Eşinden uzakta, evde yalnız olanların paylaşım alanı

ayy canım hakkaten sorulacak çok soru var ama inan sormıcam çünkü derdimiz bize yetiyor değil mi? bi de sorguya çeker gibi ayrıntıları ögrenmek istemem ama ailesinin yanında kalmas extra kötü olmuş. evli olunca insan ailesinin yanına öyle zırt pırt gidemiyor her ay her ay da olmaz ki. ama erkeklerde daha farklı. aile yapısını bilmiyorum ama ben eskiden esimi ailesinin yanında aradıgımda azıcık uzun konusuverelim kapı çalardı, kek hazır çayı koydum zart zurt. sonra kulagıma gelirdi ne cok telefonda konusuyorsunuz diye.. o nedenle aile yanı zor biraz, ben de ailemin yanında uzun kalıvereyim biraz beyin yıkama oluyor gibi geliyor en masum ailelerde bile. bebegini benim icin sımsıkı öp, ona bol bol video izlet baban cok calisiyor oglum de çok çalışma fikrini ona öğret ki alışsın. daha hayatta neler var bakalım bizi bekleyen. aramıza hoşgeldin canım..

teşekkür ederim benim tek korkumda zaten beynin yıkanması açık açık soruyorum ama doğal olarak yok diyor konuşulmuyorsun diyor. ama inanmıyorum tabiki oğluşumu senin için çok çok öptüm . inan bana babası 3 günlüğüne gittiğinde bile ağlayan çocuk şimdi babam para kazanmaya gitti diyor bana. bana sende iyi çalış klavyene sende çalışırsın yakında diyor babamda o zamana gelir zaten diyor.akıllılar valla(benden daha akıllı ben daha sindiremedim gidişini):78:

kızlar nasılsınız? bu akşam annemlere gitmedim evde yalnızım, yemek yemek bile istemedi canım aldım çayımı dizi izleme modundayım. siz neler yapıyosunuz?

şahsım adına konuşayım valla ben iyiyim bende gitmedim annemlere aldım pc yi kucağıma kk takılıyorum oğlumda karşımda tv seyrediyor ama koca yığın ütü beni bekliyor o bana bakıyor ben onabakıyorum ama kararlıyım bu akşam bitiricem onları rahatlıycam.sonra kahvemi alıp oturucam

ooh mis canım, ben de aldım yeşil çayımı keyfimi yapıyorum. eşimle de msn'de görüştüm, gördüm rahatladım. buna şükür diyorum. kk da olmasa napıcaz zaten bilmiyorum.

oley ütümde bitti rahatladım valla kızlar siz ne yapıyorsunuz demin aşkımlada telefonda konuştum biraz da olsa kafam dağıldı.inşaallah bir iş bekliyorlar o iş olursa çok daha iyi olacak herşey kızlar dua bekliyorum tüm içtenliğinizle bize dua edin ben de sizlere dua ediyorum. tez zamanda eşlerinize ve beklediğiniz ya da isteğidiniz evlatlarınıza kavuşturur rabbim sizi ve tüm isteyenleri

kıslarrrrrrrrrrrr! kimsecikler yokmu bu akşam kocişlermi geldi yoksa! kocişi gelenler şanslılar hadi hayırlısı.ben artıkın takılmamayı öğrendim ama biraz gec oldu ama boşveriyorum. biraz geç oldu öğrenmem size de tavsiye ederimmm. 29 yaşından sonra oldu geç oldu temiz oldu diyorum ben

waybbay nin eşi gelecekti gelmiştir:)

geç olsun güç olmasın canım
hayatı kendimize zehir ediceğimize hayat bize uysun tatlansın demi ama

merhabalarrrrrrrrrrrr! waybbayb eşin geldiyse günlerini çok iyi geçir benimki da haftaya gelecek inşallah iyi vakit geçiricez, gezicez 3 kişilik çekirdeğimle. herkese mutlu hafta sonları dileğimle

ya arkadaşlar hepimiz ayrı saatlerde giriyoruz hepimize uygun olan bir saatte anlaşalım ve toplu halde girip biraz sohbet edelim hepimizin birileriyle konuşmaya ihtiyacı var. eşimizin olmadığı günlerde girip sohbet edelim ne dersiniz? mesela akşam saat dokuz ya da on nasıl olur sizce herkes fikrini yazsın:92:

evet denk gelmiyoruz bana uyar diycem ama benim eşimin işde evde olduğu saatler belli değil ama yokken gelirim tabisi

merhaba arkadaşlarrrr ne güzel yeni isimler de görüyorum aramızdaaa, hoşgeldiniz :)

evet eşim geldi malum dinlenme alışma periyodu geçiyor günler, biraz da gerginlik vardı atlatıyorum yavaş yavaş derken vücudum benle güzel bi oyun oynadı...

önce dişim apse yaptı ağrısı taaa gözüme kadar vurup yanağımı şişirdi. o gece mahvoldu zaten ertesi gün ilaçlarla geldik eve. hiç alışık olmadığım bi antibiyotik verdi iltihap kurutucu özelllikli bir de ağrı kesici.. anam anam uyku yok bol sancı var ve aşırı ishal :) ev karantinaya alındı eşim el pençe mahvoldum... bi de üstüne 45 gün sonra adet oldum iyi mi :))) tam da eşim geldi herşey üst üste geldi. ama atlatıp yanınıza bomba gelicem en yakın zamanda.

size bir sır vereyim. eşinin yanında olması bir kadına aitlik hissettirir ya, bana aidiyetin yanında bir de içtenleştirmeyi hissettirdi bu sefer. halbuki yanında olmadığımızda eşlerimiz bize hissettirmese de gelecek için ne planlar yapıp kişisel olarak da bizi ne farklı boyutlarda düşünüyorlarmış. çok feminist değilim, ama dikimdir biraz öyle çok erkek altında kalmam kim olursa olsun ama eşimin ben aile reisiyim imajını çok sevdim bugün. o yorgun adamın gözlerinde sevgiyi ilerde sürdüreceğimiz sevgililik için sakladığını ve bunun için daha çok alınteri döktüğünü gördüm. daha fazla yazmayayım ağlayacağım, zaten hastayım ama 1 günlüğüne bile ayrı kalıyorsanız eşinizi uğurlarken o omuzlara sıkı sıkı dokunup güç verin, şehvetli öpücüklerin yerine...

yakında dönüyorum pıtırcıklar

canım benim çok sevindim senin adına
bu arada geçmiş olsun konuştuğumuz gibi tam zamanında görmüşsün kırmızı kartıda
ayy içinde kelebekler uçuşuyo sevgi pıtırcığı seni
erkekler duygularını çok açık beli edemezler bizler gibi bu yüzden biraz daha takıntılıyız bu konularda galiba
öpüyorum seni

iyi akşamlar kızlar, kaç gündür giremedim. üzerimde bi durgunluk var.kk'ya girsem bile yorum yapasım gelmiyor. havalar güzelleşiyor ama üzerimde bi negatif enerji var.
sizlerle dertleşmek iyi geliyor

ohooo kızlar dim valla durmuş hayat burda aşk olsun :)

eşim evde bir hafta daha ama sizlersiz de olmuyor ara ara haberleşelim yahu... :)

henüz eşim olamadı ama nişanlımı çok özledimmm:98:

sürekli ayrı kalacağınız bir işi varsa evlenmeden önce iyi düşünn derim :)

işinden ziyade farklı şehirlerde yaşıyoruz tatlım.. bir çok kez düşündüm bu durumu ama onsuzluğa dayanamıyorum kiii

işinden ziyade farklı şehirlerde yaşıyoruz tatlım.. bir çok kez düşündüm bu durumu ama onsuzluğa dayanamıyorum kiii

önce iş sonra eş derler ya haklılar, istediğin kadar "full" bir eşin olsun işi sizi mahvedebilir, ayrı bırakabilir ve birçok sorunla karşınıza çıkabilir... tecrübeyle sabittir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…