- 11 Nisan 2017
- 683
- 971
- 103
- Konu Sahibi kaynanadelisi
-
aslında baş eksik orta eksik değil olayın stresiyle tam ifade edemedim kendimi. ben engelledikçe farklı hesaplardan yazmaya devam etti. mesela ilk baş bir merhaba yazdı. sonra başka hesaptan konusmamız gereken önemli bir konu var yazdı. sonraki hesaplardan başka seyler. anlıcagınız kim olsa merak eder psikolojisyle yazıstım. benım mesajlarım geneli hakaret ve sorgulama doluydu. napıyorsun nasılsın yazmadım herhalde. sorunda orda hemen olayı söyler sölemez gidecek bir kapı bulması iş bulması bu olayın planlı oldugunu gösteriyor aslındaKonu eksik değil mi? Birisi size mesaj atıp ne diyor da evli olmasan kim olduğunu söylerdi diyor. Engeller gidersin böyle birini. Eee sonra konuşmaya devam ediyorsunuz o da yüz buluyor ve kim olduğunu söylüyor diyelim. Eee bu adam kadın da benle konuştu bak sosyal medyada var demez mi yazışmalar. Hemen çıkıp gidiyor falan. Baş eksik orta eksik yani.
Hamile kadına kocan manyak diye müjde mı vereceksiniz bırakın Allah indan bulsunKızlar Merhaba
bir kaç gün önce sosyal medya hesaplarındam mesaj almamla başladı bu olay. ismini bilmediğim biri evli olmasan kim oldugumu söylerdim diye mesajlar atıyordu. durumu eşime anlattım. bir kaç gün süren bu olaydan sonra kim oldugunu öğrenmek için konusmaya basladık. bana 1 gün sonra kim oldugunu söyledi. eşimin aynı işyerinde çalıştıgı en yakın arkadası çıktı. kendisi evli ve eşi hamile. beni ilk önce nişanlıyken gördüğünü ama mutlu oldugumu bildiği için hislerini söyleyemediğini şuan bana karşı bir duygusu olmadıgını söyledi. hakaret ettim kufur ettim kapattım. eşime durumu anlattım sakin olması için elimden gelen herşeyi yaptım. müdürüyle görüşüp işten çıkarılmasını talep ettik. müdürü arayıp istifa etmesini söyledi. ve bugun istifa etti istanbuldan taşınıcaklarmış memleketinde iş bulmuş. bu konunun bu şekilde kapanması içime dokunuyor. zaten gitme durumu vardı. eşine söylesemmi bilmiyorum.
aslında baş eksik orta eksik değil olayın stresiyle tam ifade edemedim kendimi. ben engelledikçe farklı hesaplardan yazmaya devam etti. mesela ilk baş bir merhaba yazdı. sonra başka hesaptan konusmamız gereken önemli bir konu var yazdı. sonraki hesaplardan başka seyler. anlıcagınız kim olsa merak eder psikolojisyle yazıstım. benım mesajlarım geneli hakaret ve sorgulama doluydu. napıyorsun nasılsın yazmadım herhalde. sorunda orda hemen olayı söyler sölemez gidecek bir kapı bulması iş bulması bu olayın planlı oldugunu gösteriyor aslındaKonu eksik değil mi? Birisi size mesaj atıp ne diyor da evli olmasan kim olduğunu söylerdi diyor. Engeller gidersin böyle birini. Eee sonra konuşmaya devam ediyorsunuz o da yüz buluyor ve kim olduğunu söylüyor diyelim. Eee bu adam kadın da benle konuştu bak sosyal medyada var demez mi yazışmalar. Hemen çıkıp gidiyor falan. Baş eksik orta eksik yani.
aslında eşinin hamile babasının kanser hastası olması durduruyor beniHamile kadına kocan manyak diye müjde mı vereceksiniz bırakın Allah indan bulsun
kendisi daha 17 yaşında. tam olarak tanımıyorum 1 kere konuştum pasif birine benziyor evlenir evlenmez hamile kalmış. üzülmesine dayanamamdüşündüm de karar veremedim .
Hamileymiş kadın.
Ama bir yapan bidaha yapar.aslında kadın bilmeli.
Ama Kadın da çekip gidemeyecek pasif bir karakterse hamile haliyle çok kötü olur.
yazık ...yaşı itibariyle de birşey yapamaz o kız.kendisi daha 17 yaşında. tam olarak tanımıyorum 1 kere konuştum pasif birine benziyor evlenir evlenmez hamile kalmış. üzülmesine dayanamam
Böyle karaktersiz bir adam baba olmamalı diye düşünmüyor değilim. tabi rabbim daha iyi bilir ama zor bir durumdayım
Adam bulmuş daha yetişmemiş, olgunlaşmamış kızı kapatmış eve herhalde. Yazık ona da çok üzüldüm. Kim bilir ne iyi düşüncelerle evlendi. Ama şu zamanda olacak iş değil henüz gencecik. Kendisi de başkasının eşine, kızına askıntı oluyordur. Terbiyesiz herif.kendisi daha 17 yaşında. tam olarak tanımıyorum 1 kere konuştum pasif birine benziyor evlenir evlenmez hamile kalmış. üzülmesine dayanamam
Böyle karaktersiz bir adam baba olmamalı diye düşünmüyor değilim. tabi rabbim daha iyi bilir ama zor bir durumdayım
geçmiş duyguları içinde kalmasın istiyormuş. salak şey kalsın içinde.böyle daha mı iyi olduNeden mesaj atmış pekı, ne alaka?
Durun bence ordaaslında eşinin hamile babasının kanser hastası olması durduruyor beni
Çok gereksız bır hareket olmusgeçmiş duyguları içinde kalmasın istiyormuş. salak şey kalsın içinde.böyle daha mı iyi oldu
doğmamış çocugunun üstüne yeminler eden adam. en yakın arkadaşını arkasından vuran adam için bu kadar sağ duyulu olmayın lütfenkadina soylediginizde, uzuntuden bebeginin basina bisey gelirse rahat eder mi iciniz, baba da olmaz oylece.
Azcik sagduyu ama..
Bu kadar kor etmesin ofke sizi.
Adami zaten isten atmislar.
Siz karar veremezsiniz baba olup olmayacagina bu arada.
Iciniz sogumuyorsa dogumu bekleyin, lohusaligi ciksin kadinin ,msj mi atarsiniz tlf mu acarsiniz ama suan hamile kadini rahatsiz etmeyin.
napim kocam katilmi olsun bir pislik yüzünden. durdurmayıp ne yapacaktımyazılara cevap vermişsiniz kim olduğunu anlamak için
adam olay yapmasın sanki isteye isteye yazmış gibi kopyala yapıştır yapıp sosyal medyada paylaşmasın
çirkinleşmesin olaylar
ayrıca madem olay büyüsün istiyorsun niye eşini durdurdun anlamadım
Ne yapsin adam yoksa olaylar buyur iş cigrindan çıkar.Eşiniz nasıl sabredebildi?
durum tamda özetlediğiniz gibi çalışmasına okumasına izin vermiyor. birde marifetmiş gibi ilk aydan hamile bıraktı kızı. kendi dışarıda fink atıyorAdam bulmuş daha yetişmemiş, olgunlaşmamış kızı kapatmış eve herhalde. Yazık ona da çok üzüldüm. Kim bilir ne iyi düşüncelerle evlendi. Ama şu zamanda olacak iş değil henüz gencecik. Kendisi de başkasının eşine, kızına askıntı oluyordur. Terbiyesiz herif.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?