bence bu yaş mevzuu başlarda sorun çıkarmaz ama aradan yıllar geçtikten sonra marazalar da çıkmaya başlar gibi geliyor. bayanın yaşının erkekten büyük olması tecrübe . kıvrak zeka vs konularında başlarda son derece cazip ve tercih edilebilir bir durum ama zamanla cinselliğin durağanlaşması ve kişiliklerin keşfedilmesi ile birlikte olayın seyri değişebilir. erkekler için maalesef gençlik ve pırıltı önemli kabul etmesek de, ayrıca aynı yaş grupları için bile erkekler daha avantajlı, bizim için 35 li yaşlardan sonra çanlar farklı çalıyor maalesef. ve bu yaşlardan sonra hele bir de yaşı küçükse erkeğine sahip çıkmak çok zor, adam bişey yapmasa bile kadın kendindeki yaşlanma sürecini gördükçe daha da hırçınlaşır, gereksiz kıskançlıklar vs. bilmiyorum yani, ben pek parlak örnek göremedim çevremde, ama karısı büyük olup onu tapar derecesinde seven erkekler de var, bunların birliktelikleri de kadının gerçekleri kabul edip kocasının ufak tefek kamaklaına göz yummasından geçiyor maalesef.
k Yazdiklarinin hepsine katiliyorum
cok yakin bi arkadasim 25 yasinda 19 yasinda birine asik oldu
hemde kor kutuk cocukta buna.... Arkadasimla cook konustum cook karsi ciktim
tabi hic dinlemedi cunku o asktan ucuyordu.... Asla yapmayacagi biseyi yapti ve kacti
O evlendikten yaklasik 2 yil sonra gordum ve gordugum manzara hicte hos degildi
Malesefki esi aldatiyor bi cocugu var.. siddet goruyor ve o cesur kiz bunlarin hicbirine
karsi koyamiyor ve eside herseyde onun yasini bahane ediyor... Coooooook Pisman