• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşine şiddet uygulayan var mı???

dayanamayıp küfür edeni duydum da şiddet uygulayana denk gelmedim hiçç

birde geçen gazetede okudum izmirde erkek sığınma evi açılmışş

var demekki şiddet görenlerr

dayanamayıp küfür edeni duydum da şiddet uygulayana denk gelmedim hiçç

birde geçen gazetede okudum izmirde erkek sığınma evi açılmışş

var demekki şiddet görenlerr

hımmm kem küm :)) ben şiddet gösterdim tartısıoduk daha dorusu tartısıyodum o cevap vermıodu sinirlendım vurdum bı tane kafasına :)) ma yıne cevap vermedı bende oyle kalakaldım kavga da edemedım artık eşimle tartısmaya yeltenmıorum bıle

çıktı bitane kral çıplak mı diyen:)

ama tamamen cıplak dememiş...

valla ben kickbox egitimi aldım ünide, o bilmiyor dövüş tekniği. birbirimize hıncımızı paldır kuldur tekme tokat cıkarıyoruz. hem antreman oluyo hem deşarj oluyoz. ama ciddi anlamda olmadı daha o kadar yüz göz olmadık:)
ama ufak kızgınlığımda hemen o ringe cağırıyo... sonrada diyo: bi erkek kadar hatta daha fazla güçlü ve dayanıklısın...

gözünü korkutmak iyidir. .. yerine göre kontes yerine göre cazgır:) ee erkek hatasının bedelini nasıl ödeyecegini bilmeli ki hata yapmasın. dayak anlamında değil demek istediğim rezalet cıkmasın maksat...

Son düzenleme:
kadına hayvana eşyaya herşeye erkeğe dahil ŞİDDETE HAYIR ......

ayrıca şiddet görüp eli armut toplayan erkek varmı ki benimki beni yer:27:

hımmm kem küm :)) ben şiddet gösterdim tartısıoduk daha dorusu tartısıyodum o cevap vermıodu sinirlendım vurdum bı tane kafasına :)) ma yıne cevap vermedı bende oyle kalakaldım kavga da edemedım artık eşimle tartısmaya yeltenmıorum bıle

:1: vurmak konusu için değil ama cevap vermeyince insan daha bi sinirlenir yahuuu ağız tadıyla kavga bile edemiyoruz diye :1:

:1: vurmak konusu için değil ama cevap vermeyince insan daha bi sinirlenir yahuuu ağız tadıyla kavga bile edemiyoruz diye :1:

ayyy anlatamam ne kadar sinir bozucu bı durum ben kızıyorum adam kitap okuyor düşün ne kadar sinirrlendim kı vurdum dönup bı baktı aha şimdii dövecek benı dedım hiç istifini bozmadı ben erkekliğini kadına el kaldırarak gösterenlerden değilim dedi :)))))) şükürler olsun ki böyle bi eşim var ama şiddet şeytanın ve cahıllerın işi kesınlıkle hiç bi canlı şiddet görmeyı haketmıor erkek olsa da :)))

çıktı bitane kral çıplak mı diyen:)

ama tamamen cıplak dememiş...

valla ben kickbox egitimi aldım ünide, o bilmiyor dövüş tekniği. birbirimize hıncımızı paldır kuldur tekme tokat cıkarıyoruz. hem antreman oluyo hem deşarj oluyoz. ama ciddi anlamda olmadı daha o kadar yüz göz olmadık:)
ama ufak kızgınlığımda hemen o ringe cağırıyo... sonrada diyo: bi erkek kadar hatta daha fazla güçlü ve dayanıklısın...

gözünü korkutmak iyidir. .. yerine göre kontes yerine göre cazgır:) ee erkek hatasının bedelini nasıl ödeyecegini bilmeli ki hata yapmasın. dayak anlamında değil demek istediğim rezalet cıkmasın maksat...

hadi kral çıplak diyeyim o zaman, azıcık cesartim geldı, ben cok cazgırım maalesef :( yanı sımdı burada esını dovuyormus gıbı etıketlenmelere de yol acmakıstemıyorum ama elım kolum durmuyor işte:( aksam basıt bı tartısma yasanırken esımın klunu ısrdım, o da can havlıyle burnuma carptı ve burnum cok kanadı, oyle korktum kı ılk defa burnum kanıyor hayatımda, neyse adamcagız hemen banyayo goturdu yıkadık ettık ama ben sımdı tabııı onun basınınn etını yıyorum burnumu kanattın dıye, napıcam ben bu vahsı halımle, elım kolum durmuyır cok ofkelendıgımı baska turlu gosteremıyorum gercekten, oturup konusmak bagırmak cagırmak yetmıyor bazen.. :( lutfen elestırmeden kalp kırmadan onerılerınızı beklıyorum

ayyy anlatamam ne kadar sinir bozucu bı durum ben kızıyorum adam kitap okuyor düşün ne kadar sinirrlendim kı vurdum dönup bı baktı aha şimdii dövecek benı dedım hiç istifini bozmadı ben erkekliğini kadına el kaldırarak gösterenlerden değilim dedi :)))))) şükürler olsun ki böyle bi eşim var ama şiddet şeytanın ve cahıllerın işi kesınlıkle hiç bi canlı şiddet görmeyı haketmıor erkek olsa da :)))

çok güldüm yaaa :52::52:

gerçektende sinir bozucu oluyor sen bagiriyorsun karşindaki susuyor :41::41:

Valla ben hertür şiddete karşıyım arkadaşım..kadına,erkeğe,hayvana,bitkiye vs.. Bu nedenle de "kadına şiddet" i yuhalayıp "erkeğe şiddet"i alkışlayamam.ŞİDDETE HAYIR!

bi seferde ben yaptım ama beni sinirimden deliye çevirdi...
inanılmaz kıskançlık krizine girdi ve dehşet şekilde tahrik ederek konuştu.
defalarca uyardım yapma söleme etme diye ama yok
iş başka boyutlara geldi kendimi tutamadım çok destekli bi tokat patlattım.
hak ettiğini kendiside söledi çok kaşımıştım alnından dedi.
ne geçti eline kulak zarı delindi hala damla kullanıyo denize giremiyo duş alırken kulağını kapamak zorunda kalıyor.
ne yalan söleyeyim haketmişti...

ne geçti eline kulak zarı delindi hala damla kullanıyo denize giremiyo duş alırken kulağını kapamak zorunda kalıyor.

elin ne kadar agirmiş maşallah :41:

merak ediyorum hep kadınlar mı şiddet görür, siz hiç eşinize şiddet uyguladınız mı? veya kavga ederken onu itip kaktınız mı?

haha bikere bak benı zorluosun artık konuşma sakınleşmem lazım demişti ne vurcakmısın bide vur hadı vursana demiştim kafasına vurmuştum bıde koluna cimcik atmıştım :D mosmor oldu sonrada pişman oldum ama çok sinir edıolar adam gibi konuş gerekırse bağır kavga et yok zormluomuşum :D
ha bide ilk evledğimiz zaman tokat atmıştım şaklaşırken ama yanlışlkla çok hızlı kaçmıştı anneme kızın benı dövdü demişti :D

Ben sinirlendiğimde hakim olamıyorum kendime birşeyleri kırıp dökesim parçalayasım geliyor. Ama eş adayım bir o kadar yumuşak iyi kalpli sevecen bir insan ki , babamdan kalan huylarımı değiştirmem çocuklarıma yazık etmemem gerekiyor şimdi gayet iyiyim ama eğer devam ederse bu hırçınlığım risk almadan direk bir psikoloğa danışacağım. :)

kadın olsun erkek olsun esıne sıddet uygulayan ısıran vuran tekmeleyen enseye saplak atan kafasına vuran her ıkı cıns ıcınde gecerlı bunları yapan kısı yeterınce aıle terbıyesı almamıs demektır nokta.
sıddet nedır bı erkek kadına hangı hakla vurur ve bır kadın bır erkege hangı hakla vurur tartısmanında bı adabı vardır.bunlar cok basıt ve terbıyesızce seyler nokta.ayrıcada kadın dedıgımız canlı narın kırılgan zarıf bı canlıysa karsısındakı ınsana saldırması hıc yakısık almıyor.
sıddet uygulayan erkekte kadında tımarhaneye kapatılmalı.

Son düzenleme:

Arkadaşım ne güç varmış sende :53:

kışın bi ara yoğun çalışıyodu canı sıkılmış stres yapmış sigara içmiş sigaradan zaten nefret ederim oda öyle sigarayı duyunca benim tepem atmış yanağına tokatı bi patlattım :57: ama amacım hafif vurmaktı elimden kaçtı :52: sonra çaktırmamaya çalışıp diğer yanağınada vurdum hafifçe ama eşim küstü bana sen bana vurdun diye ne vurması ben sana bunu hep yapıyom zaten dedim daha önce yaptıkların şakaydı şimdi gerçketen vurdun dedi bide gönlünü almaya çalıştım:52:

elin ne kadar agirmiş maşallah :41:

Arkadaşım ne güç varmış sende :53:

:9::9::9::9::9: Söyleyeceklerimi arkadaşlar söylemiş...........:46::46::46::46::46:

kocalarını dovup gururla bıyerlerını morartıp bunu gururla haykrıan hanımlar :46::46::46::46::46::46::46: bu sıze.erkek kadına sıddet uygulasa sızlerınd eyımınızle cımdık atsa kafasına vursa ortalıgı ayaga kaldırırsınız bune yaman celıskı.

hadi kral çıplak diyeyim o zaman, azıcık cesartim geldı, ben cok cazgırım maalesef :( yanı sımdı burada esını dovuyormus gıbı etıketlenmelere de yol acmakıstemıyorum ama elım kolum durmuyor işte:( aksam basıt bı tartısma yasanırken esımın klunu ısrdım, o da can havlıyle burnuma carptı ve burnum cok kanadı, oyle korktum kı ılk defa burnum kanıyor hayatımda, neyse adamcagız hemen banyayo goturdu yıkadık ettık ama ben sımdı tabııı onun basınınn etını yıyorum burnumu kanattın dıye, napıcam ben bu vahsı halımle, elım kolum durmuyır cok ofkelendıgımı baska turlu gosteremıyorum gercekten, oturup konusmak bagırmak cagırmak yetmıyor bazen.. :( lutfen elestırmeden kalp kırmadan onerılerınızı beklıyorum

kadına şiddet deyince hepimiz deliriyoruz,ancak ne yalan söyliyeyim erkeğe şiddet konusunda aynı adaleti gösteremiyorum ben.tamam şiddetin her türlüsüne karşıyım ama bir kadının şiddetiyle erkeğinki de bir değil.seni anlıyorum çünkü başıma geldi.8 ay önce ayrıldığım nişanlım olacak yaratık insanlıktan çıktığı için beni de çıkarmaya başlamıştı.öyle bir durumdaydı ki onu eğitmek için bir kaç kavga esnasında vurmak(benim vurmamdan ne olacaksa)gereksinimi duydum.cidden onun dayaktan anlayacağını düşünmeye başlamıştım..biraz işe yarar gibi oldu ama çözüm getirmedi.ama benimki uç örnek,onla yürümezdi.dayakla mayakla olacak şey değildi.biraz hıncımı almış olsam da elime hiç bişi geçmedi.eğer o kadar şiddet uygulamayı istetecek bir ilişkiniz varsa dayağı değil de ilişkiyi bi sorgulamak lazım.böyle bi ilişkiden hayır gelmez.

Back
X