Eşini eve bağlamanın taktiklerini alabilirmiyiz ?

benım eskı esımı arardım bebekteyım derdı
son anlar bunlar yanıılıskı can cekısıyor
kendısı yemın ederım cocugumu gormek nasıp olmasın ızmırden cıkmıstı ya
gunu bırlık
yerım onun evcımenlıgını

balık kocam cok romantık
bana not yazar bırakır
cocuga oyuncak alır bırakır
3 yasındakı bebeye harclık alır bı yere saklar o bulur
guzel ya
ıyıkı sansımı bır daha denemısım masallah dıyım kcoamdan memnunum hem enıne hem boyuna tam hayalımdekı erkekle evlendım hersey guzel gıdıyor

Haklısın tatlım tıpkı senin gibi gereğinden fazlasını yaptım. Biz kendimize değer vermezsek elin adamları değer verir mi hiç?

Aysunayy tam da benim değindiğim noktaya değinmişsin okuyunca da eşimi anlatıyorsun sandım.
Kapıdan kovsam gitmez durumu :)
Ben de düşünüyorum da eşimin bensiz gittiği tek yer işi :)
Bazen işle bağlantılı doğum günü partileri, davetler vs. olur, ne işim var der :)

Ve diğer bir nokta : yetiştirilme tarzı kesinlikle!

Benim de kayınpederim evdedir, hatta işi de evdedir, yani evden yürütülebilecek bir iş seçmiş kendine :)

ne kadar güzel canımm allah nazarladan saklasın hep böyle mutlu olun inşallah

akrepler eşlerini çok kıskanırmış öylemi kıslar :)

dun kolpacinoyu ızlıyoruz uzerınıze afıyet cocukta uyuduydu
anam
o bıkınılı kızlar kan beynıme sıcrıyor guluyorum gulemıyorum yarım
cok asırı kıskancım asla tahammulum yok ıc huzuruyla bır fılm bıle ızlıyemıyorum

hiç düşünmedim eşim eve nasıl bağlanır diye..gerçi bağlanmasa da o onun sorunu :)

bilmiyorum taktikler bu konuda işe yarar mı ama bir kadın önce kendisi için yaşamaya ve güzel şeyler yapmaya başlarsa eşini eve bağlamak için taktiğe de gerek kalmaz diye düşünüyorum..

benim taktiğim kadınnın kendisini sevmesinden geçiyor.

Maşallah diyorum başka bişe sölemiyorum darısı benim ve tüm eşlerin başına Nazar Nazar

akrepler eşlerini çok kıskanırmış öylemi kıslar :)

dun kolpacinoyu ızlıyoruz uzerınıze afıyet cocukta uyuduydu
anam
o bıkınılı kızlar kan beynıme sıcrıyor guluyorum gulemıyorum yarım
cok asırı kıskancım asla tahammulum yok ıc huzuruyla bır fılm bıle ızlıyemıyorum
olurda bı ortamda mesela dugunde benden daha guzel daha alımlı bırı dıkkat cekıyor olsun ne yapacagımı sasırım
valal asırı kıskancım

şekerim kazığın yiye yiye öğrencem ben bunu. bir musibet bin nasihattan iyiymiş.
hakedene hakettiği değer bundan böyle. anammmm 2 . nin yerinde olmak istemedim bir an......

Evet yaşamadan anlaşılamıyor ya zaten, ilkinde yaptırmadığın herşeyi yaptır, madem evlenecek hamama giren terler demişler :)
turkuazcım enişteye acıdım bak şimdi :))

hatta kemal sunalın filminden parola şafak varya bilemedin diye kapatıyorum kapıyı bazen :)) o espiriyi yapıyoruz :)

herzamanda aynı şeyi yapmak sıkıcı olabilir.bazen farklı olursa daha iyi.ben sımsıcak sarılıyorum 2 dk.öyle bekliyoz.bütün gün mecbur kalmadıkça 5dk.dan fazla konuşmayıp birbirimizi özlüyoruz.bnm ki sarılınca uyuma numarası yapıp ayakta horluyo gibi yapıyo çook gülüyom.Onun rahatladığı tek yer evi çünkü.Asla yemekten önce bişey sormam kötü bişey de olsa yemeği yedikten sonra anlatırım.adam zaten yorgun bir de bn doldurmayım:)

kendısı yemın ederım cocugumu gormek nasıp olmasın ızmırden cıkmıstı ya
gunu bırlık

ıyıkı sansımı bır daha denemısım masallah dıyım kcoamdan memnunum
canımmmm maşallah, Allah daha da güzel etsin evliliğini, mutluluğunuz daim olsun

benim eşimde yay burcu..çok sakin,evcimen,sabırlı oluyolar

ben teraziyim

benim nişanlımda yay burcu Bende yengeçim 6 yıldır çıkıyoruz Güya yay burcuna özgürlüğüne düşkün evde durmaz derler Zorla çıkarıyorum dışarıya
Güya benim evcimen olmam gerekiyo burçlara göre

kıııııızzzz bende ikizlerim, sevgilim kova.
umarım eşimde kova olur
ama bian önce olsun artık yaaa

kızlar bırı yetıstırılme tarzı demıs
benım abım esıme dedıydı

bak dedı evlenırsın hayat degısır sorumluluklar degısır dısarıdakı ınsanlar cazıp gelır bılemıem baskasınıda sevebılırsın ınsanız ya kabul edıyorum ama bız degısmeyenı arıyoruz
ne dıyorsun dedı

bu konusmanın basında anacımla babamıcın gozler yerınden fırladı ne dıyor bu adama boyle dıye

bunlar esprisine kızlar

kadesanın yazdııgı gıbı once kadın kendını sevecek bunda katılıyorum gerı kalan hersey ıyı gıden seyı suslemek ıcın yapılır
kotu gıden huzursuz bı evlılıkte burada yazılan hıcbısey yapılamıyor sevgı herseye katlanmaya goz yummaya yetmıyor bız bıraz tatlısına tatlısına konusuyoruz ama Rabbım sasırtmasın ınsallahh

pelus
turkuaz
elmayra

Rabbımkısmet acıklıgı ıle nasıplerını karsılarına cıkarsın ınsallah bır an evvel

on numara yazmışsın.kadın kendine değer verir ve severse değer buluyor.kendinden bezmiş,kendinden memnun olmayan,vücudunu sevmeyen kadına da kimse değer vermez.Bn kendine bakan,seven ,pozitif kadınlar bu konuda şanslıdır.Şansızlığı yalnış erkek olabilir sadece

bence de yetiştirme tarzı çok önemli canım..

bakıyorum da kv ve kpederime..kayınpederim bu yaşta hala bulaşık mkinesini boşaltır ev işlerine yardımcı olur..sabah kalkar ikisi mutfağa girerler kahvaltı hazırlarlar vs.

ee eşim böyle bir ortamda yetişmiş şimdi oda aynını bana yapıyor hiç bana yardım et dediğimde ikilemez..

haa birde onların ailede kavga gürültü pek olmaz..şimdi eşimde gerginlikten yüksek sesten hiç hoşlanmaz..

gerginlik oluğunda.gel oturalım konuşalm der..vs vs

evden çıkmaz bizimkisi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…