Eşinden yaşça büyük olan hanımlar

HAZERAN

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
331
1
116
merhaba kızlar ben eşimden 2 yaş büyüğüm.gayet mutlu bi evliliğim var.benim gibi eşinden büyük olan hanımların yorumlarını bekliyorum.

ben evli değilim ama sevgilimden 3 yaş büyüğüm ve o bunu bilmiyor nasıl söyliyeceğimide bilmiyorum açıkcası

Bende eşimden 2 yaş büyüğüm ama çok mutluyuz allah bozmasın...Bence çok yaş farkı yoksa problem olmaz.
Daha geç yaşlanırız böyle değilmi :))

kızlar biz eşimle aynı yaştayız ama hep derlerki bayan erkekten büyük olursa ev daha bereketli olurmuş

ben eşimden 4 yaş büyüğüm .
çok şükür yaşla ilgili hiç bir sorunumuz yok.
inşallah da olmaz.
2 yıllık evliyiz.
arada ben problem edermiş gibi takılırm o asla toz kondurmaz bzen takılır, şaka yapar ooo o zamanlarda okul varmıyıd yavvv felan diye mesela hemen kzıarım o da kahkaha atar.:))))))))))

Ben de 3 yaş büyüğüm eşimden.
Ama hiçbir zaman bunun dezavantajını görmedim..
Çok şükür ki inanılmaz mutlu bir evliliğim var.

Bende eşimden 2 yaş büyüğüm ama çok mutluyuz allah bozmasın...Bence çok yaş farkı yoksa problem olmaz.
Daha geç yaşlanırız böyle değilmi :))

bende senin gibi düşünüyorum.5-6 yaş yada daha fazlası sorun olabilirdi ama 2 yaş fazla etkilemiyor diye düşünüyorum.bunun yanında zaman zaman yahu ben çocuklamı evlendim de diyebiliyorum ama genel anlamda maşallah çok iyi gidiyoruz:1hug:

bebek yok henüz:)))))))))))
bakalım olursa allah verieise yakında düşünüyoruz
tek düşüncem yaştan bir sorun çıkarsa bebekten dolayı eşimde bana sen allahın işine karışma diyor.
sen neden bebek sordun

bebek varmı sizde peki ?

bizdede bebek yok henüz .merak ettim sadece :)

ben eşimden 9 yaş küçüğüm ama yinede birşeyler yazmak istiyorum...bence önemli olan yaş değildir...her insanın yaşına göre davranmasını bekleyemeziniz..yaşı küçük olanlar bazen daha olgun,büyük olanlar bazen daha çocuksu olabiliyor...evlilikte yaş tabi abartılı fark olmadığı sürece hiç önemli değil..evlilik anlayışı,hayat görüşü.sevgisi ve saygısı olduğu sürece o evlilikte mutsuzluk olmaz zaten...benim erkek kardeşimin eşi 2 yaş büyük ama bakarsanız daha çok büyümesi lazım...

Selam arkadaşlar,

Ben henüz evli değilim 1,5 ay sonra evleneceğim beni de kabul eder misiniz aranıza Şeniz

Ben de nişanlımdan 2 buçuk yaş büyüğüm, 4 yıldır birlikteyiz ve şimdiye kadar hiç bir sorun olmadı bundan sonra da olmaz gözüyle bakıyorum. Mesela benim ablam da kendinden 4 yaş küçük biriyle evli ama onlarda da sorun yok... Çünkü asıl iş anlaşabilmek yani ruhun ya da kalbin yaşı yok kiii... Can Yücel ne güzel söylemiş şiirinde....

"Bilmelisin ki ...
Tecrübenin kaç yasgünü partisi yaşadığınızla ilgisi
yok,
ne tür deneyimler yaşadığınızla var."

bence evlilikteki mutluluk ve huzur kimin daha büyük olduğuna bağlı değildir
ikisinin arasında bağ olduğuna inanmiyorum
sadece gerçekten çok uçuk fark var ise mesela 15-20 yaş oynuyorsa ozaman sorunlar olabilir oda artık jenerasyon farkı olur zaten
kızmayın sakın ama ben yinede erkeğin kadından yaşca büyük olmasından yanayım.Benim şahsi fikrim böyle
hepinize ömür boyu mutluluklar dilerim a.s.

bende geldiiim.topiğin hayırlı olsun canım.benim eşimde 4 yaş küçük benden.ufak tefek sorunlar oldu tabi gerçi bu herkeste oluyo.olgun olan taraf biraz fazla yıpranıyo ama onu çooook seviyorum.oda beni. :asigim:

henüz eşim değil ama yakında olacak bende 3 aylık büyüğüm ama sanki o bile sorunmuş gibi geliyo komplekse kapılıyorum o hiç adını bile ettirmiyo ama ben ne bilim kocamanmışım gibi geliyo :1closedeyes:

bende geldiiim.topiğin hayırlı olsun canım.benim eşimde 4 yaş küçük benden.ufak tefek sorunlar oldu tabi gerçi bu herkeste oluyo.olgun olan taraf biraz fazla yıpranıyo ama onu çooook seviyorum.oda beni. :asigim:

hoşgeldin canım benim.ben evlenmeden önce bayağı kafama takmıştım ama sonradan ne kadar gereksiz olduğunu anladım.meğerse evliliğin yaşla hiçbir alakası yokmuş.hayat şartları zaten insanları öyle bi olgunlaştırıyor ki sen eşinle arandaki yaş farkını düşünemiyorsun bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…