Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bosaniyorlar,basit.
önceden çok üzülüyor takıyor çözümler arıyordum bizim aramızda büyük bir anlaşamama durumu var çok şükür kızıma kavuştum
sonra ilgimi sevgimi her çabayı ona veriyorum eşimden beklemeyi istemeyi bıraktım aslında bu hemen olmuyor zamanla anlıyorsun artık beklentilerinin olmayıcağını ben sevilmeye değer çok kıymetli bir varlık buldum Allah şükür.
bide sürekli soğudum diye kendini doldurma bence, insan nasıl aynı yatağa girer sevişir ki sevmediği bi adamla![]()
en kötü yanıda bu,
istemiyorum sevişmek felan, evliliğide bitiremiyorum aileme ters geliyor, ne yapmalıyım blmiyorum....
en kötü yanıda bu,
istemiyorum sevişmek felan, evliliğide bitiremiyorum aileme ters geliyor, ne yapmalıyım blmiyorum....
en kötü yanıda bu,
seni ondan soğutacak büyük birşeymi oldu ?
yada nedenleri neler bu soğumanın
evlilikten çoğu kadın gibi nasibini almış biriyim,
en ufak şeyden tartışmalar,
fikir ayrılıkları,
ona olan sevgimin bitmesi,
hiç bişeyin eskisi gibi olmayacağını bilmek,
ve hala bu evliliği sürdürme durumunda olanlar nasıl davranıyor?
Çevremde var böyle birisi, aynen senin gibi düşünüyor ve oda senin gibi evliliğini devam ettiriyor..
Ne kadar zor olsa gerek sizin için..
Zıt karakterdesiniz muhtemelen
kendi ailesiyle yakın oturmamız,
benim düşüncelerimi önemsemez, ailemle hep iyi ol ister,
sorumsuz biraz,
bende 4 dörtlük değilim ama istediğim hayat bu değil... çaresiz hissediyorum
bende geçtiğimiz ay bir konu açmıştım eşimden sogumaktan çok korkuyorum diye.
çünkü hemen hemen hergün kavga ediyorduk bu nedenle çok ilgisizdi yanı küs olmasak bıle ılgısızlesmıstı.
ben hep eşimi hatalı goruyordum ve boşanmayı bıle dusunur olmustum.
ama oturup ıyıce dusundum mutlu olmak için neler yapılabılır dıe.
inanınki hiç bir hata tek taraflı degılmıs bunu cok ıyı ogrendım.
sen nasılsan karşındakıde sana aynısıymış.
şuan inanın ortada hıc sorun kalmadı.resmen cicim ayı yasıyorz.ve ınanın eşimi çok sevıyormusum bunu daha ıyı anladım .
tabikide kavga sebepleride 2 taraflı,
ama ben evlenmeden öncede herşeyden hoşnut olmayan biriydim, bana katlanıyordu,
madem katlanamayacktın evlenmeseydik diyorum, hiç oralı değil,
yazdım ya konuda hiç bişeyin eskisi gibi olacağına inanmıyorum,
zıt karakteriz evet, ama evlenmeden önceki yağcı hareketlerinden eser yok, her şeye evet diyen benm her türlü huysuzluklarımla baş eden adam gitti, devran döndü, ben idare edecem onu,
resmen beni kandırmış