Eşine Söylemelimiyim?

aslında baş eksik orta eksik değil olayın stresiyle tam ifade edemedim kendimi. ben engelledikçe farklı hesaplardan yazmaya devam etti. mesela ilk baş bir merhaba yazdı. sonra başka hesaptan konusmamız gereken önemli bir konu var yazdı. sonraki hesaplardan başka seyler. anlıcagınız kim olsa merak eder psikolojisyle yazıstım. benım mesajlarım geneli hakaret ve sorgulama doluydu. napıyorsun nasılsın yazmadım herhalde. sorunda orda hemen olayı söyler sölemez gidecek bir kapı bulması iş bulması bu olayın planlı oldugunu gösteriyor aslında

Hamile kadına kocan manyak diye müjde mı vereceksiniz bırakın Allah indan bulsun

aslında baş eksik orta eksik değil olayın stresiyle tam ifade edemedim kendimi. ben engelledikçe farklı hesaplardan yazmaya devam etti. mesela ilk baş bir merhaba yazdı. sonra başka hesaptan konusmamız gereken önemli bir konu var yazdı. sonraki hesaplardan başka seyler. anlıcagınız kim olsa merak eder psikolojisyle yazıstım. benım mesajlarım geneli hakaret ve sorgulama doluydu. napıyorsun nasılsın yazmadım herhalde. sorunda orda hemen olayı söyler sölemez gidecek bir kapı bulması iş bulması bu olayın planlı oldugunu gösteriyor aslında

düşündüm de karar veremedim .
Hamileymiş kadın.
Ama bir yapan bidaha yapar.aslında kadın bilmeli.
Ama Kadın da çekip gidemeyecek pasif bir karakterse hamile haliyle çok kötü olur.

düşündüm de karar veremedim .
Hamileymiş kadın.
Ama bir yapan bidaha yapar.aslında kadın bilmeli.
Ama Kadın da çekip gidemeyecek pasif bir karakterse hamile haliyle çok kötü olur.
kendisi daha 17 yaşında. tam olarak tanımıyorum 1 kere konuştum pasif birine benziyor evlenir evlenmez hamile kalmış. üzülmesine dayanamam

Böyle karaktersiz bir adam baba olmamalı diye düşünmüyor değilim. tabi rabbim daha iyi bilir ama zor bir durumdayım

kadina soylediginizde, uzuntuden bebeginin basina bisey gelirse rahat eder mi iciniz, baba da olmaz oylece.
Azcik sagduyu ama..
Bu kadar kor etmesin ofke sizi.
Adami zaten isten atmislar.
Siz karar veremezsiniz baba olup olmayacagina bu arada.
Iciniz sogumuyorsa dogumu bekleyin, lohusaligi ciksin kadinin ,msj mi atarsiniz tlf mu acarsiniz ama suan hamile kadini rahatsiz etmeyin.

kendisi daha 17 yaşında. tam olarak tanımıyorum 1 kere konuştum pasif birine benziyor evlenir evlenmez hamile kalmış. üzülmesine dayanamam
Adam bulmuş daha yetişmemiş, olgunlaşmamış kızı kapatmış eve herhalde. Yazık ona da çok üzüldüm. Kim bilir ne iyi düşüncelerle evlendi. Ama şu zamanda olacak iş değil henüz gencecik. Kendisi de başkasının eşine, kızına askıntı oluyordur. Terbiyesiz herif.

Sizin de hatanız hakaret de olsa mesaj yazmanız, ne olursa olsun cvp bulan kişi tekrar yazar. Gerekeni yapmışsınız zaten bırakın sonrasını kendileri halletsinler.

yazılara cevap vermişsiniz kim olduğunu anlamak için
adam olay yapmasın sanki isteye isteye yazmış gibi kopyala yapıştır yapıp sosyal medyada paylaşmasın
çirkinleşmesin olaylar
ayrıca madem olay büyüsün istiyorsun niye eşini durdurdun anlamadım

Böyle karaktersiz bir adam baba olmamalı diye düşünmüyor değilim. tabi rabbim daha iyi bilir ama zor bir durumdayım

arkadaşım karısı artık hamile baba olup olmamasının kararını veren sen olma. bence karısı ile muhatap olma. tekrarlıyorum bunun vebalini kaldıramazsın.

doğmamış çocugunun üstüne yeminler eden adam. en yakın arkadaşını arkasından vuran adam için bu kadar sağ duyulu olmayın lütfen

napim kocam katilmi olsun bir pislik yüzünden. durdurmayıp ne yapacaktım

durum tamda özetlediğiniz gibi çalışmasına okumasına izin vermiyor. birde marifetmiş gibi ilk aydan hamile bıraktı kızı. kendi dışarıda fink atıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…