- 17 Temmuz 2018
- 4.192
- 19.405
- 208
- Konu Sahibi Rosalind Franklin
Arkadaslar eve geldim ama burnumdan soluyorum o yuzden yazmak istedim ben mi abartiyorum diye. Bugun aksamustu saatlerinde is cikisi kizimla ilgileniyorken arkadasim aramis. Bu arada ben 33 yasindayim, arkadasim 40 yasinda yaslar bence onemli ergen degiliz o yuzden belirtiyorum. Ben telefonu duymadim, 10dk sonra kapi caldi cok sasirdim cunku evde 1 bebek 1 kopek oldugu icin bahce giris kapisindan on kapiya kadar 3 tane uyari var kocaman zili calmayin yazan. Neyse baktim bu arkadasim acillll basim donuyor duramiyorum acile gitmemiz lazim diyor. Ne oldugunu anlamaya calisirken iceri aldim cunku esim yoldaydi ve o gelmeden cocugu birakip gidemem. Bekleyemem cocugu da al gidelim dedi arkadas ama asla kizimi bos yere acil ortamina sokmayacagim icin sana taksi cagirayim istersen, babasi gelmeden kizimi birakamam dedim. Yok illa sen gotur arabayla beklerim dedi bu sefer. Neyse esim geldi kapidan kizimi verdim kucagina atladik arabaya geldik acile. Girdigimiz andan itibaren serum takin, daha once de basima geldi serum takilinca duzelir diyip duruyor. Dedim sen karisma ne ihtiyacin varsa yaparlar, yok illa serum diyor. Bu arada beklerken acil giriste takilan bilekligi (yurtdisindayiz Turkiye'deki adini tam cikaramadim) fotograf ceker misin dedi. Neden dedim, kocama gonderecegim dedi. Kocasi ile ayri ulkelerde yasiyorlar bu arada esine oturum cikmiyor bir takim sebeplerden dolayi. Neyse dedim cektim ama 2 saat falan bekledik bu arada esim hem kizi doyurup uyutmakla, hem kopegimizi yuruyuse cikartip mamasini vermekle kendi ilgileniyor yazik bana da diyor ki ben hallediyorum sen arkadasinla ilgilen. Bu arada kan aldilar, idrar tahlili, ekg cektiler falan hala diyor ki serum taksaniz gecer serum istiyorum. 2 gundur yemek yemiyorum deyince o zaman sivi verelim dedi sonunda doktor. Damar yolu actilar bana hemen dedi ki boyle fotografimi ceker misin. Serumlu fotograf cektirenlerden mi olacaksin dedim, dalga geciyor sandim. HAYIR KOCAMLA KAVGA ETTIK O YUZDEN ONA BAK UZUNTUDEN SERUM YEDIM DIYE GONDERECEGIM dedi.
Arkadaslar resmen beynimden ates fiskirdi. Kendisinin cocugu yok ama benim evimde sorumlu oldugum 1.5 yasinda bir bebegim ve minik bir kopegim var, 2.5 saattir bu sacmalik yuzunden butun aksamimi mahvetmisim, ustune butun gun calistigim halde yemek yemeden dinlenemeden kendimi acilde buldum, gercekten ihtiyaci olsa basimla beraber ama bu sacmalik icin haftaici bir gun yasadigima bakar misiniz?
Dedim kizim artik beni istiyormus ben simdi gidip hemsireye acil durumda beni aramasi icin numarami verip eve gidecegim, serum 1 saat surecekmis daha fazla bekleyemem. Ciktim geldim, taksiyle donersin dedim. Simdi kendimi kotu hissediyorum arabayla geri getirse miydim diye ama 40 yasinda kadinin serumlu fotograf cektirmek icin beni acile suruklemesine hala burnumdan soluyorum, inanamiyorum ki ilk defa boyle bir davranisini gordum. Hic boyle bir insan olarak tanimamistim.
Sakinlesmeden esime de anlatmak istemedim o yuzden buraya yazdim ama ben mi abartiyorum? Arabayla getirdigim icin geri gelene kadar beklemem mi gerekirdi diye icim icimi de yiyor bir yandan. Geldigimde kizim uyumustu, aniden ciktim diye huzursuz oldu ona da ayrica uzgunum. Ve bos yere saglik hizmetlerini mesgul etmis olmayi da asiri utanc verici buluyorum, en hoslanmadigim seylerden biridir resmen alet oldum bugun. Bu arkadas bir de doktorasi olan bir akademisyen, daha iyi kararlar vermesini beklerdim sanirim o yuzden de inanamiyorum bir turlu yaptigina.
Arkadaslar resmen beynimden ates fiskirdi. Kendisinin cocugu yok ama benim evimde sorumlu oldugum 1.5 yasinda bir bebegim ve minik bir kopegim var, 2.5 saattir bu sacmalik yuzunden butun aksamimi mahvetmisim, ustune butun gun calistigim halde yemek yemeden dinlenemeden kendimi acilde buldum, gercekten ihtiyaci olsa basimla beraber ama bu sacmalik icin haftaici bir gun yasadigima bakar misiniz?
Dedim kizim artik beni istiyormus ben simdi gidip hemsireye acil durumda beni aramasi icin numarami verip eve gidecegim, serum 1 saat surecekmis daha fazla bekleyemem. Ciktim geldim, taksiyle donersin dedim. Simdi kendimi kotu hissediyorum arabayla geri getirse miydim diye ama 40 yasinda kadinin serumlu fotograf cektirmek icin beni acile suruklemesine hala burnumdan soluyorum, inanamiyorum ki ilk defa boyle bir davranisini gordum. Hic boyle bir insan olarak tanimamistim.
Sakinlesmeden esime de anlatmak istemedim o yuzden buraya yazdim ama ben mi abartiyorum? Arabayla getirdigim icin geri gelene kadar beklemem mi gerekirdi diye icim icimi de yiyor bir yandan. Geldigimde kizim uyumustu, aniden ciktim diye huzursuz oldu ona da ayrica uzgunum. Ve bos yere saglik hizmetlerini mesgul etmis olmayi da asiri utanc verici buluyorum, en hoslanmadigim seylerden biridir resmen alet oldum bugun. Bu arkadas bir de doktorasi olan bir akademisyen, daha iyi kararlar vermesini beklerdim sanirim o yuzden de inanamiyorum bir turlu yaptigina.
Son düzenleme: