• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinden soğuyanlar nasıl davranıyorsunuz?

tamam da eşim direk der yani olmaz bu akşam babamlara gidecez diye,
yani sinema felan onu bağlamaz..

o seviyordu bende güya mantık evliliği yaptım, mantığıma tüküreyim,
beni çok seviyor, çok değer veriyor, mutlu olurum sandım...

anlaşıldı şimdi.
ne yazsak boşuna sevgi olmadan zaten evlılık olmaz ki.
sevgisiz bir insan nasıl sevişir ki?nasıl sabahın köründe kalkıpta kahvaltı hazırlar elin adamına?
neden güzel bir akşam yemeği hazırlasın ki romantık dakıkalar yaşanmıycak ve ateşli bir gece ile sonlanmıycaksa.
çocugunz yoktu sanırım 3 yıldırda sevememıssınız bu adamı bence boşanmak en mantıklsı ailenizd kabul edıcektır sonunda merak etmeyın.

Konu sahibi öyle bir anlatmış ki
Bekarkende memnuniyetsizdim,katlanılmazdım diyince
Adamda haklı olarak kaçmak ister diye düşündüm
Ama ikisininda otuup konuşması lazım sanki karşılıklı küsüyorlaşmış gibi gëldi

Bäkarım o açıdanda bakarım
Herşeyi bir kerede yazsaydınız her açıdan bakarım
Dediğiniz gibiyse haklısınız konuşup hoşnutsuzluğunuzu anlatın

Eşide belki kaçış gibi görüyor baba evini,ama yanlış yapıyor bana göre..

Oraya gideceğine kendine bir uğraş bulsa mesela daha iyi olur..

Karşılıklı trip atılıyor,kim kzanacak hırsı var..

oğlum yok ve olsa açık açık söylerdim haftada 5-6 gün ben senin karının düşük suratını görmek zorundamıyım diye :))))))))))))))))))))
yani kaynana için de zor bee.gelin oraya istemeyerek gelecek haliyle bu suratına yansıyacak.amannnnnn hiç işim olmaz.Allah elden ayaktan düşürmesin

keşke herkes böyle düşünse :))

Yaa çocuk var diye, torunu sevilsin diye 4-5 gün gitmek zorundasın modu yaratanları görünce gözüm korkuyor.. :59:
Tamam torun apayrı bişeydir, gidlmesi gerekir ama her gün sevilmesi için gidilir mi yaa..ne saçma bir mantık..
Bizimkilerde torun düşkünü, hele ki diğer torunlar şehir dışında doyamıyorlar, yandım ben galiba
:26:

anlaşıldı şimdi.
sevgisiz bir insan nasıl sevişir ki?nasıl sabahın köründe kalkıpta kahvaltı hazırlar elin adamına?
neden güzel bir akşam yemeği hazırlasın ki romantık dakıkalar yaşanmıycak ve ateşli bir gece ile sonlanmıycaksa.
çocugunz yoktu sanırım 3 yıldırda sevememıssınız bu adamı bence boşanmak en mantıklsı ailenizd kabul edıcektır sonunda merak etmeyın.

ben sevgi olmadığına inanmıyorum ya, aşk yoktur ama sevgi muhakkak vardır sevgi olmadan 3 yıl geçermi ?

anlaşıldı şimdi.

mantık evliliği mi? evlerden ırakkkkkkkkkkk :))))))))))))))))))))

mantık evlılıgı yapmıs kendısı soyluo zaten 3yılda ailesının zoru ıle gecmıs anlasılan.
cocuguda varmıs bosanması dahada zor.

ben bu mantık evliliğinide anlamış değilim, ben görücü usulu evlendim evliliğimde önce mantık ön planda oldu fakat sözlendikten sonra eşimi sevdim oda beni sevdi çok şükürde halen devam ediyor evliliğim sevgiyle bahsettiğiniz böyle bir mantık evliliğimi yoksa tamamen maddi veya manevi çıkar açısandanmı mantık evliliği?

bende geçtiğimiz ay bir konu açmıştım eşimden sogumaktan çok korkuyorum diye.
çünkü hemen hemen hergün kavga ediyorduk bu nedenle çok ilgisizdi yanı küs olmasak bıle ılgısızlesmıstı.
ben hep eşimi hatalı goruyordum ve boşanmayı bıle dusunur olmustum.
ama oturup ıyıce dusundum mutlu olmak için neler yapılabılır dıe.
inanınki hiç bir hata tek taraflı degılmıs bunu cok ıyı ogrendım.
sen nasılsan karşındakıde sana aynısıymış.
şuan inanın ortada hıc sorun kalmadı.resmen cicim ayı yasıyorz.ve ınanın eşimi çok sevıyormusum bunu daha ıyı anladım .

kesınlıkle katılıyorum arkadasım mutlu olmak ıcın okadar cok sebep varki
herks yaşıyor az cok bu sorunları sogumaları
ama iş kendınızde bıtıyor herşeyi sorun yapmayın
mutlu olmanın yollarında yuruyun zamanla hersey yoluna gırecek

vallahi billahi tallahi ben bu ana baba düşkünlüğünü anlamıyorum.

O düşkünlüğü var eden biz kadınlarız aslında, hatta kesin öyle,
adamlar her anneye gittiğinde söylenen, surat asan, huzursuzluk çıkaran hatunları gördükçe daha bir düşüyor, ee sonra anne baba istenmeyen mağdur taraf olunca oğluşlarda daha çok inat ediyor haliyle..

ben bu mantık evliliğinide anlamış değilim, ben görücü usulu evlendim evliliğimde önce mantık ön planda oldu fakat sözlendikten sonra eşimi sevdim oda beni sevdi çok şükürde halen devam ediyor evliliğim sevgiyle bahsettiğiniz böyle bir mantık evliliğimi yoksa tamamen maddi veya manevi çıkar açısandanmı mantık evliliği?

bende sevdim sevmedim değil, ama körkütük olmadım, olsam belki bunlar gözüme gelmezdi.

kesınlıkle katılıyorum arkadasım mutlu olmak ıcın okadar cok sebep varki
herks yaşıyor az cok bu sorunları sogumaları
ama iş kendınızde bıtıyor herşeyi sorun yapmayın
mutlu olmanın yollarında yuruyun zamanla hersey yoluna gırecek

kesinlikle katılıyorum bu yorumuna bunlar evliliği bitirmek için yeterli nedenler değil benim gözümde tabi bu benim görüşüm

bende sevdim sevmedim değil, ama körkütük olmadım, olsam belki bunlar gözüme gelmezdi.

inan bende körkütük olmadım zaten aşık olduğum bi adamla evlenmekte istemezdim, çünkü aşkın insanın gözünü kör ettiğine inanıyorum neyse konu bu değil.

şimdi çıkmam lazım fakat daha sonra burdaki yazılanları okuyup yorum yapmak isterim çünkü dediğim gibi bende uzun süre haftanın değil 4 her gününü kayınvaldesinde geçiren biriydim, benim eşim bırak annesini babasını ablasını iki gün görmesin ablamı özledim derdi :))

işin doğrusu kör kütük gibi sevdim, denize düşmüş gibi sarıldım.öyle ilk yıllarda rüyamda onun hala istanbulda oldugunu görer öyle özlemle uyanırdım ki.

benim için mantık kadar aşkta şarttı acele etmedim bekledim

bu erkekler neden eşlerinin kendilerini akşama kadar beklediğini onlarla vakit geçirmek istediğimizi anlamıyorlar! anlıyorlar da işlerine mi gelmiyor acaba!

Benim kızım 24 yaşında ilerde evlendiği zaman eğer yakınımda olursa,bende istemem haftanın 4-5 günü kocasını alsın gelsin ne işi var o kadar..Otursunlar evinde birbirleriyle vakit geçirsinler..Oğlumda olsaydı inanın aynı şeyleri düşünürdüm,istemezdim bu kadar sık gelmelerini,herkes kendi evinde mesut mutlu olsun oda bana yeter zaten ..

oğlum yok ve olsa açık açık söylerdim haftada 5-6 gün ben senin karının düşük suratını görmek zorundamıyım diye :))))))))))))))))))))
yani kaynana için de zor bee.gelin oraya istemeyerek gelecek haliyle bu suratına yansıyacak.amannnnnn hiç işim olmaz.Allah elden ayaktan düşürmesin

evet aynen böyle dersiniz ama "oğlum eşin huzursuz olacaksa gelme" demezsiniz.. tek gel ama seni göreyim dersiniz.. kız annesi olmakla, erkek annesi olmak arasında uçurumlar var emin olun.. erkek anneleri, daha çocukları olur olmaz mutasyona uğruyorlar.. aynı kendi k.valideleri gibi oluyorlar hatta.. "el kızı" mantığı giriyor devreye.. inanmıyorsanız bebek topiclerine bir girin, okuyun.. şimdiden "ben oğlumu alt katıma evlendiririm" diyen yeni anneler kaynıyor ortalıkta.. sizin durmunuza çok üzüldüm, boşanmak değil belki ama bir süre ayrı kalsanız iyi gelir mi acaba?

bu erkekler neden eşlerinin kendilerini akşama kadar beklediğini onlarla vakit geçirmek istediğimizi anlamıyorlar! anlıyorlar da işlerine mi gelmiyor acaba!

yeni aile kurduklarını fark edemiyorlar çünkü AİLE kavramı onlar için halen eski aileleri
kendi çekirdek ailelerini kabullenme fikri biraz geç oluşuyor malesef

burada ki en büyük bencillliği eşinizin ailesi yapıyor.hatta saygısızca bir tavır.eşinizin de işine geliyor belli ki anaya babaya ses çıkmıyor.bak arkadaşım bu zamanda tek başına çocuk büyütmek kolay değildir,2 kişi ile zor büyütüyorsun kaldı ki tek başına...tamam bunalmışsın,kendine göre bir hayat yaşıyamıyorsun belki ama eşinle konuş konuş konuş,her zaman her fırsatta.herkes kendi kafasına göre mi yaşıyor;sende yaşa anasını satayım,ye iç keyfine bak.burdan konuşması belki kolay ama bazı şeyleri görmezden gel,yoksa hiç mutlu olamazsın. . . ne diyim allah yardımcın olsun inşallah...

Back
X