Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar pc ye arka planda çalışan program yükledim. Saniyesi hatta dakikası dakikasına kaydediyor. Bazende düşünüyorum acaba birşeyler yakalamak mı doğru yoksa hiç karıştırmadan ortalığı safımı oynamalı. Hayatta şüphe kadar kötü birşey yokmuş.
ne görmeyi bekliyosun?
beklediğin şeyi bulursan napıcaksın?
ne oldu canım bir sorun mu var eşinde birşeyden mi şüpheleniyorsun neden takibe aldın adamı ?
özeline bak pembecim.
sevgili linda bizde mi özelden yazalım yoksa konuna bi açıklık getirecekmisin?
Açtığım konumda ne olduğu açıkca ortada. konumu detaylarına kadar burada açıklayarak anlatmak yada yazmak zorunda değilim. Çünkü akıllı olduğunu zanneden psikologlar çok burada. Benim aklım yok çünkü, o yüzden fazla detaya girmeyeceksin burada. Bunu anladım.Lafım size diil anlayanlara :)
Açtığım konumda ne olduğu açıkca ortada. konumu detaylarına kadar burada açıklayarak anlatmak yada yazmak zorunda değilim. Çünkü akıllı olduğunu zanneden psikologlar çok burada. Benim aklım yok çünkü, o yüzden fazla detaya girmeyeceksin burada. Bunu anladım.Lafım size diil anlayanlara :)
E o zaman sorunun ne olduğu nasıl belli olacak?Açtığım konumda ne olduğu açıkca ortada. konumu detaylarına kadar burada açıklayarak anlatmak yada yazmak zorunda değilim. Çünkü akıllı olduğunu zanneden psikologlar çok burada. Benim aklım yok çünkü, o yüzden fazla detaya girmeyeceksin burada. Bunu anladım.Lafım size diil anlayanlara :)
E o zaman sorunun ne olduğu nasıl belli olacak?
Yardım almak için konu açtıysan bazı olayları detayına kadar olmasa bile biraz anlatacaksın.. Değilse konu açmanın ne anlamı kalır ki?
düzgün adam yokmu şu memleketteee yaaaaa![]()
Burada detayına kadar anlatınca, seni direk boşanmaya gönderiyorlar. zaten konumda belli dedikodu yapar yada deşer gibi olayların içini bazen anlatmamak en doğrusu.