- Konu Sahibi nonameanymore
-
ne çok aynı dertten muzdarip olan kadın var şaşırdım valla benimki de yok şehir dışında çalışıyor hemde ailesinin yanında kalıyor hemde 11 senelik evlilikten sonra benim birde babasına çok düşkün oğlum var ne kadar zor anlatamam 45 gün oldu gideli inanın 40 günü huzursuz ve benim ağlamamla geçti. gittiğinin ertesi günü değişti sanki ilgisiz biri oldu çıktı sizin de dediğiniz gibi nasıl demeye bile zor arıyor ama çok özledim diyor anlamadım ki
şahsım adına konuşayım valla ben iyiyim bende gitmedim annemlere aldım pc yi kucağıma kk takılıyorum oğlumda karşımda tv seyrediyor ama koca yığın ütü beni bekliyor o bana bakıyor ben onabakıyorum ama kararlıyım bu akşam bitiricem onları rahatlıycam.sonra kahvemi alıp oturucam
kıslarrrrrrrrrrrr! kimsecikler yokmu bu akşam kocişlermi geldi yoksa! kocişi gelenler şanslılar hadi hayırlısı.ben artıkın takılmamayı öğrendim ama biraz gec oldu ama boşveriyorum. biraz geç oldu öğrenmem size de tavsiye ederimmm. 29 yaşından sonra oldu geç oldu temiz oldu diyorum ben
ya arkadaşlar hepimiz ayrı saatlerde giriyoruz hepimize uygun olan bir saatte anlaşalım ve toplu halde girip biraz sohbet edelim hepimizin birileriyle konuşmaya ihtiyacı var. eşimizin olmadığı günlerde girip sohbet edelim ne dersiniz? mesela akşam saat dokuz ya da on nasıl olur sizce herkes fikrini yazsın:92:
merhaba arkadaşlarrrr ne güzel yeni isimler de görüyorum aramızdaaa, hoşgeldiniz :)
evet eşim geldi malum dinlenme alışma periyodu geçiyor günler, biraz da gerginlik vardı atlatıyorum yavaş yavaş derken vücudum benle güzel bi oyun oynadı...
önce dişim apse yaptı ağrısı taaa gözüme kadar vurup yanağımı şişirdi. o gece mahvoldu zaten ertesi gün ilaçlarla geldik eve. hiç alışık olmadığım bi antibiyotik verdi iltihap kurutucu özelllikli bir de ağrı kesici.. anam anam uyku yok bol sancı var ve aşırı ishal :) ev karantinaya alındı eşim el pençe mahvoldum... bi de üstüne 45 gün sonra adet oldum iyi mi :))) tam da eşim geldi herşey üst üste geldi. ama atlatıp yanınıza bomba gelicem en yakın zamanda.
size bir sır vereyim. eşinin yanında olması bir kadına aitlik hissettirir ya, bana aidiyetin yanında bir de içtenleştirmeyi hissettirdi bu sefer. halbuki yanında olmadığımızda eşlerimiz bize hissettirmese de gelecek için ne planlar yapıp kişisel olarak da bizi ne farklı boyutlarda düşünüyorlarmış. çok feminist değilim, ama dikimdir biraz öyle çok erkek altında kalmam kim olursa olsun ama eşimin ben aile reisiyim imajını çok sevdim bugün. o yorgun adamın gözlerinde sevgiyi ilerde sürdüreceğimiz sevgililik için sakladığını ve bunun için daha çok alınteri döktüğünü gördüm. daha fazla yazmayayım ağlayacağım, zaten hastayım ama 1 günlüğüne bile ayrı kalıyorsanız eşinizi uğurlarken o omuzlara sıkı sıkı dokunup güç verin, şehvetli öpücüklerin yerine...
yakında dönüyorum pıtırcıklar
henüz eşim olamadı ama nişanlımı çok özledimmm:98:
sürekli ayrı kalacağınız bir işi varsa evlenmeden önce iyi düşünn derim :)
işinden ziyade farklı şehirlerde yaşıyoruz tatlım.. bir çok kez düşündüm bu durumu ama onsuzluğa dayanamıyorum kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?