Esinden ayrilmayi dusunen varmi

Canim bende 1bucuk senedir evliyim esimden suohelenyrm ama aldtma konsnda degil esim zurekli calistigi yerdeki kiza bakiyor surekli ama ne zmzn ona baksam gozu yandan yandan ona bakiyo hayatta elimi tutmuyo o kizi gordgu zaman napcam blmyrm ya ortda bsy yokken suclamak istemyrm bana bir akil verin
Göz ishali olmuş eşiniz.
Ayrıca o kızı görünce elinizi bırakıyorsa kesin bir işler çeviriyordur.
Eşiniz yanınızda yokken kızın yanına gidin merhaba ben xin eşiyim sizi burda ilk defa gördüm yeni misiniz diye nabız ölçün.

Eşin zaten seni sevseydi, deger verseydi, kaybetmekten korksaydi, gece uyutup baska kadinlarla mesajlasmazdi.
Ne boyle bir gereksinim duyardi ne de yakalanma riskini goze alirdi.
Seven bir insanin aklina bile gelmez kalkip baskalariyla flortlesmek...
O yuzden hic tereddut etme, adamin sana vermedigi degeri sen kendine ver.

Ya kabullenip sesini çıkarmayacaksın ihanete devam edecek ya da ayrılacaksın ,pişman olup ta bi daha aldatmayacağım sanmam... çünkü bir defa aldatan bir insan asla bir defa ile kalmaz .....

Kizi cok iyi tanyrm konusyrzda arada arasnda hc bsy yok kizin sevglsde var zaten ama esim sadece bakiyo bu arada yazdgnz icin cok tesekkur ederm

Kizi cok iyi tanyrm konusyrzda arada arasnda hc bsy yok kizin sevglsde var zaten ama esim sadece bakiyo bu arada yazdgnz icin cok tesekkur ederm
Bir daha gözlerini fırıldak gibi görürsem yapacaklarımın sınırı yok deyin. Düğünlere götürmüyor ne demek biraz dişli olun yahu o düğünü başına yıkarım beni sinir etme bende geliyorum deyin.

Canım, bir kaç gündür diğer konularını da takip ediyorum, çok yorum yapan biri değilimdir ama sana yorum yapma ihtiyacı duydum.

Yazdıklarından kocandan iyi kazanan, eli yüzü düzgün, mantıklı, gururlu bir kadın olduğun anlaşılıyor. Şimdi sen bende eksik olan neydi de yaptı, benden daha iyisini mi bulacak sanki diye düşünüyorsun eminim, inan bunun daha iyisini bulmakla falan alakası yok, bazı erkeklerde hastalık gibi bir şey bu duramıyorlar.

Benimde sevgilim aldatmıştı, mesajlarını yakalamıştım, kabul etmedi tabi, ayrıldım ben. O dönemde 3 günlüğüne ayrılmıştık, ayrılık acısından yaptım dedi, ağladı, sızladı, haftalarca geldi gitti yalvardı, aileler çok seviyordu birbirini, yüzüklerimiz bile hazırdı, affettim dayanamayıp. Öncesinde söylesen ama asla o böyle bir şey yapmaz, bende asla affetmem derdim, büyük konuşmamak lazım bu meselelerde. Affettim noldu, sonra benzer şeyler çıktı ortaya, mecbur ayrıldım ve ben ona sana kırgın değilim iyi hatırlıcam seni dedim bana yaptıklarına rağmen, o kadar yalvaran ağlayan adam ben sana kırgınım, ben seni aldatmadım, biz evlenecektik beni bıraktın dedi, tüm suçluda ben oldum. O kadar aşkımdan ölüyorum diyip ağlayan sızlayan adam, bir hafta sonra başkasını buldu, 4 ay geçmeden sözlendi. Görsen çok dindar biri sanırsın, utancından kızların gözünün içine bakamaz güya dışarda, erkekler yapacaksa kılıfını ayarlıyor, bize hiç benzemiyorlar. Uzattım ama söylemek istediğim şu bir erkek bir kere aldatıyorsa bir daha aldatıyor, hastalık gibi oluyor, duramıyorlar. Eşinin şu an pişman olduğuna bakma, bir daha aldatacaktır, bir kere günaha adım attı çünkü, o günah onu yine çekecektir.

Eğer sözlü, nişanlı olsaydın kesin ayrıl derdim, bu işin sonunu getiremezsin. Ama senin çocuğun var, eşin hayatından hiç çıkmayacak, çocuğun vesilesi ile hep görmek zorunda kalacaksın. Sonra gidip başkası ile evlenecek, sen onu yine görmeye devam edeceksin, zaten severek ayrıldın aldattı diye, böyle böyle hiç unutamayacaksın. İnan sevgilim olmasına rağmen başka biri ile gördüğümde çok içim yandı, çok üzüldüm, acaba affetse miydim diye saçmalayıp pişman bile oldum bir ara. Seni çok iyi anlıyorum, çok incindin, kırıldın, bunu hiç hak etmemiştin ama maalesef insanların başına geliyor böyle şeyler. Şimdi ne kadar kızgın olursan ol, ayrılırsan pişman olma ihtimalin çok yüksek. Muhtemel barıştığın zamanda yeniden yapacak korkusu ile sürekli takipte olacaksın, hiç huzurun olmayacak ama eşin çabalarsa bir süre sonra atlatabilirsiniz diye düşünüyorum. Allah yardımcın olsun canım, hakkında en hayırlısı olur inşallah.

Erkekler iki turlu aldatir birincisinde onune gelen her kadinla goruserek konusarak bakisarak mesajlasarak.ikincisinde ise esinden baska bir kadina kalben duygusal hisler besleyerek tutkuyla aldatir.bana gore ikiside kotu bir durum fakat ikincisi cok daha tehlikeli.yani erkegi vazgecirebilmek açısından.eşlerimiz birincisini yapiyorsa buna alişkanlik,aymazlik,utanmazlik,yuzsüzluk diyoruz ve cogunlukla ikinci bir sans vermek istiyoruz ve bu ikinci sans cogu ailede basarili sonuclar veriyor.fakat ikincisinde yani bir baska kadina tutkuyla askla bagliysa hic birsey fayda vermez taki o kadinla birseyler yasayip kendisi pismanlik yaşayana kadar soz gecmez maalesef.konuyu acan hanimefendi kendisine yapilan haksizligi sineye cekebilecek bir karaktere benzemiyor ve celiskileri olsada kararli bir kadin.yani suan esiyle barissa bile yapilani unutmayip eninde sonunda bosanacaktir.onun disinda yukarda baska bir arkadas (mervggf) esinin isyerinde bir bayana surekli baktigini yazmiş fakat pratikte birsey olmadiginida soylemis buyuk ihtimalle bu hanimefendinin eşi o baktigi bayandan cok fazla etkilenmiş tehlike canlari caliyor ve onune gecilmez ise ve de karsi taraftaki bayan bir isik yakarsa sonuc olarak icinden cikilmaz bir durum yasanir.hanimefendi uykularinizi kacirmak istemem ama dikkatli olun ve esinizi katı bir dille uyarin.yumurta kapiya dayanmadan.Allah kimsenin yuvasini bozmasin.umarim hayat size guzel surpriler sunar ve mutlu olursunuz.

Konum var ordan bakabilirsiniz hersey yaziuor
Calisiyorum oglum zaten krese gidiyor
Maddi olarak hicbi sikintim yok
Esim ilk askimdi 11 yildir hayatimda
Hic onsuz kalmamistim
Yikildim
Sizin icin gercekten cok uzuldum. Bir insan bir insan evladini niye bu kadar uzer. Yazdiklarindan esinle zaten maddi vs anlaminda denk degilsiniz gibi anladim. Evde kendini pek guclu hissetmiyor olabilir. Ayrica durumu aldatma gibi gormemesi de tekrarlama ya da seni olayi buyuttugun icin suclama ihtimalini arttiriyor. Ama cocugun da var. Herseyi genisce dusunmek lazim. Yazdiklarindan guclu birine benziyorsun insallah asacaksin. Hangi yoldan gidersen git mutluluk seninle olsun insallah

Ben aldatilmadim yasamadigim icin anlamayabilirim.ancak sizi hikayenizi esinizi evliliginizi ve bi evladiniz oldugu icin ve aldatma durumunu bildigim icin ikinci sansi vermeni tavsiye edebilirim.ancak onun gercekten pisman oldugunu ve boyle bir hatanin yapilmamasi gerektigini anlamasi hissetmesi icin sizin bir sure ailenizin yanina kafa izni yapmaya gitmenizi de tavsiye de edebilirim.

Çok fena bir durum çok üzüldüm.Allah yardımcınız olsun.Nerden sohbet etmiş nasıl denk geldiniz? Mesajların içeriğini niye okumadınız başka şehirlerden farklı kadınlar mı ,sizinle aynı şehirde mı?Ben ne tepki verirdim bilmiyorum.Aynı evin içinde yabancıda olabilirdim çocuklar için , farklı evlerdede olabilirdik.. Duygusal bir ilişki ile tanımadığı insanlarla sohbet aynı derecedemi onuda bilmiyorum... Çoook zor karar Allah çocuğunuza ve size yardımcı olsun.Bu yarım akıllı adamlarıda ıslah etsin.

Konu acmistim esim ihanet etti ve suan iki gundur ayriyiz sonumuz ne olacak bilmiyorum bitane oglum var 3.5 yasinda ogluma cok uzuluyorum
Sozde mutlu giden bi evlilikti
Simdi cok pisman
Ama ask herseyi affedermi
Bence etmez
Benim durumumda olanlar karar asamasinda olanlar varmi
Yazalim birbirimize yardimci olalim
Burdan baska yazacagim hickimsem yok
:(

Geçmiş olsun canım..hayat herşeye rağmen çok güzel olabiliyor ummadığın anda..yavruna üzülmene gelince..çok haklısın canım ama o daha çok küçük.benim bir arkadaşımda benzer olaylar yaşadı ve oğlu küçükken ayrılmayı seçti.çünkü oğlu yaşananları hatırlayamayacağı bir yaştaydı..şimdi babasıyla da ilişkileri çok iyi ve çok mutlu.çünkü boşanma çocuklar küçükken gerçekleştiğinde onlara normal gelen hayat tarzı bu oluyor..yani oğlun için endişelenme canım ve sen nasıl mutluysan o yolu seçmelisin♡

Herkese ayri ayri cok tsk ederim yorumlariniz icin
Bilmeyenler icin ozet geciyum
Esim beni letgo denen ticaret amacli kullanilan bi siteden aldatti
Ordaki bayanlarla yazismis
Ben bayanlarin engellendigini gordum
Bide bir bayana gece birde nokta koyup gondermis
Resmen olta atiyor yani
Ama kendisi itiraf etti zaten konustugunu
Ama kotu niyeti de yokmus
O nasil oluyorsa
Beyinsiz sen karin uyurken sapitmis gibi alisveris sitesinden kiz dusurmeye calis sonra kotu niyetim yoktu diyor
Yakalamasam daha ilerisi olacakti
Bitsin bitmeli biliyorum
Yapmaliyim sadece zaman lazim
Esimi evden kovdum eve gelmiyor suan
Daha esyalarini da almadi
Hicbisekilde iletisim kurmadim
Sessizligim en buyuk ceza olacak ona
Benim sevdigim adam bu serefsiz degildi
Benim sevdigim adam iki gun once öldu
Olum acisina bile kirk gun sure vermisler
Kirk gun bekleyecem 3.gundeyim
Acim gecmez ise davami acacagim
Yapacak bisey yok öldu sayarim
Hic olmadi derim
Ne bilim kalbimi kandiririm belki zamanla ne dersiniz

Allah kimseye yasatmasin bu aciyi ya
Bi anda aglama krizine giriyorum
Yavrum benim annecim neden agliyosun bana mi kizdin dedi gozlerimi optu
Esimden boyle merhamet goremedim ben
Sigaraya basladim iyi mi
Tukenmislik boyle bisey mi sizce
Yada ben yasarken öldüm haberim mi yok
Bi erkek icin harap etmiyorum kendimi inanin
Ogluma uzuluyorum
Onun icin en dogru karari vermeliyim

Intikam almak istiyorum
Canini yakmak istiyorum
Hatta mumkunse ölsün istiyorum
Seytan diyo sende uy bana kocan gibi serefsizlik yap gorus birkackisiyle hatta bulus sonra cik o serefsize seni aldattim de o affedecek mi bakalim
Ama yok yapmam yapamam
Ben anneyim
Ogluma yapamam
Kafam darma duman
Dengesiz bi ruh hali

Kizlar ona hic ofkemi kusamadim
Hersey icimde
Soylenecek sozler
Yarim kalan cumleler
Ama icimde kalmali degilmi
Sesimi bile duymamali artik
Kalbim tas oldu bu agir yuku omuzlarim tasiyamiyor