Eşini sevmeyip devam etmek zorunda olan var mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bundan sonra Ne konu açarım ne yorum yazarım insanlar çok acımasız. Artık bir şey demiyorum siz aranızda dalganizi geçin.

Kız herkes senin gibi kendi değerini bilse ülkede mutsuz insan kalmaz.
Ee hafiften bi kırışma başladı ama ee o kadsr strese nazar boncugu ossundu deyıp geccez artık ıkı ay ıcınde bosadım bebelere de essek gıbı nafaka ödüyor ve sevgılımle cok mutluyum

saglılklı bır cocuk kavga ortamında yetısmez..
Bunu anlatamazsiniz bosverin ugrasmayin. Ona gore ana ile baba ayni cati altinda olsun yeter, isterse baba anasini dovsun onemli degil. Ortam saglikli degil ki cocuklar saglikli buyusun. Ana da baba da birbirini sevmiyor. Ayni cati altinda hır gür yasayip gidiyorlar. Ve bu cocuklarin psikolojilerinin normal olmasi, saglikli olmasini bekliyor. Cocugun ogretmeni de oyle demis. Bosanmayin, bosanan cocuklar problemli oluyormus. Simdi bunlar bu ortamda problemsiz cocuk buyutuyorlarmis.

Ee hafiften bi kırışma başladı ama ee o kadsr strese nazar boncugu ossundu deyıp geccez artık ıkı ay ıcınde bosadım bebelere de essek gıbı nafaka ödüyor ve sevgılımle cok mutluyum
Doğru hatırlıyorsam exin cinsel problemleri vardı. Boşver boşver iyi olmus, randıman alamadığın hayat mı geçer, az bile yapmışsın

Kım ne derse onu yapıyor ama eli de hep dislike butonunda, acaba öğretmene like mı attı, stüdyoda gergin anlar

Doğru hatırlıyorsam exin cinsel problemleri vardı. Boşver boşver iyi olmus, randıman alamadığın hayat mı geçer, az bile yapmışsın
Zekasal ve çüksel problemlerı vardı dogru hatırlıyorsun, ılkının mevcudıyetınden emınım ama ıkıncısı ıcın bır cozum buldu mu bılemıyorum

Bende bosanıyorum dıye konu acıp bosandım kız ohhh sefam olsun
Sen bosaniyorum diye kararini vermis olarak konu acmissin. Sonra da bosanmissin.
Bosanayim mi diye soranlarin ise o cesareti pek olmuyor. Genelde de o evliligi cekip ayda bir konu acip kizlaaar soyle oldu, kocam soyle yapti, bana bir akıl verin diye durmadan konu acip duruyorlar.

Yok ya. Aile terapi alacak o cocuklari düsünüyorsa. Hicbirimiz kusursuz degiliz. Insan kendine ceki düzen vermek isterse verebilir. Cocuklari da cidden kücükmüs daha. Üzüldüm gercekten. Allah hepsine yardimci olsun. Konu sahibi icin de üzülüyorum.

Ben konuyu acıp avukata kostum ayy dakıka tahammulum kalmamıstı, allah ısteyen herkesı kurtarsın bu ezıyetten

Bundan sonra Ne konu açarım ne yorum yazarım insanlar çok acımasız. Artık bir şey demiyorum siz aranızda dalganizi geçin.
Konu açınca eleştiri de gelecek. Bunu bilerek konu açarsın. Iyi yorumda alirsin kötü yorumda.. Bunun acimasizlikla alakasi yok bacım, bak hala çocukça bakiyorsun olaylara.

Elestiriliyorsan birseyleri hâlâ duzeltebilecegin zamanin olduğunu fark et diyedir.

Küçükken oyun oynardık. Muhakkak biri mızıkçılık yapar " Ihhhhh ben oynamiyoooom işte" derdi. Sizin şu aranizda dalganizi geçin buna benzedi. Bu dalga değil. Artik bahane bulmaktan vazgeçmen için, gercekleri görmen için cikar artik gözündeki at gözlüğünü be bacım..

Geç kalmışım herhalde şimdi baktım da... Noldu sonuç, kadının düşmanı yine kadındıra bağlandı mı?
Yok daha var oraya yetiştik en ekşınlı olay şu an @_Olivia hanıma terbiyesizce saldırdı ben öyle bir kadın değilim şu bu bilmem ne diye ama evliyken rüyada gördüğü eski sevgiliyle görüşüyor

Hep de rüyada görülür zaten, hiç şaşmaz. Rüyanın suçu. Rüya olmasa aklına bile gelmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…