Eşine Söylemelimiyim?

başına ummadığın işler alırsın, konuyu kapat bnce..

anladığım kadarıyla taciz etmemiş, sürekli rahatsız da etmemiş. zaten eşinle paylaşıp işyerinden de çıkarttırmışsınız hatta aynı şehirde de yaşamayacaksınız. hamile kadına bence söylemeyin. tamam kadın ayrılırsa kolay olur ama allah korusun o şokla, üzüntüyle bebeğe bir şey olursa siz bir ömür bunu kaldıramazsınız.
allahından bulsun inşallah bebeğinin yüzü suyu hürmetine bir daha kimseye bunu yapmaz.

Eşinize danışmadan,ortak karar almadan bir şey yapmayın.
Kadın hamile, sağlık durumu nasıl? Ayrılma kararı alsa kendi ailesi destek çıkar mı?
Hepsini düşünmek lazım.
Öfkeyle kalkan zararla oturur derler,fevri hareket etmeyin.
Bir taraftan da şunu düşünüyorum, adam belki de zarf atıp sizi denedi, siz olumlu cevap verseydiniz işler başka türlü gelişecekti, bir de kendisi hamile karısını düşünmemiş,böyle netameli işlere kalkışmış, siz düşünmeli misiniz?
Kısacası çok karışık bir mevzu.

Eşiniz nasıl sabredebildi?

Ben de aldatildim hicbir kadın salak yerine konmayı hak etmiyor kesinlikle söylemelisin adam karısı hamileyken bunu yapıyor bir kere yapan bir daha yapar karr vermek ona kalmış ama siz bu vicdanı sorumlulukla yaşamayın bu bir günahtır siz de ortak olmayin

İşten çıkartılmasını sağlamışsınız, doğrusu da buydu bence, iyi olmuş. İş yerinde birinin eşine böyle yaklaşması affedilemez.
Ancak eş durumu farklı, sizi rahatsız etmeye devam etmezse ben olsam eşine söylemezdim. Kadının hamile olması da bu düşüncemi güçlendiriyor.

Ayrıca hem işinden, hem de sizden sebep eşinden olursa başınıza iş açabilirsiniz.

Konu eksik değil mi? Birisi size mesaj atıp ne diyor da evli olmasan kim olduğunu söylerdi diyor. Engeller gidersin böyle birini. Eee sonra konuşmaya devam ediyorsunuz o da yüz buluyor ve kim olduğunu söylüyor diyelim. Eee bu adam kadın da benle konuştu bak sosyal medyada var demez mi yazışmalar. Hemen çıkıp gidiyor falan. Baş eksik orta eksik yani.

kadın hamıle ya tehlıkelı bır durum olmasın dıye
dogum yapınca konusmaların ekran goruntusunu kadına gonderırdım kesın

Böyle karaktersiz bir adam baba olmamalı diye düşünmüyor değilim. tabi rabbim daha iyi bilir ama zor bir durumdayım

Eşiniz nasıl sabredebildi?

olayı öğrendiğim gibi işyerine gittim durumu anlattım. müdürü hemde çok sevdiğimiz abimizden fikir aldık. eşimle son zamanlarda sorunları tartışmaları oldu. bu işin içinde başka birşey oldugunu düşündüğümüz için sabırlı kalabildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…