Eşini eve bağlamanın taktiklerini alabilirmiyiz ?

erkeği eve bağlamanın en iyi formülünü yazıyorum.yüklü bir ev kredisine girin,dışarı adım atacak parası kalmasın.

valla ben direkt dişlerimi göstererek açıyorum kapıyı şu şekilde değil tabii >>. bu şekilde karşılıyorum >>

eşim spora gidiyo haftanın 3 günü, o günler eve geldiğinde hoşgeldin komodo kaplanım diyorum, bufalom yiğidim diyorum
diğer günler böyle

bende direk her akşam kocamı bu şekilde karşılıyorummm küsde olsam kızgında olsam bunu yapıyorumm

Eş secımı yaparken de ben ınsanın kendını az uz bellı ettıgını dusunuyorum...sevgılıyken bır erkek ananıza sovuyorsa uzak durcaksın..el kaldırıyorsa hele..ama zaten bellı yaşa gelmıs ınsan cekmez oyle adamı sevgılıyken... ama ıste 18-19 yaslarda kör oluyor gözelr...

Çaktırmadan safa yatanların kıymeti daha çok biliniyor arkadaşım. Yere basan ayaklarınla cebinde tecrübelerinle bugünler gelir geçer.

eve bağlı erkek arayanlar yengeç burcu veya boğa burcu(özellkke yengeç ama) erkeğinden şaşmamalı.Hele bayan boğa erkek yengeçse o evliliğin tadına doyum olmaz:)))

he valla canım ya benim dayım misal yengeç burcu. anaaaaaaam adamı evden çıkaramıyolar.
eve geliyo işden koşturup,
girip giyiniyodu beyaz içliklerini, tv-yemek-tv-uyku

Allah hepimizin evliliğini korusun, erkeklere akıl fikir ve sağ duyu versin (bizim ihtiyacımız yok )
geçen hafta giremedim pek hepinizi çok özlemişim

Ben özledim cok seni.

Çaktırmadan safa yatanların kıymeti daha çok biliniyor arkadaşım. Yere basan ayaklarınla cebinde tecrübelerinle bugünler gelir geçer.

Kesinlikle daha kıymetli oluyorlar ben de mali müşavir, bayındırlık ve iskan müdürü oldum hep :)

bence de adamın biraz karakteriyle ilgili.

benim eşim tam evcimen..
işten eve gelmek için can atar..arkadaşları akşamları dışarı çıkar onuda çağırırlar ama gitmez sıkılıyorum ne işim var dışarıda der
inanın zorla kursa yazdırdım saz kursuna gidiyor haftada 3 akşam.
bensiz gittiği tek yer saz kursu ve de işi..
iyiki böyle bir eşim var

adamın karakteri çok ama çok önemli..bu da yetiştirme tarzıyla alakalı..bakıyorum benim kayınpederimde çok evcimen sanırım babaya çekmiş

Benim taktiğimde kapıyı çalar eşim tıktıktıktık aynısını arkadan yaparım sonra sadece kafamı uzatıp parola derim gülmeye başlar daha kapıda güldürürüm mutlaka eve pozitif girsin diye yada kapıyı sonuna kadar açar arkasına saklanırım oda cinlermi açtı yaa falan der aa der :) sonra aa aşkım burdaymış der bende süpriz derim :)) küçükkende babam gelirdi hep aynı numara dolaba girerdim :) neyse sonra sarılır 40-50 saniye öpüşüp koklaşırız hele banyo yapmışsam parfüm sıkmışsam bir saat içine çeker ve oh be güzel evime geldim der

offffffffffffff burası patlama yaratmış...
bende bir daha evlenirsem ki evlenecekmişim gibi gelmedi şuan...
anahtarı vercem eline açsın girsin hiççç karşılamıcam o beni karşılasın
birde hiç iş bilmiyomuş gibi yapcam.
sonuç= 2 hafta dayanır en fazla kaçar herhalde

Adamların evcimen olmasıyla da bir ilgisi yok bu durumun.

Ex eşim gayet evcimendi, her an her saniye beraberdik. Birlikte pS oynar, birlikte uyurduki arada arkadaşlarıma gidecek olsam; peki ya ben ne yapacağım sensiz derdi :) sonucu biliyosunuz

ooooh bebeğinde oluyomuş eviniz mis gibi bebek kokucak gelmesinde napsın Allah bozmasın inşallah

he valla canım ya benim dayım misal yengeç burcu. anaaaaaaam adamı evden çıkaramıyolar.
eve geliyo işden koşturup,
girip giyiniyodu beyaz içliklerini, tv-yemek-tv-uyku

bn boğa eşim yengeç burcu,bn gezmeyi severim ama herzamanda değil evde onunla oturup gülmek daha eğlenceli.Yengeçler zeki ve iyi kalpli ,merhametli insanlar sanırım bu dünyada eşi dolayısıyla şanslı nadir kişilerdenim.10 yıldır bişey değişmedi çok şükür.Eve koşa koşa gelir.kuzu gibi masum ve sevimli kociş

Ben de hadi beni eve bağla ben capkın bir kadınım dicem sonuc; 3. sayfa haberleri

safa yatmanın kursu fln olsa diyorum bazen :)
Bundan sonrada ben bilmem eşim bilir olursun :)

Ahh ahhh gözler cin gibi baktıktan sonra dilller saf olmuş ne yazar

Ay ne tatlısınız imrendim valla,biz de benden ayrı iki şirine kız var bana kalmıyo nadiren öpüyoruz resmen kıyamet kopuyo baba baba diye bende sadece güleryüzle karşılayıp çekiliyorum kızlar babalarına doysun diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…