eşini aldatan arkadaş. .

Şok haldeyim.. Keşke bunlar8ı bilmese idim.. ne güzel saf temiz dünyaMDA yaşayıp gidiyordum. Kimse kötü değildi gözümde. .2 de çocuğu var..
Bugün itiraf etti çok seviyorum dedi. .. Eşi son 3 yıldır yatağı ayırmış
Cinsellige çok çok düşkünüm dedi.. Eşi tatmin edemiyomus bilmem ne bi sürü bahane. .
Kötü oldum ya.. adamı tanımam etmem ama.. bi kadın neden aldatır. .
Boşan madem öyle dedim. o da evli dedi
Boşanmam o da yapmaz onunda çocuğu var dedi. Kötü oldum çıktım geldim.. cok sey demek geldi ama bişey diyemedim
Paylaşmak istedim. ...

Erkeklerin tertemiz evde olan güzel eşlerini aldatabildiği bir dünyada ,
bu kadını alkışlasak mı ne yapsak bilemedim :KK57:

Diyecek hiçbir şey bulamıyorum.. yargılayamıyorum..
dünyanın çivisi çıkalı zaten çok oldu :KK43:

40bin tane aldatmak için bahane bulup 40 bin tane de boşanmamak için buluyorlar ya ifrit oluyorum :KK62::KK62:

Ben de ilk erkek arkadaşımın abisinin karısını aldattığını yakaladığımızda bütün gece ağlamıştım. Elimden de hiçbişey gelmedi. Erkek arkadaşım da ailesi de üstünü kapattı:KK51: birebir ilk kez şahit olunca insan etkileniyor. Normalde filmlerde olur öyle şeyler diyordum. Tabi sonra benim de aldatıldığımı fakat ruhumun duymadığını öğrenince gülmüştüm kendi halime :KK48:
Dimi ya hem aldatmaya hem boşanmamaya bi sürü bahaneleri var.
Sen de mi aldatıldın.Ay anında yusuf yusuf moduna geçiyom he okuyunca böyle de kaderde varsa neye yarar üzülmek

40bin tane aldatmak için bahane bulup 40 bin tane de boşanmamak için buluyorlar ya ifrit oluyorum :KK62::KK62:

Ben de ilk erkek arkadaşımın abisinin karısını aldattığını yakaladığımızda bütün gece ağlamıştım. Elimden de hiçbişey gelmedi. Erkek arkadaşım da ailesi de üstünü kapattı:KK51: birebir ilk kez şahit olunca insan etkileniyor. Normalde filmlerde olur öyle şeyler diyordum. Tabi sonra benim de aldatıldığımı fakat ruhumun duymadığını öğrenince gülmüştüm kendi halime :KK48:
Ayy çok şirin bi itiraf çok yasayin emi :KK70:

bende hayal kırıklığı yaşadım biçok şeyden insan kirlendiğini hissedio boyle olayları duyunca...

sizi niye etkiliyo ki bu kadar. saf temiz dünyam kirlendi :// moduna girdiniz. görüşmeyin bi daha olur biter.

aldatması bir arsızlık ama bunu bir başkasına anlatacak kadar rahatlaması bence ar damarını çatladığının bir belirtisi. aranıza çok ciddi mesafeler koyun derim. birinden sürekli böyle şeyleri dinlemek bir süre sonra bunun normalleşmesini sağlar. kesinlikle uzak durun. nacizane tavsiyemdir.

Back
X