- 11 Nisan 2017
- 683
- 971
- 103
- Konu Sahibi kaynanadelisi
-
hanımefendi benimle derdiniz ne. zaten canım burnumda. neden polemik yaratmaya çalışıyorsunuzsizde o zaman kırıp dökmeden söyleyin
Çok geçmiş olsun eşinize. Allah şifalar versin. Evet eşiniz çok olgun davranmış. Medeniyet bu olsa gerek. Ama inanın birçok erkek kabul edemezdi. Ağzı yüzü dağılirdi yani o adamın bir kere öyle giderdi gidecekse de memleketine.kalkmış gitmiş odadan. hiç konuşmadan. eşim zaten hasta stres yapıp uzulmemesi gerekiyor. beynindeki tümorden dolayı
Çok Sağolun Allah Razı Olsun. Oda Günlerdir gururuma yediremiyorum. yutamıyorum diyip duruyor ama çok şükür o pislikte gidiyor buradanÇok geçmiş olsun eşinize. Allah şifalar versin. Evet eşiniz çok olgun davranmış. Medeniyet bu olsa gerek. Ama inanın birçok erkek kabul edemezdi. Ağzı yüzü dağılirdi yani o adamın bir kere öyle giderdi gidecekse de memleketine.
Konuyu bu şekilde kapatın gitsin hiç huzurunuzu daha fazla bozmayın.
sizi tanımam etmem ne derdim olacak sizlehanımefendi benimle derdiniz ne. zaten canım burnumda. neden polemik yaratmaya çalışıyorsunuz
derdi olanda sizsiniz yorum yapıncada ters cevap verende sizsinizsizi tanımam etmem ne derdim olacak sizle
Direk engelleseniz is çözülürdü yahu.Bu ne atraksiyon sevdasıKızlar Merhaba
bir kaç gün önce sosyal medya hesaplarındam mesaj almamla başladı bu olay. ismini bilmediğim biri evli olmasan kim oldugumu söylerdim diye mesajlar atıyordu. durumu eşime anlattım. bir kaç gün süren bu olaydan sonra kim oldugunu öğrenmek için konusmaya basladık. bana 1 gün sonra kim oldugunu söyledi. eşimin aynı işyerinde çalıştıgı en yakın arkadası çıktı. kendisi evli ve eşi hamile. beni ilk önce nişanlıyken gördüğünü ama mutlu oldugumu bildiği için hislerini söyleyemediğini şuan bana karşı bir duygusu olmadıgını söyledi. hakaret ettim kufur ettim kapattım. eşime durumu anlattım sakin olması için elimden gelen herşeyi yaptım. müdürüyle görüşüp işten çıkarılmasını talep ettik. müdürü arayıp istifa etmesini söyledi. ve bugun istifa etti istanbuldan taşınıcaklarmış memleketinde iş bulmuş. bu konunun bu şekilde kapanması içime dokunuyor. zaten gitme durumu vardı. eşine söylesemmi bilmiyorum.
Hamile kadına?TebriklerrrŞimdi sana ne? Kime ne? Diyenler gelir.
Onlar gelmeden söyleyeyim; ben olsam attığı mesajları karısına paslardım.
Ayrılır ayrılmaz o kendi bileceği iş.
Hiç sanmıyorum ayrılacaklarını. eşim kapatmam konusunda ısrarcıAdam dengesiz besbelli tehlikeli olabilir hem size hem eşinize karşı bence yeterince deşmişsiniz, sonuç ne olacak söyleyince 17 yaşındaki hamile kız eminim ailesi arkasındadır bu yaşta evlendigine göre! Boşanıp medenice yollarına devam mı edecekler hiç sanmam. Hem eşiniz izin verir mi hala bu konu üzerinde durmanıza, konudan bahsetmeyin bile artık.
insanın başına ne gelirse meraktan boşa dememişler :)Direk engelleseniz is çözülürdü yahu.Bu ne atraksiyon sevdası
Hamile kadının eşi onu ve bebeğini düşünmeyip aldatmaya kalkışmış, belki de bi başkasıyla aldatmıştır bile.Hamile kadına?Tebriklerrr
Eşi hamileymis bence bu kadari yetmisdir. Ins baska bisiylr yapmiyordur. Soyleyipde o bebenin vebaline girmeyin bence...Allhindan bulsunda akillansin ins. Kadin o sokla bisiy olur falan bos verinKızlar Merhaba
bir kaç gün önce sosyal medya hesaplarındam mesaj almamla başladı bu olay. ismini bilmediğim biri evli olmasan kim oldugumu söylerdim diye mesajlar atıyordu. durumu eşime anlattım. bir kaç gün süren bu olaydan sonra kim oldugunu öğrenmek için konusmaya basladık. bana 1 gün sonra kim oldugunu söyledi. eşimin aynı işyerinde çalıştıgı en yakın arkadası çıktı. kendisi evli ve eşi hamile. beni ilk önce nişanlıyken gördüğünü ama mutlu oldugumu bildiği için hislerini söyleyemediğini şuan bana karşı bir duygusu olmadıgını söyledi. hakaret ettim kufur ettim kapattım. eşime durumu anlattım sakin olması için elimden gelen herşeyi yaptım. müdürüyle görüşüp işten çıkarılmasını talep ettik. müdürü arayıp istifa etmesini söyledi. ve bugun istifa etti istanbuldan taşınıcaklarmış memleketinde iş bulmuş. bu konunun bu şekilde kapanması içime dokunuyor. zaten gitme durumu vardı. eşine söylesemmi bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?