Eşini takip etmek

bence güven ile şüphe çok farklı şeyler. eğer şüphelendiğin bir durum varsa peşini bırakma, kurcala derim. yoksa hiç karıştırmamak en güzeli. bu arada linda özel mesaj kutun dolu olduğu için mesaj atamıyorum ama sana bir şey sormam lazım.

Cnm özel atabilirsin,

bu konu bayağ özelleşmiş bu yüzden çok kısa yorum yapmayı düşünüyorum, boşa demek evet oturduğumuz yerden kolay ama kk kadınları kimseye haksız yere boşa demez...
bir kadının belli çizgileri olmalı aldatılmak,şiddet bunların başlıcaları. eğer bunları eş diye seçtiği kişiden görüyorsa çizgilerinin dışına çıkar ve kişiliğinden olur.
bu yüzden eşinizden şüpheleniyorsanız ve şüphelerinizde haklı çıktığınızda boşanmayı göze alıyorsanız deşin konuyu derim, yok sadece öğreneyim affederim diyorsanız inanın sorun içinden çıkılmaz bir hal alır ve affetiğinizi gören eş daha fazlasını yapmaya başlar...
çevremde birçok kişide gördüğüm kadarıyla durum böyle, tecrübeyle sabittir...

bir şüpheniz varsa ve eşiniz de size açıklama getiremiyorsa takip edebilirsiniz belki ama sonuçta gene bulduklarınızla ve eşinizle yüzleşmeniz gerekecektir bir de hiçbir şey bulamasanız da eşinizle aranızda problemlere neden olabilir. İnsanların tavsiyeleriyle ilgili olarak yaptığınız yorumları pek hoş bulmadığımı da eklemek istiyorum boşan da diyebilirler "bilme boşver evliliğini sürdür arı kovanına çomak sokma" diyen de olabilir siz daha farklı fikirleri mutlaka duyacaksınız ama insanların sözleri emir değil sadece fikirleri siz istediğinizi uygular size uygun gelen şekilde davranırsınız o ayrı ama farklı fikirlerin size kazandırabileceklerini ve farklı bakış açılarıyla görebileceğiniz şeyleri hesaba katın derim.

Şu zihniyeti anlamıyorum ben "görünce, öğrenince boşanacak mısın?"
belki boşanırım, belki boşanmam, belki dünyayı dar ederim belki de güler geçerim. mesele öğrenince ne yapılacağı değil öğrenmek zaten.
hiç br şey bilmeden yaşamak var karşındakinin kapasitesini görmek var.

evli adamların peşinde koşan ve karısı yerine beni tercih etti diyenlerde var böle sevindirik oluyolar bide .erkekelrde bunu kullanıyor işte .

Her konuyu evli erkelerin peşinde koşan kadınlara getirebiliyorsun ya pesssssss yani.:46::46::46::46:
Konu sahibi böyle bişeyden bahsetmemiş ama senin tek derdin suçlayacak kadın bulmak.:30::30:
Ne diyeyim:9::9::9:

yanlış hatırlamıyorsam daha önce de aldatılma konunuz vardı

ve evliliği biten birisinin konusuna da aynı şu şekilde yazdınız

"Hakkında hayırlısı olsun. Allah sıkıntı çekip, dayak yiyen, aldatılan kadınlara da nasip etsin. "

madem bu şekilde düşünüyorsunuz takip edin ve eğer ki aldatılıyorsanız boşanın

aslında kendi sorunuza kendiniz cevap vermişsiniz bize gerek yok

Her konuyu evli erkelerin peşinde koşan kadınlara getirebiliyorsun ya pesssssss yani.:46::46::46::46:
Konu sahibi böyle bişeyden bahsetmemiş ama senin tek derdin suçlayacak kadın bulmak.:30::30:
Ne diyeyim:9::9::9:

yine geldi bizim kadın .senin eşinin peşine umarım şöle işveli cilveli kadın takılırda görürsün anyayı konyayı o zaman .o zaman da korursun artık o kızı .ayy ne var eşimi beğeniyolar dersin .unutma bunu hadi bakalım parkon .yaşın benden büyük terbiyesizlik yapmak istemiyorum sana .uzatma artık yorumlarıma yorum yapma rica ediyorum .

sanırım bu konu tuzak bi konu pembepinar ve linda düşünmüşler böyle bi konu açalım hoşumuza gitmeyen yorumlara karşı sırt sırta mücadele edelim kahrolsun boşan diyen kadınlar
çok saçma sana biri boşan dedi diye boşanıcakmısın, evet bu konu gerçekse ve kocan seni aldatıyosa bende boşan derim ama sen ister boşanırsın ister soda içe içe hayatına devam edersin bize ne yani

yine geldi bizim kadın .senin eşinin peşine umarım şöle işveli cilveli kadın takılırda görürsün anyayı konyayı o zaman .o zaman da korursun artık o kızı .ayy ne var eşimi beğeniyolar dersin .unutma bunu hadi bakalım parkon .yaşın benden büyük terbiyesizlik yapmak istemiyorum sana .uzatma artık yorumlarıma yorum yapma rica ediyorum .

bizim kadın ne demek yaa
onun başına böyle bişey gelse adamı boşar diğer kadınla ne işi olcak adı üstünde diğer kadın

ay canım kutun dolu
kuzum özelden sor herşeyi anlatamam vs bu ne yaa, herşeyi anlatman gerekmiyo zaten, ya da hiç anlatma özelden yazış kafa dengi olduğunu düşündüğün kişilerle, pembepinar hayyalin açtığı konuya gereksiz demiştinya bi dolu laf saydın bu konuya ne diyosun çok mu gerekli, siz özelden yazışsaydınız en azından hayyalin konusu güzel bi şekilde ilerliyo

sanırım bu konu tuzak bi konu pembepinar ve linda düşünmüşler böyle bi konu açalım hoşumuza gitmeyen yorumlara karşı sırt sırta mücadele edelim kahrolsun boşan diyen kadınlar
çok saçma sana biri boşan dedi diye boşanıcakmısın, evet bu konu gerçekse ve kocan seni aldatıyosa bende boşan derim ama sen ister boşanırsın ister soda içe içe hayatına devam edersin bize ne yani

konuyu sebote edip polemiklere yol açma istersen .her defasında aynı şey oluyor .konuyu sabah gördüm ben demişim aç konuyu ne alaka sende ne hayal gücü var pess yani .kendin öle yapıyorsun sanırım .bana gıcıksın diye kadına sarma .gerçekten ciddi bir sorunu var .boş yere ortam germe .koca kadınlarsınız yaa yaşınız küçük olsa küçük diyeceğim ama oda yok .neyse konuyu bulandırmayın yoruma ihtiyacı var .biz kk kadınları falan demeyin siz kendi adınıza konuşun .kk kadınları szdece sizden oluşmuyor bu gruplaşmadan bizde bıktık yönetimde sanırım artık uğraşmaktan sıkıldı .

konuyu sebote edip polemiklere yol açma istersen .her defasında aynı şey oluyor .konuyu sabah gördüm ben demişim aç konuyu ne alaka sende ne hayal gücü var pess yani .kendin öle yapıyorsun sanırım .bana gıcıksın diye kadına sarma .gerçekten ciddi bir sorunu var .boş yere ortam germe .koca kadınlarsınız yaa yaşınız küçük olsa küçük diyeceğim ama oda yok .neyse konuyu bulandırmayın yoruma ihtiyacı var .biz kk kadınları falan demeyin siz kendi adınıza konuşun .kk kadınları szdece sizden oluşmuyor bu gruplaşmadan bizde bıktık yönetimde sanırım artık uğraşmaktan sıkıldı .

ortada konumu varda sabote edilcek ayrıca sabote diye senin hayyalin konusuna yaptığına denir ki dedilerde zaten, başkalarında var gibi göstermeye çalıştığın herşey sende var tuhaf bi insansın vesselam

ay canım kutun dolu
kuzum özelden sor herşeyi anlatamam vs bu ne yaa, herşeyi anlatman gerekmiyo zaten, ya da hiç anlatma özelden yazış kafa dengi olduğunu düşündüğün kişilerle, pembepinar hayyalin açtığı konuya gereksiz demiştinya bi dolu laf saydın bu konuya ne diyosun çok mu gerekli, siz özelden yazışsaydınız en azından hayyalin konusu güzel bi şekilde ilerliyo

sende yazma buraya girme illa yazmak zorundamsın her konuya .ben hayyalin bana yaptığını yaptım rahatsız edici olduğunu anlasın diye zaten uzatmadım da .kadın her konuya yorum yapmazsam ölücem gurubundan .

ortada konumu varda sabote edilcek ayrıca sabote diye senin hayyalin konusuna yaptığına denir ki dedilerde zaten, başkalarında var gibi göstermeye çalıştığın herşey sende var tuhaf bi insansın vesselam

onun bana yaptığını yaptım evet .senin sorunların var çok belli .bana takılmış durumdasın hadi beni izlemeye devam et .

Arkadaşlar pc ye arka planda çalışan program yükledim. Saniyesi hatta dakikası dakikasına kaydediyor. Bazende düşünüyorum acaba birşeyler yakalamak mı doğru yoksa hiç karıştırmadan ortalığı safımı oynamalı. Hayatta şüphe kadar kötü birşey yokmuş.

merhaba canım benim de eşim uzun süreler nette bilgisayar başındaydı sorunca facebook sahibinden. com falan diyordu bunun için nerdeyse hergün tartışıyorduk bir haftadır wayles aldık oturma odasında yanımda nette böyle daha rahat oldu nelere baktığını görüyorum hem ailecek arada iki kelam ediyoruz tartışmlar bitti sen de dene

sende yazma buraya girme illa yazmak zorundamsın her konuya .ben hayyalin bana yaptığını yaptım rahatsız edici olduğunu anlasın diye zaten uzatmadım da .kadın her konuya yorum yapmazsam ölücem gurubundan .

peki bundan size ne

gerçekten her konu da bi diğerleri , birileri , onlar ,gruplar , sizde birilerine laf sokmadan direkt konuya yorum yazamayan gruptan mısınız peki

Back
X