• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinden soğuyanlar nasıl davranıyorsunuz?

dertanasi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2012
169
1
66
İstanbul
evlilikten çoğu kadın gibi nasibini almış biriyim,
en ufak şeyden tartışmalar,
fikir ayrılıkları,
ona olan sevgimin bitmesi,
hiç bişeyin eskisi gibi olmayacağını bilmek,
ve hala bu evliliği sürdürme durumunda olanlar nasıl davranıyor?

önceden çok üzülüyor takıyor çözümler arıyordum bizim aramızda büyük bir anlaşamama durumu var çok şükür kızıma kavuştum
sonra ilgimi sevgimi her çabayı ona veriyorum eşimden beklemeyi istemeyi bıraktım aslında bu hemen olmuyor zamanla anlıyorsun artık beklentilerinin olmayıcağını ben sevilmeye değer çok kıymetli bir varlık buldum Allah şükür.

çocuk olunca çocuğa yönelmek iyi hoşta eşin sevgisi başka yahu, bence iki yabancı gibi yaşamaktansa boşanmak yeniden sevme sevilme ihtimalinin peşinden gitmek daha mantıklı ve makul :21:

haziranda 6.seneyi deviriyoruz evliliğimizde, geçen sene buna benzer durumları bende yaşadım nerdeyse evliliğim işkenceye dönmüştü birde evladımız var boşanmak kelimesi bize ailelerimize tersti tabi ki eşimde katiyen kabul etmezdi zaten, eşime göre bir sorun yok ama bana sorarsan aramızda dağlar denizler vardı. artık kötü olayları kötü düşünceleri elimden geldiğince düşünmemeye çalışıyorum, ha at gözlüğü demek değil bu sadece kendimi mutsuz edecek şeyleri kafamda sürekli düşünüp kurmama izin vermiyorum. eskiden bulaşık yıkarken yemek yaparken beni rahatsız eden şeyleri ister istemez düşünüyordum böle sinirleniyor şişiyordum resmen, sonra eşim işten geldiğinde nerdeyse onu eve almak suratına bakmak istemiyordum baktım bu durum sadece bana zarar veriyor bazen tartışıyoruzda -eve gelir gelmez ne bu ya dediği oluyordu, artık kötü şeyleri olayları düşünmüyorum aklıma gelirsede başka şeye odaklanmaya çalışıyorum çünkü biliyorum yapım itibari ben çok kurarım kendimi durduk yere, şişer ağlarım iyisimi ne ben ağlayayım nede evliliğim çin işkencesine dönsün
arada beni rahatsız eden şeyleri eşime söylüyorum ama uslubunca kavga çıkarmadan hem içimdekini söylüyorum hemde kavga çıkmadan mesaj yerini buluyor :ssz:

önceden çok üzülüyor takıyor çözümler arıyordum bizim aramızda büyük bir anlaşamama durumu var çok şükür kızıma kavuştum
sonra ilgimi sevgimi her çabayı ona veriyorum eşimden beklemeyi istemeyi bıraktım aslında bu hemen olmuyor zamanla anlıyorsun artık beklentilerinin olmayıcağını ben sevilmeye değer çok kıymetli bir varlık buldum Allah şükür.

eşimin yeri ayrıdır.ondan soğumak gibi bir şey söz konusu olamaz.her daim duygular aynı yogunlukta olmuyor burası gerçek ancak bunu ateşlendirmek ve taze tutmak bizim elimizde.bir bakıma mücadale oluyor bu, ama hayat böyle sürekli bir mücadele içinde geçmiyor mu? tamam ben buldum aşkı oldu bitti maşallah deyip dürülecek bir defter değil evlilik.bunu baştan kabul etmek lazım.ne sorununuz varsa çözmeye çalışmalısınız eğer bu kişiyle evli kalmak istiyorsanız.yoksa yükten başka bir şey olmaz.ev arkadaşı bile olmaz.

Son düzenleme:
bide sürekli soğudum diye kendini doldurma bence, insan nasıl aynı yatağa girer sevişir ki sevmediği bi adamla :30:

en kötü yanıda bu,
istemiyorum sevişmek felan, evliliğide bitiremiyorum aileme ters geliyor, ne yapmalıyım blmiyorum....

bence de en kötü yanı bu,neticede cinsellik hariç geri kalan herşeyi bi şekilde ayrı gayrı yaparsın, yemek temizlik çocuk bakımı vs, ama erkek bekler yani, ama sen istemiyosun ne desem bilemedim

Çevremde var böyle birisi, aynen senin gibi düşünüyor ve oda senin gibi evliliğini devam ettiriyor..
Ne kadar zor olsa gerek sizin için..
Zıt karakterdesiniz muhtemelen

seni ondan soğutacak büyük birşeymi oldu ?
yada nedenleri neler bu soğumanın

kendi ailesiyle yakın oturmamız,
benim düşüncelerimi önemsemez, ailemle hep iyi ol ister,
sorumsuz biraz,
bende 4 dörtlük değilim ama istediğim hayat bu değil... çaresiz hissediyorum

evlilikten çoğu kadın gibi nasibini almış biriyim,
en ufak şeyden tartışmalar,
fikir ayrılıkları,
ona olan sevgimin bitmesi,
hiç bişeyin eskisi gibi olmayacağını bilmek,
ve hala bu evliliği sürdürme durumunda olanlar nasıl davranıyor?

bende geçtiğimiz ay bir konu açmıştım eşimden sogumaktan çok korkuyorum diye.
çünkü hemen hemen hergün kavga ediyorduk bu nedenle çok ilgisizdi yanı küs olmasak bıle ılgısızlesmıstı.
ben hep eşimi hatalı goruyordum ve boşanmayı bıle dusunur olmustum.
ama oturup ıyıce dusundum mutlu olmak için neler yapılabılır dıe.
inanınki hiç bir hata tek taraflı degılmıs bunu cok ıyı ogrendım.
sen nasılsan karşındakıde sana aynısıymış.
şuan inanın ortada hıc sorun kalmadı.resmen cicim ayı yasıyorz.ve ınanın eşimi çok sevıyormusum bunu daha ıyı anladım .

Çevremde var böyle birisi, aynen senin gibi düşünüyor ve oda senin gibi evliliğini devam ettiriyor..
Ne kadar zor olsa gerek sizin için..
Zıt karakterdesiniz muhtemelen

zıt karakteriz evet, ama evlenmeden önceki yağcı hareketlerinden eser yok, her şeye evet diyen benm her türlü huysuzluklarımla baş eden adam gitti, devran döndü, ben idare edecem onu,
resmen beni kandırmış

kendi ailesiyle yakın oturmamız,
benim düşüncelerimi önemsemez, ailemle hep iyi ol ister,
sorumsuz biraz,
bende 4 dörtlük değilim ama istediğim hayat bu değil... çaresiz hissediyorum

kim istediği hayatı yaşaya biliyorki ?
keşke yaşayabilsek hayallerimiz umutlarımız var fakat bunlar sadece var orda bi köşede duruyor ama gerçek hayat çok daha farklı, bence seninki bir birikim gibi geldi bana ama gerçekten eşinden nefret ettiğin için değil sanki sadece senin istediği gibi olmadığı için eşinden soğuduğunu düşünüyorsun biraz zaman ver kendine biraz ayrı kal olmassa

bende geçtiğimiz ay bir konu açmıştım eşimden sogumaktan çok korkuyorum diye.
çünkü hemen hemen hergün kavga ediyorduk bu nedenle çok ilgisizdi yanı küs olmasak bıle ılgısızlesmıstı.
ben hep eşimi hatalı goruyordum ve boşanmayı bıle dusunur olmustum.
ama oturup ıyıce dusundum mutlu olmak için neler yapılabılır dıe.
inanınki hiç bir hata tek taraflı degılmıs bunu cok ıyı ogrendım.
sen nasılsan karşındakıde sana aynısıymış.
şuan inanın ortada hıc sorun kalmadı.resmen cicim ayı yasıyorz.ve ınanın eşimi çok sevıyormusum bunu daha ıyı anladım .

tabikide kavga sebepleride 2 taraflı,
ama ben evlenmeden öncede herşeyden hoşnut olmayan biriydim, bana katlanıyordu,
madem katlanamayacktın evlenmeseydik diyorum, hiç oralı değil,
yazdım ya konuda hiç bişeyin eskisi gibi olacağına inanmıyorum,

tabikide kavga sebepleride 2 taraflı,
ama ben evlenmeden öncede herşeyden hoşnut olmayan biriydim, bana katlanıyordu,
madem katlanamayacktın evlenmeseydik diyorum, hiç oralı değil,
yazdım ya konuda hiç bişeyin eskisi gibi olacağına inanmıyorum,

o mu sana katlansın yani eskisi gibi, bu düşünce tarzı yanlış birbirinize katlanmamalısınız sevmelisiniz bitanem

zıt karakteriz evet, ama evlenmeden önceki yağcı hareketlerinden eser yok, her şeye evet diyen benm her türlü huysuzluklarımla baş eden adam gitti, devran döndü, ben idare edecem onu,
resmen beni kandırmış

Belki sorun sizdedir, yani herşeye evet diyor diye fazlaca sorun çıkaran biri olmuşsunuzdur.
Yani bu kadınların çoğunda vardır, bir süre sonra sürekli söylenen kişiler kadınlar oluyor, o sebepten söylüyorum..
Yada artık siz herşeye evet demeye başladınız ve önemsemiyor sizi.
Mutlaka iki taraflıdır diye düşünüyorum.

Back
X