- 1 Kasım 2017
- 1.739
- 4.978
- 88
- 30
- Konu Sahibi kaynanadelisi
-
Abartmayın bence
Kadın hamile yazmışsınız. Böyle bir haber almak bebeğe veya kadına zarar verebilir. Allah korusun hayatına bile mal olabilir. Hiçbirimiz böyle birşeye sevep olmak istemeyiz. Zaten eşinize söylemişsiniz ve işinden atılmış. Bence artık bırakın. Üzerinize sıçrayıp başınıza bela almanız değil ama kadının veya bebeğin başına birşey gelirse vicdan azabı çekersiniz hayat boyu.
biraz daha sakin olun ya :) daha öncede bir arkadaşa anlattım 4 farklı hesaptan yapılan bir taciz sonrası öğrenmek istedimSosyal medyadan size her msj atanı merak mı edersiniz böyle , didik didik didikler misniz, en basında engelellyip gideydiniz hangi bi msj atanı bulacaksınız böyle
Sizin yerinizde olsam artık söylemem. Çünkü o zamanda kadın lohusa olacak, bebeğe süt veriyor olacak vs... Kendimi kadının yerine koydum böyle birşeyi o dönemde öğrenmek 10 kat daha ağır olurdu. Adam zaten cezasını çekmiş. Bence sizde unutun artık. Konuyu deşmek huzursuzluktan başka getirmez. Eğer taciz , tehdit vs varsa savcılığa başvurun tabiki ama anladığım kadarıyla o kadar ileri gitmemiş. Dediğim gibi bence sizde unutun.kendime sürekli söylediğim şeyler bunlar. peki doğumdan sonra bu durumu anlatmalımıyım
valla bende çok merak ettim ilk aklıma o geldiEşiniz nasıl sabredebildi?
Gerçekten güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.Sizin yerinizde olsam artık söylemem. Çünkü o zamanda kadın lohusa olacak, bebeğe süt veriyor olacak vs... Kendimi kadının yerine koydum böyle birşeyi o dönemde öğrenmek 10 kat daha ağır olurdu. Adam zaten cezasını çekmiş. Bence sizde unutun artık. Konuyu deşmek huzursuzluktan başka getirmez. Eğer taciz , tehdit vs varsa savcılığa başvurun tabiki ama anladığım kadarıyla o kadar ileri gitmemiş. Dediğim gibi bence sizde unutun.
bence öğrenmek daha iyi oldu. en azından eşimin kalleş bir arkadası olmayacakNe saçma, elin adamıyla ne muhatap oluyorsunuz ki?
Bana birisi böyle bir mesaj atsa anında engellerim, ne uğraşıcam kim diye çözmeye. Çok da tın.
Bence konuyu kapatın. Zaten gidiyorlarmista. Kadın hamile böyle bir üzüntü yaşamasın. Çocuk doğduktan sonrası falan filan hepsini kapatın gitsin. Zaten bu sosyal medya yüzünden evli insan kalmayacak. Adam da zaten utanmaz pislik madem duygun yok ne demeye yazıyorsun bunu söylemek için mi yazdi bu kısmı anlamadım ama herkes utancıyla yaşasın . Gerçi utanacak olsa yapmazdı ama kadınin bu durumda üzülmemesi için söylemeyin bence.
siz ne yapardınız bende bunu merak ediyorum. eşinize gazı verip adamın üstüne salıp biri mezara biri hapise gitsin. suçsuz o kadın dul bebekte babasız kalsınmı istersiniz anlamıyorum. eşim çok olgun biri ince düşünerek davrandıvalla bende çok merak ettim ilk aklıma o geldi
utandığını hiç zannetmiyorum. giderken eşimle konuşmaya hellalik istemeye çalışmış
iyi ne güzel sizde ince düşünün o zaman söylemeyinsiz ne yapardınız bende bunu merak ediyorum. eşinize gazı verip adamın üstüne salıp biri mezara biri hapise gitsin. suçsuz o kadın dul bebekte babasız kalsınmı istersiniz anlamıyorum. eşim çok olgun biri ince düşünerek davrandı
kalkmış gitmiş odadan. hiç konuşmadan. eşim zaten hasta stres yapıp uzulmemesi gerekiyor. beynindeki tümorden dolayıYüzsüzlüğün de bu kadarı. Pes yani . Diyecek söz yok . Peki eşiniz ne yapmış. Aslında yalnız kalmayı hiç olmayı haketmis ama insan kadına aciyor.
bence azıcık siz ince düşünün kırıp dökmeden yazın.iyi ne güzel sizde ince düşünün o zaman söylemeyin
sizde o zaman kırıp dökmeden söyleyinbence azıcık siz ince düşünün kırıp dökmeden yazın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?