- Konu Sahibi Ogungelecek
-
Yok yok asla görüşmüyoruz. O konuda ben tovbeliyim. Görüşme de öyle düşündüğünüz gibi bı görüşme değildi zaten. Duygusal boşlukta olan bı aramaydi. Sonradan çok vicdan azabı çektim. Eşimi sevmem onunla alakasi yok. Benim sorunum 8 yıldır var.
Bi kaç konuda bu tarz yorumlarınıza denk geldim :) harikasınız her okuduğumda gülümsememe sebep oluyorsunuzÇıkarsa beni etiketler misin ?
Hani işe girer bakardınız çocuklarınıza? Kendi konfor alanınızdan çıkamayışınızın faturasını çocuklara kesemezsiniz. Umarım büyüdüklerinde bu psikolojiden yırtarlar da, kocaaaa bir '' Yapmasaydın. '' lafını işitirsiniz onlardan.Çocuklar diycem yine linç yicem.
Hayatımın da içi bos bu kadar sacms bir şey duymadım. O nasıl öğretmen ya?hangi veriye hangi istatistiğe dayanıp öyle söylüyor. Sanırsın bütün ayyaslar bağımlılar boşanmış ailenin çocuğuDaha bugün çocuğumun öğretmenine anlattım durumumu. Yapmayın sakın boşanmayın tedavi olursa devam edin çünkü kaç yıllık öğretmenim tüm boşanan ailelerin çocuklarında mutlaka bı sorun var hiç sorun olmasa bile ayrıldıkları icin anne babadan nefret ediyorlar dedi. Babasız erkek çocuk büyütmek çok zor baba figürü evde olmalı dedi.Buyuturken baba şart dedi.Allah korusun maddeye alkole yöneliyorlar dedi.
Çok üzücüŞimdi komşu 50 li yaşlarında.esi 70 civarı.
Amcanın eski esi 25 yıl kadar önce ayrılmış.cocuklari almış gitmiş.
Kadının kocası ölmüş.kadin bı sure sonra bu adamla evlenmek durumunda kalmış.
Sonra kızları doğmuş.kiz doğduktan sonra adam değişmiş.cimrilik,kavgalar,eve bakmama gibi.
Sonra kadın istemeden hamile kalmış ogullari olmuş.durum daha kotu olmuş.
Şimdi 20 yıl belki fazla süredir evliler.ama kadın adamdan nefret ediyor.bana çok çektirdi sevmiyorum diyor.
Çocuklar bu ortamda büyümüş.hepsi adamdan nefret ediyor.annesiyle kavga ediyorlar neden bosanmiyosun,neden bosanmadin,neden bize bunu yaşattın diye.
Adam geldiğinde herkes etrafından kaçıyor.cok kötü bir durum.kadin yıllar önce yatakları da ayırmış.
Bu komşuyu gördükçe benim psikolojim bozuluyor.herkes bu ailenin durumunu biliyor.
Maddi olarak hala kötüler.sevgi yok.cocuklar çok feci durumda.kiz asla evlenmiyecegim diyor.sevgilisi bile olmadı daha.
Bahane diyenlere yorum yapmicam. Anlamayacaklara neden kendimi anlatmaya ugrasayim ki. Beni anlayanlar eminim var. Onlarla konuşacağım.
Kendi gibi düşünen 1. ve 3. üyelikleriAnlaşılacak bir şey yok ki. Kendiniz gibi düşünen birkaç kişi bulur aranızda kendi kendinize takılırsınız artık.
Bulamazsa da kolayı var, açar bi 4.üyelik. Beraber çay içerler.Anlaşılacak bir şey yok ki. Kendiniz gibi düşünen birkaç kişi bulur aranızda kendi kendinize takılırsınız artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?