Eşini takip etmek

linda08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
1.008
7
66
Antalya
Arkadaşlar pc ye arka planda çalışan program yükledim. Saniyesi hatta dakikası dakikasına kaydediyor. Bazende düşünüyorum acaba birşeyler yakalamak mı doğru yoksa hiç karıştırmadan ortalığı safımı oynamalı. Hayatta şüphe kadar kötü birşey yokmuş.

Arkadaşlar pc ye arka planda çalışan program yükledim. Saniyesi hatta dakikası dakikasına kaydediyor. Bazende düşünüyorum acaba birşeyler yakalamak mı doğru yoksa hiç karıştırmadan ortalığı safımı oynamalı. Hayatta şüphe kadar kötü birşey yokmuş.

ne görmeyi bekliyosun?
beklediğin şeyi bulursan napıcaksın?

ne oldu canım bir sorun mu var eşinde birşeyden mi şüpheleniyorsun neden takibe aldın adamı ?

gven bitmişse evlilikte bitmiştir bence

velev ki eşinin biriyle yazıştığını falan gördün eşine söyledin beni takipmi ediyosun diye bide seni suçlu çıkarır bu bir, bu aldatmadan sonra eşini boşarmısın yoksa yuva kolay kurulmuyo arada cinsellik yok vs gibi bahanelermi üretirsin bence olay bu, bişey yapacak gücün ve cesaretin yoksa hiç kurcalama, yok eğerki şüphelerim var bide kanıtlarsam koyucam kapıya noktasındaysan doğru yoldasın

eşinden şüpheleniyorsun sanırım zaten öyle olmasa bunu yapmak gibi bir ihtiyaç hissetmezdin.sana sadece şu kadarını söyleyeyim.eğer seni aldattığından şüpheleniyorsan ve bunu bir şekilde ıspatlayıp ondan sonrada boşanırım diyorsan evet takip et derim..

ancak sadece ortaya çıkarayım ama....diyorsan bu evliliğin boyunca peişnden sürükleyeceğin acabalar,kuşkular olarak kalır hayatında.ne sen mutlu olursun ne de eşin..

şüphelerin sonucunda ne yapacağına emin olduktan sonra harekete geç derim.

Son düzenleme:
sevgili linda bizde mi özelden yazalım yoksa konuna bi açıklık getirecekmisin?

Açtığım konumda ne olduğu açıkca ortada. konumu detaylarına kadar burada açıklayarak anlatmak yada yazmak zorunda değilim. Çünkü akıllı olduğunu zanneden psikologlar çok burada. Benim aklım yok çünkü, o yüzden fazla detaya girmeyeceksin burada. Bunu anladım.Lafım size diil anlayanlara :)

Açtığım konumda ne olduğu açıkca ortada. konumu detaylarına kadar burada açıklayarak anlatmak yada yazmak zorunda değilim. Çünkü akıllı olduğunu zanneden psikologlar çok burada. Benim aklım yok çünkü, o yüzden fazla detaya girmeyeceksin burada. Bunu anladım.Lafım size diil anlayanlara :)

hayırlı işler o zaman

sana yardımcı olucak derdini paylaşıcak kadınlar çoğunlukta burda merak etme .bir kaç kişi için canını sıkma zaten onlar belli oluyor hemen .

bence güven ile şüphe çok farklı şeyler. eğer şüphelendiğin bir durum varsa peşini bırakma, kurcala derim. yoksa hiç karıştırmamak en güzeli. bu arada linda özel mesaj kutun dolu olduğu için mesaj atamıyorum ama sana bir şey sormam lazım.

E o zaman sorunun ne olduğu nasıl belli olacak?
Yardım almak için konu açtıysan bazı olayları detayına kadar olmasa bile biraz anlatacaksın.. Değilse konu açmanın ne anlamı kalır ki?

E o zaman sorunun ne olduğu nasıl belli olacak?
Yardım almak için konu açtıysan bazı olayları detayına kadar olmasa bile biraz anlatacaksın.. Değilse konu açmanın ne anlamı kalır ki?

Burada detayına kadar anlatınca, seni direk boşanmaya gönderiyorlar. zaten konumda belli dedikodu yapar yada deşer gibi olayların içini bazen anlatmamak en doğrusu.

Burada detayına kadar anlatınca, seni direk boşanmaya gönderiyorlar. zaten konumda belli dedikodu yapar yada deşer gibi olayların içini bazen anlatmamak en doğrusu.

o boşan diyenleri kaçı boşanırdı acaba öle durumlarda onuda sormak lazım .oturduğum yerden bende atarım öle böle yaparım diye ne var onda .

bence yerleştirerek doğru yapmışsınız.devamlı şüphe ederek hayatınızı zindan edersiniz.olup olmadığını öğrenin.sonrsındaa karar sizin...

Back
X