Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım konuya olumsuz yaklaşıp içini daraltmak istemem ama ben en çok ailenin hastalık durumunda senin tek gidip gelmelerine takıldım. ayrıca ailesinin de etkisinde çok kalıyorsa çocuğunda yok anladığım kadarıyla, çalışıyorsun, kendi ayakların üstünde duruyorsun.
bir gün çek karşına sinirlenmeden sakince beğenmediğin hareketlerini, kırıldığın şeyleri bir bir anlat içine atma sakın sonra olan sana olur. baktın düzeliyor kocana sarıl. yok bencilliklerine devam ediyor seni kuşkularıyla bunaltmaya devam ediyorsa herkes yoluna gitsin. hayat kısa bidahamı gelcez dünyaya
Kakule haklısın olan kendimize oluyor, dün akşamda tantana vardı 2-3 gündür konuşmuyoırdu zaten benimle ha sebeb diyeceksin oda yok :) garip ama sebebte yok nerden etkilenio kim dolduroyor yada neden böyle durumlar yaşıyor inan anlamıyorum ama şu bir gerçek çok bunaldım ve çok soğudum
offf çok zor işler bunlar, konuşmayı denedin mi? memnun olmadığın davranışlarını söyledin mi? hiç ihmal etme konuş biran evvel, ha bana diceksin ki sen kendi problemlerini konuşarak mı hallettin:))zaman zaman duygu patlamalarım oluyor, açılıyorum eşime sen böyle davranınca ben böyle böyle hissediyorum diyorum ama işlerine gelmeyince sanki duvarla konuşuyorsun(
ben kocamdan cok memnunm...
saatlerce sohbet ederiz, cocuklarına asırı derecede düşkün, cok anlayışlı, istesem cocuklarımı ona emanet edip alısverise gidebilirim, misafir gelse evi bok götürse bana temizlkite yardım eder :) yemege yetismezsem yemegi o yapar hatta aşcı gibi benden cok daha güzel yemek yapar, kabul etmedigi bir cok seyi zamanla kabul ettirebiliyrm beni üzmek istemedigi icin, ne istiyorsam alabiliyrm fazla dır dır yapmaz, düzenli beni cok sevdigini dile getirir, hher gün bana icten sarılır,cok yorgun oldgmda geceleri bebege o mama yapar... vs vs
tek kötü huyu var... kavga ettigmz zmn bazen kendni kaybedebilio ve beni dövüyor... suratıma tokat, yada yerlerde sürüklemeler...
sizce tüm bu artılar bu büyük eksiyi giderebililr mi?
Bu nasıl bi dengesizliktir anlamıyorum. Hem seni çok seviyor,içten sarılıyor,sevgisini her gün dile getiriyor; hem de sinirlenice o merhamet duygusundan eser kalmıyor. Benim eşim de beni çok sever,merhametlidir,içten sarılır. Ama sinirliyken çok ağır kelimeler kullanır bana. Sonra özür diler ama o lafı etmiştir bi kere. Gerçekten seven,merhamet eden insa kelimelerini de çok iyi seçmeli,hareketlerine dikkat etmeli, bu hareketim karşımdakini üzer mi acaba diye düşünmeli. Yani en azından benim için öyle.
Ben de eşimden bazen memnun olmuyorum.Eften püften şeylerden dolayı değil de, damarıma basılmaması gereken konularda hata yaptığı zaman öfkeden deliriyorum.Asla fiziksel zarar vermem kendisine,hakaret de etmem ama kendime psikolojik zarar veriyorum, bağırıyorum-elaleme rezil oluyorum,bişeyler fırlatabiliyorum, duvarlaa vuruyorum, kapıyı çarpıyorum...Kısacası öfkemi kontrol etme problemim var. Beni öfkelendirmeyi başarabilen tek kişi de eşim oluyor,nedense....Allahtan en fazla 3-4 ayda bir kavga ediyoruz,buna da şükür.
Aslında o damarıma basmasa,ben zaten öfkelenmem her şey güllük gülistanlık olur.
Ayrıca cinsel problemlerimiz var,erken boşalma konusunda çabalamıyor.Önceden erken boşaldığını da kabul etmiyordu, şimdi en azından kabul ediyor ama bundan dolayı da bana kızıyor.Ne yapacağımı şaşırdım. 1 yıllık evliyiz ama hiç çabalamazsa sudan sebeplerden dolayı kavga çıkabilir diye düşünüyorum.26 yaşındayım ve 45 yaş civarında menopoza gireceğimi varsayarsam(ki menopoz da cinselliğe engel değil) , ömür böyle geçmez yani.
Bu sorun çözülmezse zincirleme kavgalar bizi bekliyor ilerde sanırım.Cinsellik, daha doğrusu cinsel uyum çok önemli evlilikte bence
Allah hepimizin yardımcısı olsun
İŞteeee sonunda benim yaşadıklarıma benzer şeyler yaşayan bir kadıncağız arkadaşım daha. kaydirigubbakcemile5 Ben de kavga ettiğimizde başka odaya gidiyorum, bu uyuz geliyo illa çileden çıkarıyo beni. Ondan sonra da ben etraftaki en güvenilir yere fırlatılır şeyi bulup (su şişesi, deodorant kutusu, cam olmayan, kesici delici olmayan herşey olabilir) fırlatıyorum yerlere.Kapıları kırıyorum. :kedi:
Bi de cinsellik değil ama bu konuda daha önce de yazdığım mesajımda dediğim gibi şu gıdık konusu. Önce yokmuş gibi davranıp, sonra da ben çabalıyorum ediyorum, ama beyefendi pek rahat. Komplekssiz olsun,kendine güvensin tamam da , birazcık da kompleks yapıp düzeltse keşke kendini.klava:
Evet başlarda konuşuyordum ama her defasında konuşmamın karşılığını kendini haklı gösterip benimle kavgaya tutuşuyordu artık onuda bıraktım konuşmuyorum kendi halinde kalsın en azından böyle daha iyi paylaşımımız yok kakule sadece sorarsak nasılsın gün nasıl geçti falan filan işte onu bazen sormayız konuşmayız herkes kendine bakar işine gücüne evde yardımcı değil bana hiç ama inan bana artık çok soğudum ben bi yerde artık takmıyorum da tlf la hiç konuşmuyoruz memleketine gitti geldi tlf olayını ta orda bitirdik aramadı sormadı paran var mı yalnız kalacfan vs vs erkeğin üzerine düşen davranışlarıda hiç yapmadı ben kendim çalışıosam ayaktayım dimdik eger ben çalışmassam bittim.. Bunu çok iyi farkındayım ben bebek falanda düşünmüyorum gidiş hat zaten ne olacak belli değil bide kaus gibi bebek eklememeliyim sende sıkıntılısın bunu farkındayım seni kendime yakın hissetim yorumun içinde tşk ederim...[/QUOTE
rica ederim sevda4040
çok tuhaf bişey kendi canından kanındanmış gibi hissettiğin, onsuz olamam dediğin, peşinde deli divane olan sevgili-eş bir an geliyor KOCAMAN BİR DUVAR OLUYOR
bende şuan bir duvarla aynı evi ve aynı işi paylaşıyorum, bazen düşünüyorum ben mi hatalıyım diye... çünkü hep karşı tarafı suçlamayı da sevmiyorum. çoğu zaman diyorum ki bazı şeyler karşılıklıdır tek taraflı olmaz.
ama ben kandırılmayı haketmedim (bak hemen savunmaya geçtim:))
aslında herşeyin ilacı koklaşmaktan çok konuşabilmete saklı, ama kendi adıma konuşuyorum bizimki konuşma aşamalarını da geçti.
senin olayında konuşma aşamsını geçmiş gibi, inşallah bir mucize olurda düzelirsiniz
Evet başlarda konuşuyordum ama her defasında konuşmamın karşılığını kendini haklı gösterip benimle kavgaya tutuşuyordu artık onuda bıraktım konuşmuyorum kendi halinde kalsın en azından böyle daha iyi paylaşımımız yok kakule sadece sorarsak nasılsın gün nasıl geçti falan filan işte onu bazen sormayız konuşmayız herkes kendine bakar işine gücüne evde yardımcı değil bana hiç ama inan bana artık çok soğudum ben bi yerde artık takmıyorum da tlf la hiç konuşmuyoruz memleketine gitti geldi tlf olayını ta orda bitirdik aramadı sormadı paran var mı yalnız kalacfan vs vs erkeğin üzerine düşen davranışlarıda hiç yapmadı ben kendim çalışıosam ayaktayım dimdik eger ben çalışmassam bittim.. Bunu çok iyi farkındayım ben bebek falanda düşünmüyorum gidiş hat zaten ne olacak belli değil bide kaus gibi bebek eklememeliyim sende sıkıntılısın bunu farkındayım seni kendime yakın hissetim yorumun içinde tşk ederim...[/QUOTE
rica ederim sevda4040
çok tuhaf bişey kendi canından kanındanmış gibi hissettiğin, onsuz olamam dediğin, peşinde deli divane olan sevgili-eş bir an geliyor KOCAMAN BİR DUVAR OLUYOR
bende şuan bir duvarla aynı evi ve aynı işi paylaşıyorum, bazen düşünüyorum ben mi hatalıyım diye... çünkü hep karşı tarafı suçlamayı da sevmiyorum. çoğu zaman diyorum ki bazı şeyler karşılıklıdır tek taraflı olmaz.
ama ben kandırılmayı haketmedim (bak hemen savunmaya geçtim:))
aslında herşeyin ilacı koklaşmaktan çok konuşabilmete saklı, ama kendi adıma konuşuyorum bizimki konuşma aşamalarını da geçti.
senin olayında konuşma aşamsını geçmiş gibi, inşallah bir mucize olurda düzelirsiniz
İnan zor ya kakule doğru okudum değilmi aynı işi paylaşıyoruz dedin oda çok zor olsa gerek değilmi,ben bazen akşam görmeye dayanamıyorum gergin olduğumda ... Dün akşam işim çok yoğundu mesai yapmak zorunda kaldım saat 9 a kadar bana tlf açtı saat kaç diyor ama çok aşırı kaba bir biçimde bende kolunda yok mu saatine bak dedim,mesai var yeni çıkıyorum dedim yaaaaa 6 da çıkmışsın nerdesin çabuk söyel die tlf da yalnış yalnış tutumlara girdi bende 6 da değil 3 te çıktım haberin yokmu ya dedim , güven olmayan evlilik yıkılmaya mahkumdur . Neyse eve geçtim yemek hazırla falan saat 9.30 u geçti ayaklarını uzatmış her zamanki gibi tv karşısın da yoruldunmu yardım edeyim falan yok üstüne üstlük tam ben masayı hazırladım ben yemek yemiyorum dedi :) Güleer misin ağlar mısın böyle durumlarda genelde yaptığı bir huyudur bu ailesi öğretememiş insan olmayı neyse tamam çocuk paşa gönlün bilir dedim ben güzelce oturdum yemeğimi meyvamı yedim çayımı içtim tabi bu arada bizimki çoktan yerine yattı :) aman çok ta umurumda artık konuşmamız bile hayal oldu adam gibi konuşamıyoruz konuşsak ta çok çok yalnış yaptım ben bunu çok iyi farkındayım seçimimde allah hayır etsin sabah ben gidiyorum işe dedim duymamazlığa geldi çarptım kapıyı çıktım çokta yoğun bir iş tempom var ha şunu da biliyor ben çalışmazsam ev kirası bile ödeyemez..Bırakın bana bakmayı her gün bir olay var bende :umursamaz:
sen çok şirin bişeysin yaaa. bu "gıdık" canını ne kadar sıkmış, kıyamam sana. o kadar mı çirkin gözüküyo ki? o kendinden memnunsa boşver gitsin bence, sen daha güzel olmaya bakbayanssulusmilezemuszemus
ben de sinirlenince etrafa bişeyler atıyorum ve senin gibi kırıcı delici vs olmamasına dikkat ediyorum.ama bişeye daha dikkat ediyorum,o da pahalı bişey olmamasına(mesela cep tel.gibi) sempatiksalakcinni
o öfkeli halimde bunu bile düşünüp,doğruyu yanlışı ayırt edebiliyorsam,böyle aşırı öfkelenmenin de yanlış olduğunun neden farkına varamıyorum o an bilmiyorumkismile ooff offf
Bu arada sevde ve kakule, canlarım sizi de çok iyi anlıyorum.Ama bence sorun aslında o çok severek evlendiğiniz adamlarda da değil, sizde de. Akşam en erken ve en iyi olasılıkla 6da eve gelinince insanın ne karşısındakine tolerans gücü kalıyor ne de birşey paylaşacak. Çocukluktan ya da aileden getirilmiş çok çok olumlu ve sabırlı insan vasıflarınız yoksa bence malesef yaşam şaklimiz bizi aslında hiç olmadğımız agresif insanlara dönüştürüyor. Ben de bankacılık yaptığım dönem herşeye karşı daha tahammülsüzdüm . İstifa ettim rahatladım. O yüzden, eğer bi kadının para kazanmaya ihityacı yoksa çalışmamalı. Çalışma gücünü bulacak kadar okumalı, iş deneyimi olmalı ama sonra çalıştığında daha mutlu olmuyor gerçekten. Etrafımda gördüğüm bu genelde. Eskiden fiziksel olarak eziliyorlardı, şimdi de psikolojik olarak yıpranıyoruz. Al birini vur ötekine.