- 3 Ekim 2010
- 11.501
- 3.820
- 448
ben de buna inanıyoırum.gelinler gitmemek için direttikçe,huzursuzluk çıkardıkça kocalar ailesine daha çok yaklaşıyor.benim kocam da ailesine düşkündü.hatta bir süre iş nedeniyle birlikte yaşadık.allaha şükür ki sorun yaşamadık.var olan ufak tefekleri de büyütmedik.
evimiz ayrı olduğunda da ne zaman gidilmesi gerektiyse ben gittim.eşim istemese bile ben gidelim dedim.arayı sıcak tuttum.eşim benden ters bir durum görmediği için o da benim aileme aynı tutumu sergiledi.biz aileler arası dengeyi güzel sağladık.hatta 2 aile de çok güzel anlaşırdı.biz 2 aile bir bütün olduk.hiç bir zaman senin ailen,benim ailem tartışması yaşamadık.
bu arada ben de gelinlerim gelmek istemese zorla gelmelerini asla istemem.ama gelinler gelmiyor diye de oğullarımdan uzak duramam.gelinler gelmese de oğullarımla görüşürüm![]()
Tabiki öyle olacak egem abla, kimsei zorla getirtemezsin ama, karısı gelmiyor diye çocuklarınla görüşmeyecekte değilsin, aah aah insanlar empati yapmayı, önyargılı yaklaşmamayı ne zaman öğrenecekler acaba?