Eşini sevmeyip devam etmek zorunda olan var mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklısın aslında hata ettim sonuçta herkesin baktığı yön farklı. Ve ben kendimi çok yanlış yerden anlatarak hata ettim.
Kimine göre çocuk bahane oluyor kimine göre çok haklı sebep. Ama benim bahenem değil. Siz de çok iyi biliyorsunuz bazi çocuklar anne baba tartissa da aynı evde olmalarını ayrı olmalarına tercih ediyorlar.

Tek basıma aslanlar gıbı hem oglan hem kızlar yetıstırıyorum, o huzursuz ortamda kavgalarımıza kulaklarını ellerıyle kapatıp uyumalarından bin kat yeğdir boşanmak.
Tek basima buyutuyirum oglumu. Konu sahibi gibi de degildi durumum. Onun maddi durumu varmis. Ben bosanirken issizdim. Yine de ne isim olmamasini ne de evladimi bahane ettim. Baskalarina bu bahaneyi one surup inandirabilir ama ben inanmam. Tek bildigim bir insan birseyi yapmak isterse yapar, yapmak istemezse de sadece bahane uretir. Oynayamam yerim dar diyen gelin gibi. Cocuklar falan bahane. Doven, soven, saygisiz, sevmeyen bir esle ayni evde 8 yildir yadiyorlar. Sevmedigi adamla beraber oluyor ki iki de cocugu var. Adami sevmiyorum diye konu aciyor. Bosan denilmis eski konusunda. Guya dava acip geri cekmis. Sizin yuzunuzden bosaniyordum demis. Simdi yine konu acmis sevmiyorum diye. Ne denir ki buna? Bosanmasin ceksin o zaman.

Sevgılı konu sahıbı, çekirdek yorumuma dislike atacagınıza keske bıraz cesaretlı olup bosanabılsenız. Ayrıca esınız her konuda suclu anlattıklarınız kadarıyla ama sızde gecenın yarısı eskı sevgılınızı arayıp yılların bırıkmıslıgını aglayarak kustugunuz ıcın masum degılsınız ve bana gore bu bır aldatmadır. Beynen onunla yasayıp bedenen esınızle sevısıyorsunuz. Bızım yaslılarınız amniyane tabırle buna aklı anasında kıcı kocasında derler

saglılklı bır cocuk kavga ortamında yetısmez..

Bahaneleriniz İstanbul'dan Kars'a yol olur. Kendinizi kandırmaya devam edin

Siz de çok iyi biliyorsunuz bazi çocuklar anne baba tartissa da aynı evde olmalarını ayrı olmalarına tercih ediyorlar.

O cocuklarin mutlu bir iliskinin nasil oldugunu bilmediklerinden kaynaklaniyor. Sizin bugün ki rutin hayatiniz onlarin cocukluklari. Bunu unutmayin. Ve madem cocuklarin psikolijisi ve mutlulugu önemli aile icinde o zaman iki es de elinden geleni yapacak. Birinin itmesi ile olmuyor.

Hıı bana da denk gelmıstı +18de oyle bır uye. Kocasının ıktıdarsızlıgını bıze yamayıp sızın yuzunuzden adam sımdı yuzume bıle bakmıyor demıstı. Halbukı kocası bugun ölse tabutu kapatamazlar öyle diri bir adamdı, sırf bızım yuzumuzden arası acıldı neyse konumuz bu degıl, işin özü bende asla ınanmıyorum, yapamıyorum dıyen yapmak ıstemıyordur net.

Valla bu senin kocan ve beyaz atli prensin yani bu " iki adam bir kadin " durumu sadece benim mezhebimi değil hak dört mezhebin duvarlarini aştı
Bence sen bu yorumunla hak dört mezhebini aştın. yazık ya bu kadar da değil. Bir de çok güzel laf soktuğunu sanarak gülüyorsun. Son olarak kınayanlara yerden yere vuranlara bu kadar da haketmedigimi söylüyorum içiniz rahat uyuyun..

Bakin hanimefendi ben de bosandim. 15 yasinda bir oglum var. Bosanirken oglum 7 yasindaydi. Dolayisiyla anne baba tartissa da ayni evde olmalarini tercih falan eden cocuk gormedim ben, kendi oglum da dahil. Bosanmis ailelerin cocuklari, hani cocugunuzun ogretmeni demis ya, alkol bilmem ne kullanabilir bosanmayin diye. Aksine sevgisiz siddetin oldugu ortamda buyuyen cocuklar iyi yetismez. Cunku kotu bir aile tablosuyla siz cocuklara kotu orneksiniz kusura bakmayin. Cesareti olmayan gucsuz bir annesiniz onlarin gozunde. Baba dovse de sinen pısan katlanan, bunun da vebalini cocuklara yukleyen birisiniz.

Son düzenleme:

konu sahıbı hanımın bır cocugu ıkıbucuk yasında dıgerıde ılk okula baslıycakmıs...ikiside cok kucuk..
madem coukları dusunuyorum dıyorsa konu sahıbı herseyi sıneye cekıcek..evde tartısma vb cıkmasına engel olucak

Bacım o kadar yazdık ettik hâlâ anlamıyorsun. Konu üstüne konu. Peki sen bilirsin boşanma o zaman.. Ama bil ki akılsız başın cezasını sadece ayaklar çekmez, kulakta çeker, gözde çeker, kalpte çeker... Hatta var ya burnunun direği bile sızlaya sızlaya çeker....

Tek bildigim bosanmak isteyen burada konu bile acmiyor. Gidip isi uygulamaya koyuyor. Kimseye bile sormuyor. Cunku kafasinda bitirmis oluyor evliligi. Bosanayim mi ne yapayim diye konu acan da hep bosan denilince ama cocuklarim babasiz kalacak bahanesiyle bosanmiyor. Ee o zaman niye konu aciyorlar anlamiyorum. Bu konuya artik bos yere vakit harcamanin ya da yazmanin anlami yok. Konu sahibi davasini acip geri cekmis. Bir de sizin yuzunuzden bosaniyordum demis. Birakin ne yapiyorsa yapsin.

Bende bosanıyorum dıye konu acıp bosandım kız ohhh sefam olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…