Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
durduk yere yara almayın insanında canını sıkmayın
bi daha dünyaya gelsem yine kocamı seçerdim,çok seviyorum aşkımı...![]()
bu ayın 20 sinde tam 10 yıl olcak evleneli
dile kolay 10 yıl
eşim benden 10 yaş büyük
bundan bi kaç yıl öncesine kadar hiç bişe anlamıyodum
hep sorunu anlamaya çalışıyodum
ama şimdi anlıyorumki ben giderken o dönüyor
sakın eleştirmeyin beni .belki herkeste aynı olmaz
ama benim şu anki yaşımda o yeni evleniyodu
sadece konuşabileceğim ortak şeylerden heyecan duyabileceğim şeyleri özlüyorum
bana babammış gibi davranmayı kesse belki herşey çok farklı olucak
onun istediği sadece çok iyi bi ev kadını ol ve beni phpohla.ve sürekli herşeyden memnun ol
şu halime bakın ya.derdimi bile anlatamıyorum
offffff offf:gitme:
Halinizi az çok tahmin edebiliyorum..Neden eleştirelim ki sizi?Belli ki duygu ve yaşanmışlık olarak eşinizle farklar var aranızda..Peki evlenirken farklı mıydı eşiniz,yani sizin kişiliğinize daha mı yakındı da anlayamadınız?
sağol canım ilgilendiğin için
ben 17 yaşında nişanlandım
herşeyin toz pembe olduğu yıllar
eşim hareketli fıkır fıkır biri .ama eskiden farklıydı.heyecanlıydı.duyguluydu.
evlendik ve herşey bi anda değişmeye başladı.
gene hareketli fıkır fıkır ama tek istediği sürekli evde olalım.sürekli gelen giden olsun
o zaman keyfi yerinde
yani ben sürekli mutfakta yemek bilmem ne
ama arada sırada özlüyorum bişeyleri ya
ben onun annesi ya da benim annem değilimki
bütün yaz sadece 3 kere haftasonu kimse gelmedi düşünün(onda da evdeydik iş güç falan.kahvaltıya gitsek birileriyle onlar bile ordan ayrı bize gelir.eşim de bayılır)
onunla bi film bile izlesem.ya ne biliyim hani insanın annesi babası yapar bazen.filmin en güzel yerinde saçma sapan yorumlar yapar hani.bi anda mahveder filmi.ödüllü bi filmdir ve sen şey diye düşünürsün içinden ''anne sen ne anlarsın''
onun gibi...
böyle küçük şeyler ama aslında hayatın hepsi...
karışık oldu belki ama ben böyle çok iyi ev kadını modlarındayken mutlu o
Biraz klasik olacak ama acaba hiç konuştunuz mu bu konuyu eşinizle?Yani sizin onunla vakit geçirmek istediğinizi,bu şekilde kendinizi yaşlanmış hissettiğinizi anlattınız mı?Benim eşim bu derece olmasa da benzer şeyleri yapıyor ben gezmek eğlenmek deli dolu olmak,aklımıza eseni yapmak istiyorum ama o çoğu zaman yorgun ya da kafası bir şeye takılı oluyor..Şu sorunlar düzelsin ben de düzeleceğim diyor hep..Sorun dediğide borçlarımız..Borç biter mi hiç??? Ben de kendimi çoğu zaman 60'ına varmış bir çift gibi hissediyorum..Neyse size dönersek bence önce duygularınızı ifade etmekle başlayın..Sizin düşüncelerinizin tersini savunuyorsa bunu kibar bir dille ifade etmesini isteyin,kırıldığınızı anlatın..Çocuğunuz var mı?
bana bak geri geri konuşma
ben herşeyimi çalıştım yaptım eşten babadan değil adam ol aklını almıyım!!!!!!!
sağol canım ilgilendiğin için
ben 17 yaşında nişanlandım
herşeyin toz pembe olduğu yıllar
eşim hareketli fıkır fıkır biri .ama eskiden farklıydı.heyecanlıydı.duyguluydu.
evlendik ve herşey bi anda değişmeye başladı.
gene hareketli fıkır fıkır ama tek istediği sürekli evde olalım.sürekli gelen giden olsun
o zaman keyfi yerinde
yani ben sürekli mutfakta yemek bilmem ne
ama arada sırada özlüyorum bişeyleri ya
ben onun annesi ya da benim annem değilimki
bütün yaz sadece 3 kere haftasonu kimse gelmedi düşünün(onda da evdeydik iş güç falan.kahvaltıya gitsek birileriyle onlar bile ordan ayrı bize gelir.eşim de bayılır)
onunla bi film bile izlesem.ya ne biliyim hani insanın annesi babası yapar bazen.filmin en güzel yerinde saçma sapan yorumlar yapar hani.bi anda mahveder filmi.ödüllü bi filmdir ve sen şey diye düşünürsün içinden ''anne sen ne anlarsın''
onun gibi...
böyle küçük şeyler ama aslında hayatın hepsi...
karışık oldu belki ama ben böyle çok iyi ev kadını modlarındayken mutlu o
Seninde anlattıkların arkadaşım buyuk kısmı benim evliliğim gibi malesef , bende de hatalı olduğunu hiç bir zaman kabul etmez dinlemez hep kendi haklıdır ben yalnışımdır özür dilemez çok benci kimlikli ama yapılabilecek bu durumda hiç bir şey kalmıyor aynı ben küssem umruna gelmez o küsünce ben çatarım konuşsun diye yemek yemeye masaya gelmez yani bazen çok agresif yapıya bürünüyorlar ben artık alttan almıyorum çünkü çok verdim kendimden sırf düşünmekten günlerce baş ağrım geçmez oldu ama takan mı var arkadaşlarımla aramı bozar iftira atar arkadaşlarıma zaman zaman bana geç çıkarım beni işten almaya gelir bi kaç gün sonra o gün nerdeydin der halbuki beni işyerimin kapısından alır gelip :))) E bu insana ben ne diyebilirim göz var görüyor ama tersini iddia eder ee geldin aldın arkadaş derim bilmem der çıkar karşına sosyalliğim hiç yok eskiden çok çevrem vardı 10 ayda bitirmeyi başardı eve biri gelse benden yana surat 5 karış konnuşmalara katılmaz çok ta önemli deil gelen anlıo zaten benim bir şey demem fırsat ta kalmıyor ki bende dünyaya tekrar gelsem asla evlenmezdim ama tekrar da dünyaya gelemeyecğime göre bu derdide ne kadar daha çekerim ne kadar daha szölerine katlanırım bilmiyorum yalnız şunu farkındayım haftaya avukata gideceğim...
bu aranızda 10 yaş fark olmasıyla bi alakası yok bence canım ya, çünkü 10 yaş o kadar fark attırcak bi yaş değil ne bileyim
bence siz yıllar geçtikçe farklı değişmişsiniz, çünkü kimse 18 yaşındaki gibi olmuyor yıllar geçtikçe
anlattıkların gerçekten üzücü valla okurken ben bile sıkıldım, ne bu misafir aşkı yani
onun dışında küçük şeylere kafayı takma canım
diğer sorunlarda konuşarak aşılabilir bence, bi haftasonu çocuğu annene bırakıp bi organizasyon yapacağını bildir mesela taa pazartesiden, beraber vakit geçirmek istediğini, beraber bişeyler yapınca çok mutlu olduğunu falan söyle, kendinde değişikliklere git çünkü erkekler görsel düşünen varlıklar bu bi gerçek
para konusuna gelince, eğer bu kadar çok yemekli misafiriniz geliyosa emin ol, o yemeklere harcayacağınız para ve emekle başbaşa neler yapılmaz
bence böyle gelmiş böyle gider diye pes edip oturmamalısın, umarım bişeyleri değiştirebilirsinizkaydirigubbakcemile5
valla ben artık ona yordum canım ya
ne bileyim.yani 10 yaş ben 18 o 28 iken pek farkettirmiyo tabi ama ben28 o 38 iken farketti
o çok çabuk bıraktı kendini
ben mesela kendine fazla bakan biriyim.ama artık dır dır moduna geçtiğimi farkedince söylenmeyi bıraktım.çünki önce defalarca bişeyleri ortak yapalım özlüyorumu dile getirmeme rağmen değişmiyor.onun fikri senin araban var ben engel olmuyorumki oluyor iyi de ben tek ne yapıyımki sürekli yani.
ben de eşimle yapmak istiyorum bazı şeyleri.evet ufak tefek belki ama onunla çıt çıkarmadan film izlemeyi bile özlüyorum.mesela.filmin en romantik yerinde kadın kısmısı değilmi muhabbetine başlıyor.sanki 60 lardan fırlamış gibi.çok sıkıcı ya.inşallah anlatabiliyorumdur derdimi.artık misafirlere yemek yapmaktan bıktım ve kolayına kaçmaya başladım zaman zaman. çünki hastalandım ve yorgun düştüm sonunda. aralıksız 15 gün misafirim oldu kaç kere.bak düşünün cuma abisigil,cumartesi annesigil(market alışverişi yemek bulaşıkla ,temizlikle geçen bi hafta sonu yani),sonra pazar günü arkadaşlarıyla kahvaltıya çıktık(benim ısrarımla).ve ben bahçeyi özledim diye tutturdu.kahvaltı yaptık mızmızlanıp duruyor sürekli..ben de gelmişken deniz kenarında oturcam artık dedim.ama anlıyorum sıkılıyor belli ediyor.kalktık geldik ve pazar günü de arkadaşları bize gelmiş oldu böylece kahvaltı sonrası.Allahtan evim müsaitti yani
ne biliyim işte böyle:çok üzgünüm:
ben hastalasam o evde durmaz hemen gidecek bi yerler bulur.ama o rahatsızladı ve ben günlerce bakmama rağmen arkadaşlarının yanında inkar ediyor.
o kadar sıkıldımki ya
off içim şişti
Bu nasıl bir üslup ya? Sevgi görgüsüzü olmanın yanında, maçoluk ve tehdit laelaelaelaelae
Çalışmakla yaptım dediğiniz şey ne acaba? Verdiğim örnekte fakir birinin yanına gitseniz malvarlığınızla mı övünecektiniz dediğim, sadece size örnek vererek burada yaptığınız görgüsüzülüğü anlatmaktı. İnsanlar mutsuzumi kocamı sevmiyorum diyor, siz tutup ayy bennn çokk seviyorummmm diye naralar atıyorsunuz. Ama anlayın diye verilen örneği anlamaktan acizsiniz kadir inanır hanım :mymeka: Haaaa bi de , al aklımı alllll :) Bana da yeter, sana da .Keşke azcık alabilsen :))
durduk yere yara almayın insanında canını sıkmayın
bu nasıl bir üslup ya? Sevgi görgüsüzü olmanın yanında, maçoluk ve tehdit laelaelaelaelae
çalışmakla yaptım dediğiniz şey ne acaba? Verdiğim örnekte fakir birinin yanına gitseniz malvarlığınızla mı övünecektiniz dediğim, sadece size örnek vererek burada yaptığınız görgüsüzülüğü anlatmaktı. Insanlar mutsuzumi kocamı sevmiyorum diyor, siz tutup ayy bennn çokk seviyorummmm diye naralar atıyorsunuz. Ama anlayın diye verilen örneği anlamaktan acizsiniz kadir inanır hanım :mymeka: Haaaa bi de , al aklımı alllll :) bana da yeter, sana da .keşke azcık alabilsen :))
bu seviyesiz yorumları gördükçe bu siteden soğuyorum
Senin buraya değil, "kociş"lerine deli divane olan hatunlar başlığına yazman lazımdı Gerçek hayatınızda da sizden malvarlığı yönünden fukara insanların arasına dalıp, zenginim, hem de çoookk diyor musunuz acaba? Kimse sizi bu başlığa yazmaktan alıkoyamaz ama, insan da azcık akıl eder, kimseyi parana, sağlığına, mutluluğuna imrendirtmeyeceksin!!! Azcık görgü görenek sahibi olalım !! alsanaalsanasmile
Canım evi süpürürken senin için bir çözüm geldi aklımaSiz sadece haftasonlarında gelen ya da günde birkaç saat gelen bir yardımcı tutsanız ? Madem eşin evinde misafir ağırlamaktan hoşlanıyor, ya senin için de keyif haline getirmenin yollarını bulacaksın bu durumun ya da acı çekmeye devam. Acaba msaiflerin yoğun geldiği günler olan haftasonları mutfaktan ve yemekten anlayan bir yardımcı bulsan kendine nasıl olur ?
ay benim için kafa yormuşsun çok sağol canım ya
ama nerdeee.o dediğini anca ikinci çocuğa hamile kalınca yapıcam kafaya koydum inşallah
ama eşim bi şartla diyor
mutfağa kadın falan sokmam sen yapıcaksın yemekleri diyor