Eşine Söylemelimiyim?

Aslen demek istediğini anladım ancak bu kadar halka açık platformlarda yorum yaparken daha hassas olmak lazım her seviyeden insan var. Eminim dişi kuyruk sallamazsa diye düşüneni de vardır. Onlara ön ayak olmasın bu yorumun.

Her kadın böyle bir şeyi bilmek ister bence.

Bencede ister ama o uzuntuyle erken dogum yapabilir,ne biliyim kendine zarar verebilir, psikolojik olarak cokebilir.
Dogumunu yapsin sag saglim alsin kucagina bebegini.
Insan bin kat daha hassas oluyor hamileyken.
bazen biraz susup dogru zamani beklemek iyidir.
Tek can degil iki can o kadin suan.

Kesinlikle. Uyariniz için teşekkür ederim. Taciz tecavüz gibi durumlarda kesinlikle kadinin asla bir suçu yoktur. Tek suçlu vardir ve oda tacizci/tecavüzcüdür.

Eskiden adam hoskaniyormus ama simdi birsey hissetmiyormus... peki neden durmadan fake hesaplardan engellediginiz halde yazdi madem artik birsey hissetmiyorsa. Insan evli bir kadina kendini niye ele verir ki, artik birsey hissetmiyorsa?

Esiniz gayet olgun davranmış ..bebek babasiz,kadin dul mu kalsin diyorsunuz..madem söylemeyin bu dedikleriniz olmasın.
Zaten defolmus gitmis keyfinize bakin daha fazla uğraşmayın...

bence soylemelisin

bu çirkin yorumlarını kendinize saklayın lütfen. ben kimseye kuyruk sallamadım. kimseye hiç bir harekette bulunmadım belki 1 kere evime gelmiş biri benden neyin ışığını aldıda böyle iğrençliğe kapıldı. insanların güler yüzünü tatlı dilin farklı şeylere yorumlayan iğrenç bir zihniyet hep vardı ve varolmaya devam edecek. o kadar kötü bir konumdayım ki lütfen fake hesaplarla karşılastırmayın beni

Eskiden adam hoskaniyormus ama simdi birsey hissetmiyormus... peki neden durmadan fake hesaplardan engellediginiz halde yazdi madem artik birsey hissetmiyorsa. Insan evli bir kadina kendini niye ele verir ki, artik birsey hissetmiyorsa?
şu sorunun cevabını almak için bizde düşündük düşünüyoruz. kilit bir nokta var aslında. başı saçma sonu saçma sapan birşeyin içerisindeyiz

Ben olsam eşine söylemem Allah korusun üzüntüden bebeğine birşey hakkından... Siz zaten yapmaniz gerekeni çok güzel yapmışsıniz eşinize anlatarak çok akıllıca davranmışsnz bende olsam eşime anlatırdım ama bence o hamile kadına anlatma bırak Allah çıksın o insanın hakkından...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…