Eşinden ayrıydı benle oldu sonra ona dondu simdi benide istiyormus hala esiyleyken

Dur bı dk sende daha bosanmamissin ve barışma ümidin var ...o halde ne desem boş sussam daha iyi ..Allah doğru yolu göstersin ne deyim

Tam bir trolsün
Bir kadın bu kadar duygusuz yazmaz

ŞEREF YOKSUNU ADİ ADAM
Konu sahibi de hala evli ,bir umut belki barışırız diye de eşinden boşanmıyor. Arada cinsellik yaşıyor böyle. Adam tek başına suçlu degil. Karımda dursun seninle de sevişelim diyebileceği bir kadın var yani karşısında.

Ya ben hangi adama bekar ayrı farketmez hangi adama bosandım desem beni yenilcek lokma goruyo hepsi
Karsıma boyle sutu bozuk cıkıyo hep
Ben nasıl sağlam bi adam tanıcam ki boyle
Sağlam adımlar atıp; mantıklı, ahlaklı olduğun zaman belki sağlam bi adam tanırsın. Çok şey yazardım ama yazamayacagim

Zor durumdayım ona yenik dusmekten korkuyorum artık ayrı değil suan evli bi adam
Napcam ben ya
Zaten önceden de adam evli degilmiydi?Sen de istiyorsun ve adam bunu biliyor burdan yürüyor sana.Esini sevdiğini zaten söylüyormuş artık karar senin.Ben kadına üzüldüm ayrılsa da böyle bir adamdan kurtulsa

Konu sahibide mi evli .. Tamam ben susuyorum. Rabbim ıslah etsin. Söyleyebileceğim bişey yok

Ya ben hangi adama bekar ayrı farketmez hangi adama bosandım desem beni yenilcek lokma goruyo hepsi
Boşanamadım daha bir umut belki duzeliriz diye yapamadım
Bacım sen de ne dedigini bilmiyorsun. İnsanlara boşandım mi diyorsun? Belki de karşıdaki adam seni öyle biliyor. Sen de o adam gibi kocanı cepte tutuyorsun.

Tam bir trolsün
Bir kadın bu kadar duygusuz yazmaz
Yok güzelim trol filan değil.Konu sahibinin konularına genelde cevap veriyorum...evlilik kurumuna saygısı olmayan bir arkadaşımız ama trol değil...geçen yıl "çocuklarıma bakabilmek için aç yatıyorum elli kiloya düştüm" diyip 3/4 ay sonra "kizlaaar 46 beden olmam sevgili yapmama engel miiii" diye konu açabilecek kadar da karsisindaki insanı salak sanan ama trol olmayan bir uye

Sütü bozuklar çıkıyor karşınıza demek. Halbuki siz ne kadar da doğrusunuz değil mi?

Layiklarınız çıkıyor karşınıza , sağlam adam isteyecek durumda değilsiniz ki siz. Utanmadan sağlam adam diyorsunuz birde.

Umarım gerçek değilsinizdir.

Eski konularınıza baktım da, 5 yaşınızdayken tacize uğramışsınız, ilgisiz baba erken evlilik ilgisiz bir eş. Duygusal açlık ile yiyip yiyip kilo almalar filan. Zor zamanlar geçirmişsiniz kabul. Ama bunun çözümü evli bir adamla beraber olmak değil. Son zamanlarda arıyomuş adres soruyomuş adres vermiyormuşsunuz. Bence o telefonu hiç açmayın silin engelleyin. Size yakışan bu olur.

Ha o zaman bir metres olarak hayatina devam etsin)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…