Eşinden memnun olmayanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi elle
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar aranizda akrabayla evlenen varmi? Varsa ne tür sorunlar yasadiniz

Haklısın belki ama ben çalışmazsam açım biliyormusun ben 10 aylık evliyim benim eşim memleketinede gitti bnm maaş günüm değidli cebinde paran var mı ekmeğin var mı yol paran var mı diye bile sormadı ve daha 10 ayda bana verdiğin bir kuruş yok nasıl çalışmayacaksın senetler vardı yeni bitirdim eşya ev kirası 10 ayda bir kere vermiştir her ay bende ama artık akıllandım eve çok harcama yapmıyorum

Canım Allah kolaylık versin. Senin ve senin gibilerin durumu müstesna zaten. Sen çalışmasan daha da ezer belki, bilinmez. Benim dediklerim birraz daha kocası tarafından maddi sorumluluk alınmış kadınlar için.

Bu arada sevde ve kakule, canlarım sizi de çok iyi anlıyorum.Ama bence sorun aslında o çok severek evlendiğiniz adamlarda da değil, sizde de. Akşam en erken ve en iyi olasılıkla 6da eve gelinince insanın ne karşısındakine tolerans gücü kalıyor ne de birşey paylaşacak. Çocukluktan ya da aileden getirilmiş çok çok olumlu ve sabırlı insan vasıflarınız yoksa bence malesef yaşam şaklimiz bizi aslında hiç olmadğımız agresif insanlara dönüştürüyor. Ben de bankacılık yaptığım dönem herşeye karşı daha tahammülsüzdüm . İstifa ettim rahatladım. O yüzden, eğer bi kadının para kazanmaya ihityacı yoksa çalışmamalı. Çalışma gücünü bulacak kadar okumalı, iş deneyimi olmalı ama sonra çalıştığında daha mutlu olmuyor gerçekten. Etrafımda gördüğüm bu genelde. Eskiden fiziksel olarak eziliyorlardı, şimdi de psikolojik olarak yıpranıyoruz. Al birini vur ötekine.

limonağacı canım ben lise yıllarımda ailemden bile para istemedim hiç, onlarda saolsun hiç harçlıksız bırakmadı beni, belki harçlık vermeseler gene istemezdim. yapı meselesi yada yetiştirlme tarzı bilmiyorum, hayatım boyunca en çok kızdığım konu maddi olarak birilerine bağımlı olmak. sakın beni yanlış anlama senin seçimine saygı duyuyorum, belirtmişsin zaten para ihtiyacı olmayanlar çalışmasın diye. Ben çalışmak zorundayım çünkü benim kendi işim.
kadında erkekte çalışıyorsa erkekler hiç kusura bakmasın yemek yapmayı bilmiyorsa salataya, sofra hazırlamaya, temizliğe vs herşeye yardımcı olmaları gerekir. ben eşime söyleyince yapıyor söylemeyince ayaklarını havaya dikip tv karşısına geçiyor. bir süre sonra bekliyorum bazı şeyleri ben söylemeden yapsın diye nerdeeee
erkeklerin %95'i sevda4040'ın eşinin yaptığı gibi, benim eşimin yaptığı gibi yapıyor. valla kusura bkmasınlar herşeye biz koşalım, sadece biz yıpranalım, onların keyfine dokunmayalım,
eee şimdi hadi genç sayılırız, bir süre sonra biz buruşuk buruşuk olucaz onlar aslan gibi:) sonra bizide beğenmezler:)
benim görüşüm düzelen düzelir düzelmeyen yoluna gider

kakule kesinlikle katılıyorum ben olduğu kadar yapıyorum ya masadan kalkar bnm ki elli kere o masanın yanından balkona geçer ama bi tabakta alıp tezgaha bırakıvereim demez olduğu kadar olmayanını saalıyorum artık eskiyoruz ya yemin ederim eskiyoruz yüzümde renk kalmadı insafa gelmiyorlar bıraktım kırılan kırılsın yıkılan yıkılsın

ben de eşinden memnun olmayanlardanım maalesef:( 1 yıl öncesine kadar evlendiğime asla pişman olmamıştım ama şimdi tekrar dünyaya gelsem eşimle evlenmezdim heralde:( son bir yılda öyle değişti ki anlatamam.11 aylık oğlum var. hakkını yiyemem tartışmadığımız zamanlar çok ilgili alakalı bir eş ve baba. ama artık bana saygısının azaldığı bariz belli. tartışmalarımızın seviyesi düştü. haksız olduğunda alttan alma veya gönlümü alma çabası yok.. ben kırgınlığımı dile getirdiğimde beni dırdırcı biri olmakla suçluyor. yaptığım inanın dırdır değil sadece konuşarak sorunlarımızı çözme çabası. günlerce onunla konuşmasam umrunda değil. son zamanlarda o haksız olduğunda bilealttan alan hep ben oldum ve bu durum acayip canımı sıkıyor. ne yapacağımı bilmiyorum. kusura bakmayın biraz uzun oldu ama dolmuşum sanırım.

en iyi savunma karşı tarafı savunmaya geçirmektir.kocalar bunu yapıyor%95şi kadınlarda haklıyken haksız konuma düşüyor.kabahat bastırıyorlar.

en iyi savunma karşı tarafı savunmaya geçirmektir.kocalar bunu yapıyor%95şi kadınlarda haklıyken haksız konuma düşüyor.kabahat bastırıyorlar.

sanmıyorum, onlarda bunu düşünecek kapasite yoktur:))))
onlar sadece benciller, işlerine nasıl geliyorsa öyle davranıyoırlar

kesinlikle nasıl işlerine geliosa öyle davranıyorlar ben dün bir karar aldım haftaya avukata gidiyorum çünkü boşanalım dedik artık yutmayacağım yeter bu kadar

ben de eşinden memnun olmayanlardanım maalesef:( 1 yıl öncesine kadar evlendiğime asla pişman olmamıştım ama şimdi tekrar dünyaya gelsem eşimle evlenmezdim heralde:( son bir yılda öyle değişti ki anlatamam.11 aylık oğlum var. hakkını yiyemem tartışmadığımız zamanlar çok ilgili alakalı bir eş ve baba. ama artık bana saygısının azaldığı bariz belli. tartışmalarımızın seviyesi düştü. haksız olduğunda alttan alma veya gönlümü alma çabası yok.. ben kırgınlığımı dile getirdiğimde beni dırdırcı biri olmakla suçluyor. yaptığım inanın dırdır değil sadece konuşarak sorunlarımızı çözme çabası. günlerce onunla konuşmasam umrunda değil. son zamanlarda o haksız olduğunda bilealttan alan hep ben oldum ve bu durum acayip canımı sıkıyor. ne yapacağımı bilmiyorum. kusura bakmayın biraz uzun oldu ama dolmuşum sanırım.

Seninde anlattıkların arkadaşım buyuk kısmı benim evliliğim gibi malesef , bende de hatalı olduğunu hiç bir zaman kabul etmez dinlemez hep kendi haklıdır ben yalnışımdır özür dilemez çok benci kimlikli ama yapılabilecek bu durumda hiç bir şey kalmıyor aynı ben küssem umruna gelmez o küsünce ben çatarım konuşsun diye yemek yemeye masaya gelmez yani bazen çok agresif yapıya bürünüyorlar ben artık alttan almıyorum çünkü çok verdim kendimden sırf düşünmekten günlerce baş ağrım geçmez oldu ama takan mı var arkadaşlarımla aramı bozar iftira atar arkadaşlarıma zaman zaman bana geç çıkarım beni işten almaya gelir bi kaç gün sonra o gün nerdeydin der halbuki beni işyerimin kapısından alır gelip :))) E bu insana ben ne diyebilirim göz var görüyor ama tersini iddia eder ee geldin aldın arkadaş derim bilmem der çıkar karşına sosyalliğim hiç yok eskiden çok çevrem vardı 10 ayda bitirmeyi başardı eve biri gelse benden yana surat 5 karış konnuşmalara katılmaz çok ta önemli deil gelen anlıo zaten benim bir şey demem fırsat ta kalmıyor ki bende dünyaya tekrar gelsem asla evlenmezdim ama tekrar da dünyaya gelemeyecğime göre bu derdide ne kadar daha çekerim ne kadar daha szölerine katlanırım bilmiyorum yalnız şunu farkındayım haftaya avukata gideceğim...

canım benim ya yazdıkların benim yaşadıklarım la harfi harfine beni anlatıyo sanki hepmi böle olur ya anlamıyorum benimkide aynı konuşmasan kırk yıl konuşmaz daha neler neler ya allah sabrımızı veriri inşallah yada bu insanları adam eder yada şahsım adına söylüyorum kurtarrır

sevdim evlendim yine evlenirdim çok seviyorum hemde çoookkkk

amin canım. ama bence hata yine bizde. baştan ipleri sağlam tutmalıydım. birkere taviz verdin mi tamam gerisi geliyor. ama artık çok net kararlar aldım bikere kesinlikle artık alttan alma yok. işine gelirse gelir gelmezse kendi bilir. ben de onun yaptığını yapacağım. o yokmuş gibi davranacağım. nereye kadar giderse gitsin. yoruldum artık bu evliliğin yürümesi için tek başıma çaba harcamaktan kendimden ödün vermekten. valla artık kendime olan saygımı özgüvenimi kaybediyorum. bu birtek benim evliliğim değil ikimizin evliliği ve bir de çocuğumuz var. biraz da o çaba harcasın. yaparsa yapar yapmazsa herkes kendi yoluna. hiç kusura bakmasın ben onun kahrını çekmek kendime zarar vermek için evlenmedim

sevdim evlendim yine evlenirdim çok seviyorum hemde çoookkkk

Senin buraya değil, "kociş"lerine deli divane olan hatunlar başlığına yazman lazımdı Gerçek hayatınızda da sizden malvarlığı yönünden fukara insanların arasına dalıp, zenginim, hem de çoookk diyor musunuz acaba? Kimse sizi bu başlığa yazmaktan alıkoyamaz ama, insan da azcık akıl eder, kimseyi parana, sağlığına, mutluluğuna imrendirtmeyeceksin!!! Azcık görgü görenek sahibi olalım !! alsanaalsanasmile

Kızım hastalandığından beri kavga tartışma yok artık sadece bizi önemsiyor çünkü hasta var diye kardeşleri gelmez oldu ama kızım gün gün iyileşiyor

ben sanırsam bunalıma girdim sorunda ne bilmiyom ama sogugum çok ara ara olamadık anlık yüz asmaları oluyo sanırsam buda artık bende patlama yaptı sohbet etmeye kalksa zordan dinler gibi dinliyom maksat gülmek olsun die gülüyorum sorun bende sanırsam

Senin buraya değil, "kociş"lerine deli divane olan hatunlar başlığına yazman lazımdı Gerçek hayatınızda da sizden malvarlığı yönünden fukara insanların arasına dalıp, zenginim, hem de çoookk diyor musunuz acaba? Kimse sizi bu başlığa yazmaktan alıkoyamaz ama, insan da azcık akıl eder, kimseyi parana, sağlığına, mutluluğuna imrendirtmeyeceksin!!! Azcık görgü görenek sahibi olalım !! alsanaalsanasmile

bana bak geri geri konuşma
ben herşeyimi çalıştım yaptım eşten babadan değil adam ol aklını almıyım!!!!!!!

Son düzenleme:
bana bak geri geri konuşma
ben herşeyimi çalıştım yaptım eşten babadan değil adam ol aklını almıyım!!!!!!!

Üslubunuz bir çok şeyi ele veriyor fakat yine de söylemek isterim ki arkadaşımın söylemek istediği burası kocasından memnun olmayanlar başlığı ve sizin buraya çok seviyorum,çok mutluyum yazmanızın zerre kadar anlamı yok..Bu mide rahatsızlığı olanlar başlığına benim de başım ağrıyor yazmak gibi bir şey..Ve bence son derece de haklı!!!!!!

Üslubunuz bir çok şeyi ele veriyor fakat yine de söylemek isterim ki arkadaşımın söylemek istediği burası kocasından memnun olmayanlar başlığı ve sizin buraya çok seviyorum,çok mutluyum yazmanızın zerre kadar anlamı yok..Bu mide rahatsızlığı olanlar başlığına benim de başım ağrıyor yazmak gibi bir şey..Ve bence son derece de haklı!!!!!!

Evliliğinden pişman olan var mı acaba? Ne kadar mutlusunuz? Merak sadece
DEMİŞ ARKADAŞ.....
hem seni ne ilgilendiriyorki ben düşüncemi söyledim hayret bişeysiniz yahu :umursamaz:

bu ayın 20 sinde tam 10 yıl olcak evleneli
dile kolay 10 yıl
eşim benden 10 yaş büyük
bundan bi kaç yıl öncesine kadar hiç bişe anlamıyodum
hep sorunu anlamaya çalışıyodum
ama şimdi anlıyorumki ben giderken o dönüyor
sakın eleştirmeyin beni .belki herkeste aynı olmaz
ama benim şu anki yaşımda o yeni evleniyodu
sadece konuşabileceğim ortak şeylerden heyecan duyabileceğim şeyleri özlüyorum
bana babammış gibi davranmayı kesse belki herşey çok farklı olucak
onun istediği sadece çok iyi bi ev kadını ol ve beni phpohla.ve sürekli herşeyden memnun ol
şu halime bakın ya.derdimi bile anlatamıyorum
offffff offf:gitme:

Back
X