Eşinden ayrıydı benle oldu sonra ona dondu simdi benide istiyormus hala esiyleyken

Bende onu dedim ısrarla adres sordu vermedim
Bosanırsan belki deneriz
Ama suan evlisin bana yakısmaz dedim
Bak sen en iyisi bu adam aradığında 1882818 cevapsız arama da olsa açma. Ben şimdi anladım bu çok tehlikeli bi adam yumuşak tarafınızı kullanıyor sizin. Romantik davranıyor sizin duygusal boşluklarınızdan yararlanıyor ve malesef malesef ki kullanıyor çok üzgünüm ama böyle. Ona konuşma hakkı vermeyin. Kendinizi sadece şöyle teselli edin “ben metres değilim” her aradığı açsam mı falan olduğunuzda metres değilim deyin
Hem belli mi olur belki bu adamı aklınızdan tam manasıyla sildiğinizde karşınıza çok daha ideal niyeti ciddi biri çıkacak? Dünyadaki son adam değil

Offf.. nasil bir mide var çöplük bile daha temiz..ortada 3 kişi var ve 3 kisinin de tutulacak yeri kalmamış... yazık yazık

Boşanamadım daha bir umut belki duzeliriz diye yapamadım
Bak düzelmemiş işte. Daha beter olmuş. Seni suçlamıyorum aslında. Olayı bu kadar sürüncemede bırakan kocana kızıyorum.
Kadınız, biz de şehvet duyuyoruz ama madem seninki bu raddeye geldi, kocanla konuşman gerekirdi. Ya devam et ya bitir yoksa farklı yollara sapacağım diye. Bu saatten sonra da düzelir diye de düşünme. Başkasıyla beraber olmuşsun. Lütfen hemen boşan.

O herifin seni sevdiği falan da yok. Sadece cinsellik için seni istiyor. Sana attığı mesajları karısına gönder ve canın cehenneme de..

Boşanamadım daha bir umut belki duzeliriz diye yapamadım
Neyin kafasını yaşıyorsunuz siz , dalga geçer gibi konu açıyorsunuz. Bir umut ayrılmayın ama başkalarıyla cinsellik yaşayın, kendinizi düşürdüğünüz durum hoşunuza gidiyor mu? Ayrılın yahu sonra ne yasarsanız yaşayın.

Size sevişme teklifiyle gelen "adama" kızmıyorum çünkü tencere kapak durumundasınız.

Ne yapmalıyım derken ? Metres mi olmak istiyorsun anlamadım asıl soru hemen engelleyim mi yoksa karısına mesajları atayimmi olacak ...bence karısına mesajları at

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…