Eşinden memnun olmayanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi elle
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

elle

Ziyaretçi
Evliliğinden pişman olan var mı acaba? Ne kadar mutlusunuz? Merak sadece:kedi: bilmiyorumkismile

valla doğrusunu sölemek gerekirse evlendiğim ilk 3 ay çok çok çok pisman oldum halbuki 3 yılın sonunda büyük bi aşkla evlenmiştik ve ben ilişkiye girememiştim bu yüzden kendimi çok hırpaladımçok bunlaımlara girdim halbuki eşim hiç sorun yapmadı beni hep o teselli ederdi bi kere bile yapalım hadi deneyelim demedi bile ama ben bunun hıncı nı hep ondan çokardım hep kavga dövüş kendimi çok yetersiz görmeye başlamıştım ve hazır olmadığıma inandırmıştım kendimi buda ev işlerini yapmamı bile etkiliyodu hep diyodum kendi kendime ne evime bi kadın nede eşime bi eş olabiliyodum yazık çok çektirdim hergün dua ediyodum geriye dnebilim diyeee amaaa sonunda yaptım ve hayatım 180 derece döndü ve şimdi çok çok mutluyum eşimide hala ilk günki gibi çok seviyorum ve hamileyim bence herşeyin başı hoş görü ve anlayış bidaha dünyaya gelsem gene eşimle evlenirdim.....

Ewliliğimizin ilk aylarında ; kılıç kalkan , cirit atma , çekiç atma , yüksek atlama we bilimum spor dallarında madalyalar kazandık -tatlicadiarzu-

Şimdi ise triatlon sporu yapıyoruz :nazar: delikafadulden opuyorumnanaktan

Evliliğinden pişman olan var mı acaba? Ne kadar mutlusunuz? Merak sadece:kedi: bilmiyorumkismile

başlık da içerik gibi olsaydı daha iyi olurmuş.

eşinden memnun olmayanlar diye okuyunca takas mı edicez yoksa dedim:))

evlendiğime pişman olmadım. çok aşık olduğum ve herşeyinden emin olduğum zaman evlendim. eşimde bende çok büyük değişimlere uğramadık düğünden sonra.. Allaha çok şükür mutluyuz.

ayrıca mutsz olsaydım devam etmezdim.

benim tahminimce herkesin icinde es adina olmasa bile evlilik adina bir pismanlik vardir...cunku evlilik zor bir olay yaaa :hulya: bekarlik sultanliktir bence...basibos ne istersen yap...evlilik sorumluluk istiyor ve bu da biraz sikiyor insani

Ewliliğimizin ilk aylarında ; kılıç kalkan , cirit atma , çekiç atma , yüksek atlama we bilimum spor dallarında madalyalar kazandık -tatlicadiarzu-

Şimdi ise triatlon sporu yapıyoruz :nazar: delikafadulden opuyorumnanaktan

güldürdün beni. :roflol::roflol: :1hug:
kiiii biz de öyleydik.

çok şükür herşey yolunda :içelim: şimdi.

allah eğer beni tekrar yaratsaydı yine canım eşimle evlenirdim onu gerçekten çok seviyorum:asigim: iyi ki hayatımda o var

bence evliliğin ilk zamanlarında herkes pişman olmuştur.Kadın olsun erkek olsun acabamı sorusu geçmiştir.bendede öyle oldu acaba başka birisiyle evlensem daha mutlu olabilirmiydim diye.ama beş yılın sonunda şimdi dünyaya bi daha gelsem gene eşimle evlenirdim.başka bir olasılığı düşünemiyorum.hala beni bazen kızdırsada,sinirlendirsede seviyorum.bence evlenmeden insan gerçekten sevdiğini anlayamıyor.evlilik çok başka bir olay.ilk başlarda çok hayal kırıklığı yaşanıyo.evlenmeden hayalindeki insana aşık oluyorsun ama evlenince tanıdığın insana aşık oluyorsun.Allah herkeze nasip etsin.inş.

bi daha dünyaya gelsem yine kocamı seçerdim,çok seviyorum aşkımı...:nazar:

niye kocasından memnun olanlar burda..olmayanlar yazacaktı...sempatiksalakcinni
ben iki gündür memnun değilim...küsüm ona küsssssssssssssssssss

kesinlikle evlilik hoşgörü faedkarlık ve peşinde bir sürü sorumluluk getirdiği içn zor bir durum bendecede bekarlık kesinlikle sultanlık evlenenler evlendğine pişman bealkisalkisalkiskarlar evlenemediklerine zaten

Mutlaka herkes ilk dönemlderde zorluklar yaşamışlardır,Bizimde yaşadığımız gibi biz genelde haftada 1-2 kez sorun yaşıyoruz benim eşim 10 aylık evliyiz hiç biz zaman sorunu kendinde aramayan bir yapıya sahip buda çok aşırı zor durumlar yaratıyor ben de bir yere kadar dayanabiliyorum.Size anlatacağım konuya yorumlarınız bekliyorum acaba ben mi çok hassasım ?

10 aydır ful çalışıyorum sabah 9 akşam 8 ama yoğun bir şekilde ve eşimizn izni yok ailem yani ( anne -baba) tatile çıktılar bende 3-4 gün onlarla kafa dağıtmak adına eşimden izin istedim kesinlikle onay vermedi evli bi kadın eşinden harici bir yere gidemez dedi sonrasında 3 gün üst üste git dedi fakat yanlarından ayrılmamak üzere iyide ne kadar uygun otelde aynı odada sabahtan akşama kadar ben onların yanında ? Bne gitmekten vazgeçtim baktım ki olmayacak problem çıkacak.. Belli bi zaman geçti bu on ay içinde ailemde sağlık açısından çok zor durumlar geçirdi ben eşimi pek ynımda göremedim tek gittim tek geldim aileme akşamları eve tek döndüm bu arada başka kardeşimde yok ben tek desteğim her iki ailede ama sadece manevi açıdan.. Bende dedim ki ben senin memleketine gitmeyeceğim bu sene aileni görmekte serbstsin dedim ama çok yara aldım ve aileside her bir konuda uzak şehirde olamalrına ragmen tlf la yönetmeye çalıştılar ben takmadım eşimde zaman zaman seziyordum o tarafa eğilim, veyahut o tarafın sözünü dinleme gibi Neyse bu arada bnm ikini evliliğim 3 ay bir evlilik geçirdim daha önce bebek falan yok sonra 6 sene geçti bu eşimle evlendim ara ara tantana ederken sen dulsun ondan taklımadı sen dulsun o yüzden öle davranıyorlar vs vs ya bnm şu anki eşimde daha önce bi kız kaçırmış olamamış evlenemişler yani eskiyi neden sürekli vuruyorsun buda beni zedeledimi , yine tantana bu sefer konu başka incik kıncık durumları çalışırken buna haber verecekmişim burası işyerim çok geniş potansiyele sahip her an her yerde olabiliyorum işim geregi veyahut üst kata alt kata arkadaşın yanına geçebiliyorum bunları rapor istiyor benden bunlarda bana saçma geliyor tlf da haber vererek gidip gelmek ,neyse bizim izin sorunu olan eşim izine çıkıyor ve memleketine gitmeye karar alıyor ve bunu bana söylemek yerine babama söylüyor ve gecesi çıkıp gidiyor indiği sabah sadece ben indim diye beni aradı ses seda yok sonra 4 gün sonra geldi ben seni özledim iyide insan merak etmezmi nerde kaldı ne yedi ne içti hastamı sökelmi çok içime koydu haksız olan ben miyim sizce ??

yani demek istediğim ben hiç aranmadım bu 4 gün hastamıyım sökelmiyim babam vardı yanımda o bir telefoınla bile yanımda olamadı... Güven çatışmaları başladı içimde lütfen yardım edin..yorumlarınıza ihtiyacım var

kavga ettiğimiz günler pek menmun değilim
diğer günler çok şükürrr
iyi kötü geçiyor bakalım.

bende 10ay oldu hep bi tatsız gerek aramızda gerek aileden annesini istediklerini yaptırmaya çalışıyo ve hor görüyo beni evlenmeden önce bunların hiç birini yaşatmayacağına söz vermişti nasıl da inandım yine biçok olay yaşıyoruz Allahım ne yapcağımı bilemiyorum böle basit konulardan boşanılmaz diyo herkes ama ben istemirum napcam bana yardım edin kendimle ilgili kötü şeyler düşünüyorum hep.evlilik terapistinimi denesem en son yardım edin neolur.....

yani demek istediğim ben hiç aranmadım bu 4 gün hastamıyım sökelmiyim babam vardı yanımda o bir telefoınla bile yanımda olamadı... Güven çatışmaları başladı içimde lütfen yardım edin..yorumlarınıza ihtiyacım var

canım konuya olumsuz yaklaşıp içini daraltmak istemem ama ben en çok ailenin hastalık durumunda senin tek gidip gelmelerine takıldım. ayrıca ailesinin de etkisinde çok kalıyorsa çocuğunda yok anladığım kadarıyla, çalışıyorsun, kendi ayakların üstünde duruyorsun.
bir gün çek karşına sinirlenmeden sakince beğenmediğin hareketlerini, kırıldığın şeyleri bir bir anlat içine atma sakın sonra olan sana olur. baktın düzeliyor kocana sarıl. yok bencilliklerine devam ediyor seni kuşkularıyla bunaltmaya devam ediyorsa herkes yoluna gitsin. hayat kısa bidahamı gelcez dünyaya

Back
X