- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi ESMERSIRINE
-
hiç unutmam
su kadarında ortak bı noktamızı acıklayacagım
dogum yaptım cocugum kuvezde kaldı cıkıs ıslemlerı sezeryanlı olarak benyapıyorum dana orada oturuyor cocuk anenmın kucagında
annemın nasıl morelı bozulmus varmıb oyle bısey ya
ben hıc bısey bılmıyorum gormuyorum
erkekmıyım hayır aslada ılgılenmem ılgılenmıyorum arkadan kontrol edıyorum
sende geregınden cok fazlasını yaptın
Allah hayırlı kısmetlerle karsılastırsınınsallah guzel haberlerını duyalım hep
bence de adamın biraz karakteriyle ilgili.
benim eşim tam evcimen..
işten eve gelmek için can atar..arkadaşları akşamları dışarı çıkar onuda çağırırlar ama gitmez sıkılıyorum ne işim var dışarıda der
inanın zorla kursa yazdırdım saz kursuna gidiyor haftada 3 akşam.
bensiz gittiği tek yer saz kursu ve de işi..
iyiki böyle bir eşim var
adamın karakteri çok ama çok önemli..bu da yetiştirme tarzıyla alakalı..bakıyorum benim kayınpederimde çok evcimen sanırım babaya çekmiş
akrepler eşlerini çok kıskanırmış öylemi kıslar :)
benım eskı esımı arardım bebekteyım derdı
son anlar bunlar yanıılıskı can cekısıyor
kendısı yemın ederım cocugumu gormek nasıp olmasın ızmırden cıkmıstı ya
gunu bırlık
yerım onun evcımenlıgını
balık kocam cok romantık
bana not yazar bırakır
cocuga oyuncak alır bırakır
3 yasındakı bebeye harclık alır bı yere saklar o bulur
guzel ya
ıyıkı sansımı bır daha denemısım masallah dıyım kcoamdan memnunum hem enıne hem boyuna tam hayalımdekı erkekle evlendım hersey guzel gıdıyor
Şöyle bir sayfaları okuyunca karar verdim ki iyi bir eşim, iyide bir evliliğim var.
Evine bağlı, evni çok seven, bizsiz yemeyen, bizsiz içmeyen, bize bir kıyafet almadan kendisine asla almayan, gezmekten ve gezdirmekten zevk alan, kırmaktan korkan, eşten ziyade bir bayan olduğum için benimle kavga etmekten çekinen, hatta gece 12 de bile üşenmeden kalkıp bizi gezdiren, her dediğimizi yapan (hatta bazen yüzünede diyorum ki olmuyor ama böyle, sen her dediğimi yapıyorsun, biraz yapma, yor beni, bende karşına geçiyim cilveli cilveli isteyim, yok o zamanda sen Allahından belanımı istiyorsun diyor) kızına iyi bir baba oaln bir eşim var.
7 yıllık evliyim ve evlendiğim günden beri eşimin akrabalarınn ettiği patavatsız laflar yüzünden hariç hiç tartıştığımızı bilmem.
O sorunu da nasıl halledeceğim bilemiyorum.
dun kolpacinoyu ızlıyoruz uzerınıze afıyet cocukta uyuduydu
anam
o bıkınılı kızlar kan beynıme sıcrıyor guluyorum gulemıyorum yarım
cok asırı kıskancım asla tahammulum yok ıc huzuruyla bır fılm bıle ızlıyemıyorum
şekerim kazığın yiye yiye öğrencem ben bunu. bir musibet bin nasihattan iyiymiş.
hakedene hakettiği değer bundan böyle. anammmm 2 . nin yerinde olmak istemedim bir an......
hatta kemal sunalın filminden parola şafak varya bilemedin diye kapatıyorum kapıyı bazen :)) o espiriyi yapıyoruz :)
benım eskı esımı arardım bebekteyım derdı
son anlar bunlar yanıılıskı can cekısıyor
kendısı yemın ederım cocugumu gormek nasıp olmasın ızmırden cıkmıstı ya
gunu bırlık
yerım onun evcımenlıgını
balık kocam cok romantık
bana not yazar bırakır
cocuga oyuncak alır bırakır
3 yasındakı bebeye harclık alır bı yere saklar o bulur
guzel ya
ıyıkı sansımı bır daha denemısım masallah dıyım kcoamdan memnunum hem enıne hem boyuna tam hayalımdekı erkekle evlendım hersey guzel gıdıyor
benim eşimde yay burcu..çok sakin,evcimen,sabırlı oluyolar
ben teraziyim
Maşallah diyorum başka bişe sölemiyorum darısı benim ve tüm eşlerin başına Nazar Nazar
kıııııızzzz bende ikizlerim, sevgilim kova.
umarım eşimde kova olur
ama bian önce olsun artık yaaa
Maşallah için teşekkür ederim Allah razı olsun da... dası da diğer konu içinde bi fikir öneri versen.
hiç düşünmedim eşim eve nasıl bağlanır diye..gerçi bağlanmasa da o onun sorunu :)
bilmiyorum taktikler bu konuda işe yarar mı ama bir kadın önce kendisi için yaşamaya ve güzel şeyler yapmaya başlarsa eşini eve bağlamak için taktiğe de gerek kalmaz diye düşünüyorum..
benim taktiğim kadınnın kendisini sevmesinden geçiyor.
Aysunayy tam da benim değindiğim noktaya değinmişsin okuyunca da eşimi anlatıyorsun sandım.
Kapıdan kovsam gitmez durumu :)
Ben de düşünüyorum da eşimin bensiz gittiği tek yer işi :)
Bazen işle bağlantılı doğum günü partileri, davetler vs. olur, ne işim var der :)
Ve diğer bir nokta : yetiştirilme tarzı kesinlikle!
Benim de kayınpederim evdedir, hatta işi de evdedir, yani evden yürütülebilecek bir iş seçmiş kendine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?