Eşine Söylemelimiyim?

kalkmış gitmiş odadan. hiç konuşmadan. eşim zaten hasta stres yapıp uzulmemesi gerekiyor. beynindeki tümorden dolayı
Çok geçmiş olsun eşinize. Allah şifalar versin. Evet eşiniz çok olgun davranmış. Medeniyet bu olsa gerek. Ama inanın birçok erkek kabul edemezdi. Ağzı yüzü dağılirdi yani o adamın bir kere öyle giderdi gidecekse de memleketine.
Konuyu bu şekilde kapatın gitsin hiç huzurunuzu daha fazla bozmayın.

Çok Sağolun Allah Razı Olsun. Oda Günlerdir gururuma yediremiyorum. yutamıyorum diyip duruyor ama çok şükür o pislikte gidiyor buradan

Adam dengesiz besbelli tehlikeli olabilir hem size hem eşinize karşı bence yeterince deşmişsiniz, sonuç ne olacak söyleyince 17 yaşındaki hamile kız eminim ailesi arkasındadır bu yaşta evlendigine göre! Boşanıp medenice yollarına devam mı edecekler hiç sanmam. Hem eşiniz izin verir mi hala bu konu üzerinde durmanıza, konudan bahsetmeyin bile artık.

Eşinize bravo tabiki yanlış olurdu ama baskası olsa 3.sayfa haberıydınız komple net.Diğer adamın eline gelince soylesenşz ne olacak sadece uzulecek. Bu tur erkeklerin ilk vakası degıldır bu ve eşinin mutlaka baska vukuatlarından haberi vardır.

Direk engelleseniz is çözülürdü yahu.Bu ne atraksiyon sevdası

Hiç sanmıyorum ayrılacaklarını. eşim kapatmam konusunda ısrarcı

konuşup kim olduğunu öğrenmeye çalışmanız bana ilginç geldi.

hiç bulaşmasaydınız keşke.

ben olsam eşi ile konuşmazdım.

Bence amacı eşini aldatmak değilmiş. Amacı sizin huzurunuzu kaçırıp belki de aile bütünlüğünüze zarar vermekmiş. Sizin kanalinizla eşinize kötülük etmek istemiş. Durum böyle olmasa bile kendi karısına böyle bir izahatta bulunabilir. Konuyu kapatıp yolunuza bakın derim. Belli olmaz az işten çok iş çıkar.

çok tatsız, hamile olmasa hiç affetme soyle ama hamile oldugu için üzüntü hormonlar tramva falan sıkıntı olur :/

Hamile kadına?Tebriklerrr
Hamile kadının eşi onu ve bebeğini düşünmeyip aldatmaya kalkışmış, belki de bi başkasıyla aldatmıştır bile.
Belki de mıymıy olmayıp ona sadakatsizlik eden şahısla devam etmemeyi seçecektir. Merak etmeyin herkesin hamileliği prenses modunda geçmiyor. Türlü sıkıntılar yaşayıp yine de sağlıklı doğum yapan nice insanlar var.

Eşi hamileymis bence bu kadari yetmisdir. Ins baska bisiylr yapmiyordur. Soyleyipde o bebenin vebaline girmeyin bence...Allhindan bulsunda akillansin ins. Kadin o sokla bisiy olur falan bos verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…