Eşinden yaşça büyük olan hanımlar

bende eşimden büyüğüm 2.5 yaş cok da eğlenceli çıtırı kaptım ama tek dezavantajı ben 33 olmak üzereyim 30 a yeni girdi bebek olayını çok erteleyemiyoruz
birde kaynanamgiller bunu saklıyor asla duuylsun istemiyor nedense gecenelrde annem bir pot kırdı eşimin akrabaları bizdeydi o zaman sen büyükmüsün dediler hee demek zorunda kaldım

bencede 2-3 yaş fark olabilir ama arada 7-8 yaş yada daha fazla fark varsa hoş olmuyor
erkek kadının yanında her yönden çocuksu kalıyor.malum kadınlar doğum çocuk ev işi vs derken çok yıpranıyolar aklinialirimsmile

1-2 yaş bencedesorun olmuyordur.ben eşimden küçüğüm
amabir arkadaşım eşinden 1 yaş büyük
eşi biraz değişik kavgada yüzüne vuruyor falan.
eşinin ayıbı bence bu.

5-6 yaşsanki bana fazla gibi
çünkü kadınlar genellemek doğru olmsadaçabuk yıpranıyor doğumda falan
ama önemliolan mutlu olmak
Allahımkimsenin evliliğini bozmasın.

Ben de eşimden 3 yaş büyüğüm...Biz de çok uzun zamandır beraberiz 5 yıllık da evliyiz.Şimdiye kadar asla aramızda bir sorun çıkmadı...Kafalarımız da çok uyuşuyor...O'nu öyle seviyorum ki ,o kadar iyi anlaşıyoruz ki dünyaya bir daha gelsem bir daha onunla evlenirdim.Hayatımın en güzel şeyi o.şimdi bir de bebeğimiz olacak inş...Rabbim herkese ailesinde böyle mutluluk nasip etsin...:nazar:

Bu konuda o kadar çok atıp tuttum ki zamanında kendimden 3 yaş küçük birine aşık olunca duvara çarptım.İyikide çarpmışım.binlerce kez şükürler olsun.Hiçbirzaman ben büyükmüşüm gibide hissetmedim.Bence bu konuda önemli olan arada çok yaş farkı olmaması.Kadın yada erkek büyük olsun ama aradaki fark belli bir sınırı aştımı nesil farkı oluyor gibi.Tabi bunu da aşabilenler vardır.

Normalde çok yazmıyorum çok okuyorum forumu ama bunu bu konuda kafası karışık olan arkadaşlar varsa yardımcı olmak için yazıyorum.Sakın millet ne der diye böyle bir durumda karşınızdaki kişiyi reddetmeyin.Bu hayat çok kısa eğer karşınızdaki insanı seviyorsanız herşeyiyle gönlünüz rahatsa yaş çok komik bir bahane.Hayatımda hiç onu tanıdıktan sonraki kadar mutlu olmadım.Ve mutlu olmak insanoğlu için gerçek bir lüks bu zamanda.

bende eşimden 2 yaş büyüğüm ve bu hiç problem teşkil etmedi ne bende ne eşimde zaten 3. şahısların olumsuz yorumlarını özellikle evliliğim ve ondan öncesi süresince saf dışı bıraktığım için çevresel bir etkisini de görmedim hatta canım istediği zaman şakasını bile ben yaparım ortamlarda ama kesinlikle söylemeliyim ki şuan evliliğe karar veriyor olsam yine böyle olsun isterdim kesinlikle çok daha yakınım ben böyle eşimle kendimden yaşça büyük biriyle evlenmeyi zaten hiç düşünmemiştim böyle olacağını hissediyor gibiydim eskiden beri.. ama şu da bir gerçek ki kadın yaş olarak büyük olabilir ama görüntü olarak büyük gözüktüğünde çok rahatsız edici bir tablo meydana çıkıyor eşimden yaşça büyük olmama rağmen küçük görünüyor olmamda heralde benim iyi düşünüyor olmama bir sebep kimbilir...

5. sınıfta bır cocuk gelmıstı sınıfımıza.
O zamankı duygularla guya asık olmustum ona,
oda bana (:
Sonra ogrendım kı cocuk benden 1 gun kucuk.
Sorun buyuk gelmıstı o vakıt, bende soktum attım kalbımden.

Ve sımdı evlıyım, esım benden 1 yas kucuk (:
Fakat her ıkımızınde kımlıgınde yanlıs yazıyor dogum tarıhlerımız,
boylece resmı olarak ben ondan kucuk oluyorum.

Gayet mutluyum ve esımı cok sevıyorum.

Yaş farkı kiminde önemli, kimin de önemsiz.
Evlenmeden önce başka biriyle bir sözlülük devresi geçirmiştim
ve 3.5 yıl süren bir ilişkiydi.
Benden 2 yaş küçüktü ve ben bunu başlarken bilmiyordum.
3 ay sonra söylemişti benden 2 yaş küçük olduğunu ve ben bayağı üzülmüştüm.
Özellikle yalan söylemesi zoruma gitmişti, ama sonradan sıkıntı olmayacağını,
düşünüp devam etmiştik ilişkimize.
Çok sonraları, aslında ilişki içinde de, özellikle de aile içine girince,
bu yaş farkı farklı sıkıntılar yaratabiliyor ve olmadı sonunda.
Ama bu herkes için geçerli değil tabi ki.
Yaşından çok daha olgun davranabilecek kapasite de insanlar da var,
aynı şekilde yaşından hiç beklenmeyecek kadar küçük insanlar da var.

Önemli olan mantalitedir arkadaşlar, kafa yapıları uyuyorsa, anlaşıyorlarsa kime ne kimin yaşınan başından, yaşamdan ne almış ne biriktimiş, kendisini nasıl geliştirmiş, beklentileri nelerdir, geleceğini nasıl planlıyor, sizin o gelecekteki yeriniz nedir bunlar asıl önemli, Böyle gereksiz örf adetler yüzünden durduk yere güzel hanımlar strese sokuyorlar kendilerini, bunu dert eden ailelerde ilk başta olumsuz yaklaşsalarda sonrasında unutveriyorlar ki bence nemli olan uyum ve mutluluktur.
Benim eşim benden 5 yaş büyük ama yaşıt gibiyiz, hatta ben bazen daha olgun oluyorum. Kuzenimin eşi kendisinden 13 yaş büyük ama ne afacanlıklar yapıyorlar anlatmakla bitmez, inanılmaz mutlular. Önemli olan mutluluk anlayış hoşgörü merhamet ve affedicilik.

Ben de esimden 3 yas buyugum ... Ama nisanlanirken esime sakin kimseye soyleme demistim... Soylemedik te .. Esimin ailesi bilmez .. Bilemiyorum belikde biliyorlardir... Ama tabi yas konusnuda hic problemimiz yok ...

Ben de esimden 3 yas buyugum ... Ama nisanlanirken esime sakin kimseye soyleme demistim... Soylemedik te .. Esimin ailesi bilmez .. Bilemiyorum belikde biliyorlardir... Ama tabi yas konusnuda hic problemimiz yok ...

bence bu yaş mevzuu başlarda sorun çıkarmaz ama aradan yıllar geçtikten sonra marazalar da çıkmaya başlar gibi geliyor. bayanın yaşının erkekten büyük olması tecrübe . kıvrak zeka vs konularında başlarda son derece cazip ve tercih edilebilir bir durum ama zamanla cinselliğin durağanlaşması ve kişiliklerin keşfedilmesi ile birlikte olayın seyri değişebilir. erkekler için maalesef gençlik ve pırıltı önemli kabul etmesek de, ayrıca aynı yaş grupları için bile erkekler daha avantajlı, bizim için 35 li yaşlardan sonra çanlar farklı çalıyor maalesef. ve bu yaşlardan sonra hele bir de yaşı küçükse erkeğine sahip çıkmak çok zor, adam bişey yapmasa bile kadın kendindeki yaşlanma sürecini gördükçe daha da hırçınlaşır, gereksiz kıskançlıklar vs. bilmiyorum yani, ben pek parlak örnek göremedim çevremde, ama karısı büyük olup onu tapar derecesinde seven erkekler de var, bunların birliktelikleri de kadının gerçekleri kabul edip kocasının ufak tefek kamaklaına göz yummasından geçiyor maalesef....

bence bu yaş mevzuu başlarda sorun çıkarmaz ama aradan yıllar geçtikten sonra marazalar da çıkmaya başlar gibi geliyor. bayanın yaşının erkekten büyük olması tecrübe . kıvrak zeka vs konularında başlarda son derece cazip ve tercih edilebilir bir durum ama zamanla cinselliğin durağanlaşması ve kişiliklerin keşfedilmesi ile birlikte olayın seyri değişebilir. erkekler için maalesef gençlik ve pırıltı önemli kabul etmesek de, ayrıca aynı yaş grupları için bile erkekler daha avantajlı, bizim için 35 li yaşlardan sonra çanlar farklı çalıyor maalesef. ve bu yaşlardan sonra hele bir de yaşı küçükse erkeğine sahip çıkmak çok zor, adam bişey yapmasa bile kadın kendindeki yaşlanma sürecini gördükçe daha da hırçınlaşır, gereksiz kıskançlıklar vs. bilmiyorum yani, ben pek parlak örnek göremedim çevremde, ama karısı büyük olup onu tapar derecesinde seven erkekler de var, bunların birliktelikleri de kadının gerçekleri kabul edip kocasının ufak tefek kamaklaına göz yummasından geçiyor maalesef.

k Yazdiklarinin hepsine katiliyorum
cok yakin bi arkadasim 25 yasinda 19 yasinda birine asik oldu
hemde kor kutuk cocukta buna.... Arkadasimla cook konustum cook karsi ciktim
tabi hic dinlemedi cunku o asktan ucuyordu.... Asla yapmayacagi biseyi yapti ve kacti
O evlendikten yaklasik 2 yil sonra gordum ve gordugum manzara hicte hos degildi
Malesefki esi aldatiyor bi cocugu var.. siddet goruyor ve o cesur kiz bunlarin hicbirine
karsi koyamiyor ve eside herseyde onun yasini bahane ediyor... Coooooook Pisman

çok abartılı olmadıkça 2 yaşı takmamak gerekir ya mesele kafaların uyuşması
hepinize mutluluklar:nazar:

Back
X