- Konu Sahibi murphymercy
Cok saolun cok yardmci oldumuz ne var yani insan degilmiyiz hepimiz bi bayaniz yarmdci olabilirz birbrmze hepimz derdi aldtma korkusuYeni konu açın derdiniz için, burası sizin konunuz değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok saolun cok yardmci oldumuz ne var yani insan degilmiyiz hepimiz bi bayaniz yarmdci olabilirz birbrmze hepimz derdi aldtma korkusuYeni konu açın derdiniz için, burası sizin konunuz değil.
Göz ishali olmuş eşiniz.Canim bende 1bucuk senedir evliyim esimden suohelenyrm ama aldtma konsnda degil esim zurekli calistigi yerdeki kiza bakiyor surekli ama ne zmzn ona baksam gozu yandan yandan ona bakiyo hayatta elimi tutmuyo o kizi gordgu zaman napcam blmyrm ya ortda bsy yokken suclamak istemyrm bana bir akil verin
Bir daha gözlerini fırıldak gibi görürsem yapacaklarımın sınırı yok deyin. Düğünlere götürmüyor ne demek biraz dişli olun yahu o düğünü başına yıkarım beni sinir etme bende geliyorum deyin.Kizi cok iyi tanyrm konusyrzda arada arasnda hc bsy yok kizin sevglsde var zaten ama esim sadece bakiyo bu arada yazdgnz icin cok tesekkur ederm
Sizin icin gercekten cok uzuldum. Bir insan bir insan evladini niye bu kadar uzer. Yazdiklarindan esinle zaten maddi vs anlaminda denk degilsiniz gibi anladim. Evde kendini pek guclu hissetmiyor olabilir. Ayrica durumu aldatma gibi gormemesi de tekrarlama ya da seni olayi buyuttugun icin suclama ihtimalini arttiriyor. Ama cocugun da var. Herseyi genisce dusunmek lazim. Yazdiklarindan guclu birine benziyorsun insallah asacaksin. Hangi yoldan gidersen git mutluluk seninle olsun insallahKonum var ordan bakabilirsiniz hersey yaziuor
Calisiyorum oglum zaten krese gidiyor
Maddi olarak hicbi sikintim yok
Esim ilk askimdi 11 yildir hayatimda
Hic onsuz kalmamistim
Yikildim
Konu acmistim esim ihanet etti ve suan iki gundur ayriyiz sonumuz ne olacak bilmiyorum bitane oglum var 3.5 yasinda ogluma cok uzuluyorum
Sozde mutlu giden bi evlilikti
Simdi cok pisman
Ama ask herseyi affedermi
Bence etmez
Benim durumumda olanlar karar asamasinda olanlar varmi
Yazalim birbirimize yardimci olalim
Burdan baska yazacagim hickimsem yok