Eşini eve bağlamanın taktiklerini alabilirmiyiz ?

hiç unutmam

su kadarında ortak bı noktamızı acıklayacagım
dogum yaptım cocugum kuvezde kaldı cıkıs ıslemlerı sezeryanlı olarak benyapıyorum dana orada oturuyor cocuk anenmın kucagında
annemın nasıl morelı bozulmus varmıb oyle bısey ya
ben hıc bısey bılmıyorum gormuyorum
erkekmıyım hayır aslada ılgılenmem ılgılenmıyorum arkadan kontrol edıyorum
sende geregınden cok fazlasını yaptın
Allah hayırlı kısmetlerle karsılastırsınınsallah guzel haberlerını duyalım hep

ooooh bebeğinde oluyomuş eviniz mis gibi bebek kokucak gelmesinde napsın Allah bozmasın inşallah

Allah razı olsun kardeşim evet artık bana sarıldıktan sonra diz çöküp göbeğimi öpüp oğlunun hatrını soruyor babacım ne yaptınız annenle bugün anneni yormadın dimi diyor :) önce oğluna sarılırsa kafasına bir şaplak yiyor çünkü :))

sanırım kaçar..
ama öle adamlar varki..anlattığın kadın tipinin daha fazlası adam böle köle karısına baakrsın öle olurr

bende direk her akşam kocamı bu şekilde karşılıyorummm küsde olsam kızgında olsam bunu yapıyorumm

ben esım evde yokken ve gececvıyden bunalımım artık herkez bılıyor
sonrakı gun onu bu sekılde karsılıyorum

süpersin canım parola deniyecem

cevreme bakıyorum..bazı kadınlar yazııkkk butun yuku sırtlannmıs....çöpü kadın döker..faturaları kadın yatırır... koltukları kadın ceker.komur sobası yakılıyorsa kovayı kadın doldurur ...vsvs..boyle olunca erkek dıokı benım karı taşı sıksa suyunu cıkarır ona bıse olmaz..
vallaha ben evlendıgımızden berı hıııııııııııııcc oyle seylere karısamam..gercı apartman gorevlısı var suan oturdugum yerde copu o topluor ama oncekı oturdugum yerde 1 kere cop dokmedım...faturaları yatırrmamm...koltuk kaldırmaamm..aşkımmm acıyooo dıyom...evlendııgımden berı allah razı olsun hıc yormadı benı...camasırları ascam legene ıslak camasırları alırım..aaaaaaşşşkıııııııııııımmm cok agır oldu kaldıramıom gotururmuusuunn..muuckkmucjjkkmuckkkD simdi birsey oldu mu bana dıo askım sen elleme kaldıramazzsın benı nıye cagırmıyosun..
yanı kızlar ozetlee ben sunu anladım kı o erkegıı eve karıstırcaksınn..yerı gelecek mutfaga da sokacaksınn...sen erkeksın karısma demıyeceksınnkii adam eve ısınnsınn...görev verceksın onaa..haa ama dedıgım gıbı yeterkı öküze denk gelmeyınn..kalkıp ben butun gun calışştıım sen naptınn dıyedebılır:SS adamına denk gelın ınsallahhhh

Son düzenleme:
napim birde bu yöntemi deniyim diye düşünüyorum.
hee yemek, temizlik vs alttan alma onları hep yaptım zaten. onlar yaşam tarzım haline geldi. elimi taşın altına koydum, çalıştım borçları ödedik, tam rahata ercem adam kudurdu sapıttı, elimizdeki parayı ne yapsak da nasıl borç taksam, kime yedirsem dedi... sanki trilyoner hasbam..
sonuç ben bıraktım hem kendini hem parasını yesin yedirsin diye..
şimdi o sağ ben selamet şeklindeyim..
2. kocam olursa bari buna birşey yapmayayımda bari gene kıymet bilinmezse bişi yapmadım derim heee olur mu

İkincide rabbim güldürüyor.
Yenidendoğdum sen hep mutlu huzurlu ol, tecrübelerin sana en doğrusunu gösterir zaten.
Belki rabbim ders alalım diye yaşatıyor bazı şeyleri. Dediğin çok doğru arkadan kontrol edilmeli.

Elimiz ekmek tutsada kendi ayaklarımızın üzerinde dursakda, hepimiz kadınız, kadınlığımızı unutmayalım, adamda kocalığını bilecek.
Elini taşın altına koyacak. Yok öyle bedavaya tertipli düzenli yuva, kadın.

neredeyse konuya yazanların yarısından cogu yengecmıs ex esım yengec ıdı
sımdıkı esım balık
ben akrep burcuyum

olur kuzucummm bal gibi olur ama sen yapamazsın bunu

neredeyse konuya yazanların yarısından cogu yengecmıs ex esım yengec ıdı
sımdıkı esım balık
ben akrep burcuyum

kimileri çok inanıyo burçlara, belkide gerçekten vardır bi uyum, benimki yengeç çok evcimen iyidir hoştur balıklar içinde duygusal derler ama babam ve kardeşim balık ikiside odun dicem ayıp olcak ağaç diyim bari

Şöyle bir sayfaları okuyunca karar verdim ki iyi bir eşim, iyide bir evliliğim var.

Evine bağlı, evni çok seven, bizsiz yemeyen, bizsiz içmeyen, bize bir kıyafet almadan kendisine asla almayan, gezmekten ve gezdirmekten zevk alan, kırmaktan korkan, eşten ziyade bir bayan olduğum için benimle kavga etmekten çekinen, hatta gece 12 de bile üşenmeden kalkıp bizi gezdiren, her dediğimizi yapan (hatta bazen yüzünede diyorum ki olmuyor ama böyle, sen her dediğimi yapıyorsun, biraz yapma, yor beni, bende karşına geçiyim cilveli cilveli isteyim, yok o zamanda sen Allahından belanımı istiyorsun diyor) kızına iyi bir baba oaln bir eşim var.

7 yıllık evliyim ve evlendiğim günden beri eşimin akrabalarınn ettiği patavatsız laflar yüzünden hariç hiç tartıştığımızı bilmem.

O sorunu da nasıl halledeceğim bilemiyorum.

bir erkeğin evine bağlanası yoksa kadın evde kırk taklada atsa ağzıyla kuş da tutsa erkek yine bildiğini okur.yani tamamen erkeğin kişiliği önemli gerisi sadece detay bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…