Eşini takip etmek

ben genel konuştum her şeye boşan diyenler için canım .sende evlensende bizde kurtulsak sende yaa bu ne böle .

ayy sen evlendikten sonra herkes evlenir canım. hem benm evlenmem neden sana dert oldu? zorla bi koca bulmuşsun gelip hava atıyorsun

sen kocanın ipini sağlam tut. çokta hava atma.. üstelik ben sana yorujm bile yapmadım yırtık dondan fırlar gibi atılan sensin

ayy sen evlendikten sonra herkes evlenir canım. hem benm evlenmem neden sana dert oldu? zorla bi koca bulmuşsun gelip hava atıyorsun

sen kocanın ipini sağlam tut. çokta hava atma.. üstelik ben sana yorujm bile yapmadım yırtık dondan fırlar gibi atılan sensin

24 yaşında evlendim çok şükür ne zorla bulucam koca .sen evlen o zaman görelim bakalım kimle evleniceksin ona buna laf atmak kolay oturduğun yerden .ayy pardon yarana parmak bastım galiba .sende bul sende havanı at banane .

24 yaşında evlendim çok şükür ne zorla bulucam koca .sen evlen o zaman görelim bakalım kimle evleniceksin ona buna laf atmak kolay oturduğun yerden .ayy pardon yarana parmak bastım galiba .sende bul sende havanı at banane .

ben insan evladıyla evlenirim, kocanın düştüğü hataya düşmem beni meraak etme yani

Eğer yüklediğiniz program sonunda ummadığınız şeyler yakalarsanız ne yapacaksınız?
Buna cevabınız hazırsa program yüklediğiniz iyi olmuş. Ama kesin ve net bir cevabınız yoksa hayatı kendinize zehir etmekten başka bir şey yapmamış olabilirsiniz.

Linda esine guvenmiyorsun once bunu kabul et

onceki konunda gercekleri soyledim diye demedigin kalmamisti
ama bak olan sana oluyor

o sorunu nasil cozdunuz bilemiyorum ama
tahminime gore su anki durum oncekinden daha vahim

sen aslinda biliyorsun ne oldugunu ama yine de ispat istiyorsun

sana bosan diyenleri duymak istemiyorsun
peki ne yapmayi dusunuyorsun?

2 Kizin var onlari bu ahlaksiz adamin yaninda buyuttugunde
ileride sana cok kizacaklar
simdi kucukler belki anlamiyorlar...

Ayrica 2 kizi olmasina ragmen gozu disarda olan adamin bundan sonraki tum rahatliginin sebebi de sensin

bak yine agir yazdim
uzgunum ama yine gercekleri soyluyorum

bak bu hastalıklı düşüncelerinden kurtulmalısın, gerçekten zararlı, evli olmak bi insanı daha değerli yapmaz ya da evli olmayanlar değersiz değildir, bişeylere yorum yapmak için ille onu yaşamak gerekmez, cinayet kötüdür dimi, ay bilemicem hiç cinayet işlemedim mi diceksin, bunu yapmasanda kötü olduğunu bilirsin bu konuyu daha basit nasıl anlatabilirim sana bilemiyorum Allah bağışlasın iyi yere tezgah açmışsın ama bazı insanlar zor beğenir ya da evlenmek istemez herkes evlenicek diye bişey yok

bak bu hastalıklı düşüncelerinden kurtulmalısın, gerçekten zararlı, evli olmak bi insanı daha değerli yapmaz ya da evli olmayanlar değersiz değildir, bişeylere yorum yapmak için ille onu yaşamak gerekmez, cinayet kötüdür dimi, ay bilemicem hiç cinayet işlemedim mi diceksin, bunu yapmasanda kötü olduğunu bilirsin bu konuyu daha basit nasıl anlatabilirim sana bilemiyorum Allah bağışlasın iyi yere tezgah açmışsın ama bazı insanlar zor beğenir ya da evlenmek istemez herkes evlenicek diye bişey yok

lafa bak iyi yere tezgah açmak ne yaa .yani yazmıyorum şu kadına diyorum da .ben evli olmak insanı değerli yapar demedim ki .aksine zor beğenen bir tiptim .istediğim oluncaya kadar bekledim hemen önüme ne gelirse atlamadım .

lafa bak iyi yere tezgah açmak ne yaa .yani yazmıyorum şu kadına diyorum da .ben evli olmak insanı değerli yapar demedim ki .aksine zor beğenen bir tiptim .istediğim oluncaya kadar bekledim hemen önüme ne gelirse atlamadım .

konuyu zeboşun evliliğine getiren sensin, tartışmaları bu zemine getirende sensin, bi dön bak yorumlara bakalım kimler beğeni alıyo kimler ne yorumlar yapıyo

yine geldi bizim kadın .senin eşinin peşine umarım şöle işveli cilveli kadın takılırda görürsün anyayı konyayı o zaman .o zaman da korursun artık o kızı .ayy ne var eşimi beğeniyolar dersin .unutma bunu hadi bakalım parkon .yaşın benden büyük terbiyesizlik yapmak istemiyorum sana .uzatma artık yorumlarıma yorum yapma rica ediyorum .

çok ayıp pembepınar,nasıl söz öyle.:53:

Açtığım konumda ne olduğu açıkca ortada. konumu detaylarına kadar burada açıklayarak anlatmak yada yazmak zorunda değilim. Çünkü akıllı olduğunu zanneden psikologlar çok burada. Benim aklım yok çünkü, o yüzden fazla detaya girmeyeceksin burada. Bunu anladım.Lafım size diil anlayanlara :)

madem böyle düşünüyorsun neden konu açtın,özelden birkaç kişiyle çözeydin sorununu:50:

çok ayıp pembepınar,nasıl söz öyle.:53:

başka birine söylesem ayıp ama bu bayan sürekli yok kadınlara suç atıyormuşuz yok şöle böle .evli adamlarla ilişki yaşayan kadınlara alkış mı tutalım yani .onun başına gelmeden anlamıyorsa başına gelir ve anlasın büyük konuşmamak gerekli .

kocam halinden memnun .hemde fazlasıyla .

gerçekten yeter artık bıktırdın. bence sen hastasın, komplekslisin

bi koca buldun diye yapmadığın kalmadı

mutluysan da bize ne ya? senn nasıl bi ruh halin var, nasıl bir psikolojiye sahipsin anlamadım

mutlu biri değilsn tek anladığım o. mutlu olsanböyle yapmazdın

konuyu zeboşun evliliğine getiren sensin, tartışmaları bu zemine getirende sensin, bi dön bak yorumlara bakalım kimler beğeni alıyo kimler ne yorumlar yapıyo

sen avukat mısın anlamadım .benim evliliğime laf söylerken iyi .ben karekterine birşey demedim sürekli karekterimle ilgili yazan kendisi vede sensin benim bebeğime bile beddua eden yine sen değil miydin

gerçekten yeter artık bıktırdın. bence sen hastasın, komplekslisin

bi koca buldun diye yapmadığın kalmadı

mutluysan da bize ne ya? senn nasıl bi ruh halin var, nasıl bir psikolojiye sahipsin anlamadım

mutlu biri değilsn tek anladığım o. mutlu olsanböyle yapmazdın

sen onuda bulamadın ya

başka birine söylesem ayıp ama bu bayan sürekli yok kadınlara suç atıyormuşuz yok şöle böle .evli adamlarla ilişki yaşayan kadınlara alkış mı tutalım yani .onun başına gelmeden anlamıyorsa başına gelir ve anlasın büyük konuşmamak gerekli .

evli adamla kim ilişki yaşıyo anlamadık ki siz lindayla özelden yazışıyosanız o ayrı, konusunu anlatmadı burda,ayrıca bi kadın evli adamın peşindeyse adamda beyinsiz değilya ben evliyim diyemiyomu, kadın arsız yüzsüzde adam ne

Bak sana cevap vermedim,çünkü ciddiye almıyorum,
Sabrımı zorlama benim.
Seninle bu konuda yeterince mesajlaştık,zira benim düşüncelerimi anlayacak kapasitede olmadığını anladığım için anlatmıyorum artık.
Kedini hırpalamaya devam etsende sana cevap yazmıyacağım çünkü senin için ceza almak istemiyorum.
Moderatörlere bildirdim,onlara anlat benimle olan problemlerini.

Back
X