- 20 Temmuz 2009
- 1.573
- 734
- 323
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Hayatım romana dondu hersey esimin uckuruna sahip cıkamamasıyla basladıSizin de boşanmanız gerekmiyor mu yakışması için.
Bak sen en iyisi bu adam aradığında 1882818 cevapsız arama da olsa açma. Ben şimdi anladım bu çok tehlikeli bi adam yumuşak tarafınızı kullanıyor sizin. Romantik davranıyor sizin duygusal boşluklarınızdan yararlanıyor ve malesef malesef ki kullanıyorBende onu dedim ısrarla adres sordu vermedim
Bosanırsan belki deneriz
Ama suan evlisin bana yakısmaz dedim
O zaman en çok sizi seviyor o kadar yolu sevmese niye gelsin ki 1.sira sizde artık mu mutluluk bi ömür yeter size.Benim icin başka şehre gelmeye razı tek benimle olabilmek icin saatlerce yol gelmeye bile razı
Boşanamadım daha bir umut belki duzeliriz diye yapamadım
Sende uckuruna sahip cikamiyorsun.. bulmussunuz birbirinizi.Hayatım romana dondu hersey esimin uckuruna sahip cıkamamasıyla basladı
Ayy cidden soruyo musunuz bunu?Seviyorum seni diyo
Hem seni hem karımı seviyorum senin yerin baska onunki baska diyo
4. Var Resmin dısında ama aslında temel sebepOfff.. nasil bir mide var çöplük bile daha temiz..ortada 3 kişi var ve 3 kisinin de tutulacak yeri kalmamış... yazık yazık
Kendi boşandım yazmamış mıydı
Bak düzelmemiş işte. Daha beter olmuş. Seni suçlamıyorum aslında. Olayı bu kadar sürüncemede bırakan kocana kızıyorum.Boşanamadım daha bir umut belki duzeliriz diye yapamadım
Sabah sabah kafa mı buluyorsun bizimle belli adam gelse önce sen atlayacaksın üstüne ne desekte boş sanaBenimde cinsel ihtiyaclarım var o bana kadınım dedikce ben senin kocanım dedikce bende onu kocam gibi goruyorum
Yok ya keske kafam guzel olsa ama değilKafa buluyor bizimle baya güzel güzel
Neyin kafasını yaşıyorsunuz siz , dalga geçer gibi konu açıyorsunuz. Bir umut ayrılmayın ama başkalarıyla cinsellik yaşayın, kendinizi düşürdüğünüz durum hoşunuza gidiyor mu? Ayrılın yahu sonra ne yasarsanız yaşayın.Boşanamadım daha bir umut belki duzeliriz diye yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?