Eşine Söylemelimiyim?

Çok kötü pislik adam, kadincagiz evde hamile o ne haltlar peşinde karısına üzüldüm.. eşiniz yine olgunlukla karşılamış her erkek aynı davranmaz çok kötü şeyler de olabilirdi adama birşey yapar başını belaya sokardi Allah muhafaza , aile huzurunuz bozulmasın peşine düşmeyin bosverin..

Bu tarz konularda kendi mutlulugunuzu etkileyecek bir davranista bulunmayin. Zaman kotu biliyorsunuz. Adam manyaksa esinden ayrilip size sararsa basiniza bela olursa ya da esine soylerseniz sizin esiniz size kizarsa..
Aslinda dogru olan esine onun ne mal oldugunu soylemek ama bu zamanda dogrular guven ve huzurumuz icin tadimiz tuzumuz icin pek mantikli degil..

Ugrasmaya degmez.
Isinden olmus evini de tasiyor.
Normalde böyle birşey olsa hamile dahi olsam soylensin isterdim.
Ama insanlari tanimiyorsunuz kadin bosanmayip birde cocugu düşürür yük sizin üstünüze kalir.
Suc kocasında halbuki %100 ama dedigim gibi olur malesef.

su anki psikolojiyle kendimi tam ifade edemedim ama esiminde benimde tahminimiz bu yondeydi. esim bu yuzden yaptigi oyuna dusmemek adina herhangi bir harekette bulunmadi.

Eşi hamileyken söylenmez. ZATEN herkese yazıyordur. Siz kötü olmayın hiç. Öğrense bile kadının hamileliğini bahane eder adam da.

Yazık kadına.. Bence sen bunu söylemesen o adam boş durmaz sende bulamadığı yüzü başka kadınlarda yine arar nasıl olsa ortaya çıkmıyo diyerek. Her türlü hamile karısına yazık. Ama bilmesi de bu adamın ne mal olduğunu öğrenmesi de bi o kadar önemli. Kendi karar versin

Iyi cesaret
Ben olsam esime hayatta soylemem basina bela almasin diye ki daha once oldu soylemedim
Karisina soyleyip soylememek size kalmis. Ama esinize soylediyseniz karisi kim ki ?
Allah korusun millet katil oluyor böyle seylerden.
Ben ne kokar ne bulasirim
Basarim engeli tamam

Konuyu hiç inandirici bulmadim.

Türkiyede evli bir erkek, iş arkadaşinin karisina açilçak. Ve bunu kendisi evli ve bebek beklerken yapiyor.

Yine Türkiyede bir erkek, eşinin elin adam ile konuşmasina birşey demiyor. Sonuçta o konuşma baya flört gibi olma

Neden inandırıcı bulmadınz bu ilkede neler oluyor gayette inandırıcı bir konu

Hamile kadına söyleyin ,kadının psikolojisi bozulsun ,hatta sonrasında sütü kesilsin ,ağır lohusa depresyonuna girsin .
Yapmayın lütfen ;kadının,doğmamış bebeğin ne gunahı var .

Neden inandırıcı bulmadınz bu ilkede neler oluyor gayette inandırıcı bir konu

Hangi erkek karisini elin adami ile sanalda flört ettiriyor? Hangi erkek, ki hele evli, öylecene gidip iş arkadaşinin karisina açiliyor? Hani eğer karşindakinden işik almazsan, açilmazsin değil mi? Yani böyle birşeyi Türkiye şartlarinda yapmak için zekanda gerilik olmali.

Ha elbette ülkede herşey oluyor. Komşu ile aldatan var, bacisinin kocasi ile kaçan var. Varda var.

Ama bunlar hep karşilikli istek yada çikar için yapilir. Adam "evli olmasan ismimi verirdim" diyor, 24 saat sonra nasil ikna olmuşsa veriyor. Bu kadar ikna olmasi için konu sahibi neler! demesi lazim.

Ve kocasi birşey demiyor. Olaydan sonra adamin istifasi ile yetiniyor. Türk erkeklerin %70 höt zöt erkekleri olmasina rağmen.

Yani evet zerre inandirici bulmadim.

Hani eğer karşindakinden işik almazsan, açilmazsin değil mi?
Tam yorumuna katılacaktım ki bu çirkin cümleni gördüm.
Dişi kuyruk sallamazsa demişsin resmen. Çok yanlış ve zan altında bırakıcı.
Taciz edilmek, takip edilmek, kafaya takılan kişi olmak için kuyruk sallamaya gerek yok ortalık şerefsiz dolu

Hayir kesinlikle o şekilde demek istemedim. Ki taciz ile birine açilmak çok farkli şeyler.

Birini beğenirsin ve ancak o seni beğendiğine emin olduğunda o kişiye açilirsin. Hele ki bu konudaki gibi açildiğin kişi iş arkadaşinin eşi ise.

Taciz ve tecavüz sapikliktir. Işik mişik hiç birşey önemli değil. Bu konuda tahrik olmak diye birşey yoktur. Damacanaya saldiranlar var bu ülkede. Yani laflarim bu şekilde algilandiği için üzüldüm gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…