ben eşimden 9 yaş küçüğüm ama yinede birşeyler yazmak istiyorum...bence önemli olan yaş değildir...her insanın yaşına göre davranmasını bekleyemeziniz..yaşı küçük olanlar bazen daha olgun,büyük olanlar bazen daha çocuksu olabiliyor...evlilikte yaş tabi abartılı fark olmadığı sürece hiç önemli değil..evlilik anlayışı,hayat görüşü.sevgisi ve saygısı olduğu sürece o evlilikte mutsuzluk olmaz zaten...benim erkek kardeşimin eşi 2 yaş büyük ama bakarsanız daha çok büyümesi lazım...
henüz eşim değil ama yakında olacakbende 3 aylık büyüğüm ama sanki o bile sorunmuş gibi geliyo komplekse kapılıyorum o hiç adını bile ettirmiyo ama ben ne bilim kocamanmışım gibi geliyo :1closedeyes:
ben evli değilim ama sevgilimden 3 yaş büyüğüm ve o bunu bilmiyor nasıl söyliyeceğimide bilmiyorum açıkcası
ben evli değilim ama sevgilimden 3 yaş büyüğüm ve o bunu bilmiyor nasıl söyliyeceğimide bilmiyorum açıkcası
:dance::teytey:bende eşimden 5 yaş büyüğüm ama bu fark aramızda hep espiri konusu olur.ben bazen eşim bir konuya karşı çıkınca büyüklerin sözü dinlenir gibi şakalar yaparım.ama benimde bazen ilerisi için korkularım olmuyor değil ben şu anda eşimden daha küçük gösteriyorum ama bayanların yıpranma payı daha fazla oluyor on yıl sonra hala küçük gösterebilecek miyim?kafamçokkarıştı[/QUOTE
bende eşimden 5 yaş büyüğüm ve seninle aynı korkuları taşıyorum. senağlamasenağlama
ben kendimden kucuk erkeklere hatta yasitim olanlara bile o gozle bakamiyorum
bu daha cocuktur deyip geciyorum
4 yas falan duyunca sok oldum acikcasi, hele ki 4 yas kucuk olana ufaklik falan derim herhalde
yani bazen dusunuyorum kendimden 2 yas bile kucuk olsa yanyana hayal ettigimde komik dururuz diyorum
bi erkegin yasini ogrendigimde ben kucukse haa neyse diyip pas geciyorum
bilmiyorum ya bu dusunceden siyrilamadim
siz nasil sevebiliyorsunuz
Bizler karşımızdaki kişiyi o olduğu için seviyoruz...
Bi bakışını, bi gülüşünü, bi sözünü seviyoruz...
Kimi zaman cesaretini, kimi zaman sakarlıklarını seviyoruz..
Gözlerindeki o pırıltılı yıldızları seviyoruz...
Ona bakarken gözlerimizde yanan ışıltıyı seviyoruz..
Adam gibi adam olduğu için seviyoruz..
Sözünün eri, dürüst olduğu için seviyoruz..
Sevdiğine değer verdiği, emek verdiği için seviyoruz..
Kimi zaman en şiddetlisinden kavgalar yaşansa bile biz "O"nu "o" olduğu için seviyoruz..
Hangi yılda doğduğu, kalbimizdeki ateşi söndürebilir miii..... :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?