- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.917
- 158
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Tam bir trolsünBen esimle ayrıyım
O da eşinden ayrıydı tanıstıgımızda
Hatta bosanma davaları goruluyodu
Cinsellik yasadık
Kısa sure sonra beni bırakıp karısına dondu
Karısı da ogrendi herseyi
Ama simdi yine beni buldu
Hala karısıyla ama beni sevdiğini benimle sex yapmayı cok ozledigini kokuma tenime hasret kaldıgını beni cok istedigini soyleyip duruyo
Napmalıyım?
Konu sahibi de hala evli ,bir umut belki barışırız diye de eşinden boşanmıyor. Arada cinsellik yaşıyor böyle. Adam tek başına suçlu degil. Karımda dursun seninle de sevişelim diyebileceği bir kadın var yani karşısında.ŞEREF YOKSUNU ADİ ADAM
Galiba uçkuruna sahip çıkmayan sadece eşin değil...Hayatım romana dondu hersey esimin uckuruna sahip cıkamamasıyla basladı
Sağlam adımlar atıp; mantıklı, ahlaklı olduğun zaman belki sağlam bi adam tanırsın. Çok şey yazardım ama yazamayacagimYa ben hangi adama bekar ayrı farketmez hangi adama bosandım desem beni yenilcek lokma goruyo hepsi
Karsıma boyle sutu bozuk cıkıyo hep
Ben nasıl sağlam bi adam tanıcam ki boyle
Zaten önceden de adam evli degilmiydi?Sen de istiyorsun ve adam bunu biliyor burdan yürüyor sana.Esini sevdiğini zaten söylüyormuş artık karar senin.Ben kadına üzüldüm ayrılsa da böyle bir adamdan kurtulsaZor durumdayım ona yenik dusmekten korkuyorum artık ayrı değil suan evli bi adam
Napcam ben ya
Ne yapmalıyım derken ? Metres mi olmak istiyorsun anlamadım asıl soru hemen engelleyim mi yoksa karısına mesajları atayimmi olacak ...bence karısına mesajları at
bu eski sevgilimYa sen daha bir hafta önce 46 beden sevgili yapmaya engel mi diye sormuyor muydun?
Ne ara sevgiliyi buldun da işi ileri götürdün
Konu sahibi de hala evli ,bir umut belki barışırız diye de eşinden boşanmıyor. Arada cinsellik yaşıyor böyle. Adam tek başına suçlu degil. Karımda dursun seninle de sevişelim diyebileceği bir kadın var yani karşısında.
Ya ben hangi adama bekar ayrı farketmez hangi adama bosandım desem beni yenilcek lokma goruyo hepsi
Bacım sen de ne dedigini bilmiyorsun. İnsanlara boşandım mi diyorsun? Belki de karşıdaki adam seni öyle biliyor. Sen de o adam gibi kocanı cepte tutuyorsun.Boşanamadım daha bir umut belki duzeliriz diye yapamadım
Yok güzelim trol filan değil.Konu sahibinin konularına genelde cevap veriyorum...evlilik kurumuna saygısı olmayan bir arkadaşımız ama trol değil...geçen yıl "çocuklarıma bakabilmek için aç yatıyorum elli kiloya düştüm" diyip 3/4 ay sonra "kizlaaar 46 beden olmam sevgili yapmama engel miiii" diye konu açabilecek kadar da karsisindaki insanı salak sanan ama trol olmayan bir uyeTam bir trolsün
Bir kadın bu kadar duygusuz yazmaz
Sütü bozuklar çıkıyor karşınıza demek. Halbuki siz ne kadar da doğrusunuz değil mi?Ya ben hangi adama bekar ayrı farketmez hangi adama bosandım desem beni yenilcek lokma goruyo hepsi
Arkadas troll galiba)))Seviyorum seni diyo
Hem seni hem karımı seviyorum senin yerin baska onunki baska diyo
Ha o zaman bir metres olarak hayatina devam etsin)))Yok güzelim trol filan değil.Konu sahibinin konularına genelde cevap veriyorum...evlilik kurumuna saygısı olmayan bir arkadaşımız ama trol değil...geçen yıl "çocuklarıma bakabilmek için aç yatıyorum elli kiloya düştüm" diyip 3/4 ay sonra "kizlaaar 46 beden olmam sevgili yapmama engel miiii" diye konu açabilecek kadar da karsisindaki insanı salak sanan ama trol olmayan bir uye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?