucuk senedir evliyim esimden suohelenyrm ama aldtma konsnda degil esim zurekli calistigi yerdeki kiza bakiyor surekli ama ne zmzn ona baksam gozu yandan yandan ona bakiyo hayatta elimi tutmuyo o kizi gordgu zaman napcam blmyrm ya ortda bsy yokken suclamak istemyrm bana bir akil verin

Yeni konu açın derdiniz için, burası sizin konunuz değil.

Back
X