- 5 Temmuz 2017
- 4.413
- 7.489
- 108
- Konu Sahibi kaynanadelisi
-
su anki psikolojiyle kendimi tam ifade edemedim ama esiminde benimde tahminimiz bu yondeydi. esim bu yuzden yaptigi oyuna dusmemek adina herhangi bir harekette bulunmadi.Bence amacı eşini aldatmak değilmiş. Amacı sizin huzurunuzu kaçırıp belki de aile bütünlüğünüze zarar vermekmiş. Sizin kanalinizla eşinize kötülük etmek istemiş. Durum böyle olmasa bile kendi karısına böyle bir izahatta bulunabilir. Konuyu kapatıp yolunuza bakın derim. Belli olmaz az işten çok iş çıkar.
Iyi cesaretKızlar Merhaba
bir kaç gün önce sosyal medya hesaplarındam mesaj almamla başladı bu olay. ismini bilmediğim biri evli olmasan kim oldugumu söylerdim diye mesajlar atıyordu. durumu eşime anlattım. bir kaç gün süren bu olaydan sonra kim oldugunu öğrenmek için konusmaya basladık. bana 1 gün sonra kim oldugunu söyledi. eşimin aynı işyerinde çalıştıgı en yakın arkadası çıktı. kendisi evli ve eşi hamile. beni ilk önce nişanlıyken gördüğünü ama mutlu oldugumu bildiği için hislerini söyleyemediğini şuan bana karşı bir duygusu olmadıgını söyledi. hakaret ettim kufur ettim kapattım. eşime durumu anlattım sakin olması için elimden gelen herşeyi yaptım. müdürüyle görüşüp işten çıkarılmasını talep ettik. müdürü arayıp istifa etmesini söyledi. ve bugun istifa etti istanbuldan taşınıcaklarmış memleketinde iş bulmuş. bu konunun bu şekilde kapanması içime dokunuyor. zaten gitme durumu vardı. eşine söylesemmi bilmiyorum.
Neden inandırıcı bulmadınz bu ilkede neler oluyor gayette inandırıcı bir konuKonuyu hiç inandirici bulmadim.
Türkiyede evli bir erkek, iş arkadaşinin karisina açilçak. Ve bunu kendisi evli ve bebek beklerken yapiyor.
Yine Türkiyede bir erkek, eşinin elin adam ile konuşmasina birşey demiyor. Sonuçta o konuşma baya flört gibi olma
Neden inandırıcı bulmadınz bu ilkede neler oluyor gayette inandırıcı bir konu
Tam yorumuna katılacaktım ki bu çirkin cümleni gördüm.Hani eğer karşindakinden işik almazsan, açilmazsin değil mi?
Tam yorumuna katılacaktım ki bu çirkin cümleni gördüm.
Dişi kuyruk sallamazsa demişsin resmen. Çok yanlış ve zan altında bırakıcı.
Taciz edilmek, takip edilmek, kafaya takılan kişi olmak için kuyruk sallamaya gerek yok ortalık şerefsiz dolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?