Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
demek ki boşan diyeceğimiz bi durum var
ben genel konuştum her şeye boşan diyenler için canım .sende evlensende bizde kurtulsak sende yaa bu ne böle .
ayy sen evlendikten sonra herkes evlenir canım. hem benm evlenmem neden sana dert oldu? zorla bi koca bulmuşsun gelip hava atıyorsun
sen kocanın ipini sağlam tut. çokta hava atma.. üstelik ben sana yorujm bile yapmadım yırtık dondan fırlar gibi atılan sensin
24 yaşında evlendim çok şükür ne zorla bulucam koca .sen evlen o zaman görelim bakalım kimle evleniceksin ona buna laf atmak kolay oturduğun yerden .ayy pardon yarana parmak bastım galiba .sende bul sende havanı at banane .
24 yaşında evlendim çok şükür ne zorla bulucam koca .sen evlen o zaman görelim bakalım kimle evleniceksin ona buna laf atmak kolay oturduğun yerden .ayy pardon yarana parmak bastım galiba .sende bul sende havanı at banane .
bak bu hastalıklı düşüncelerinden kurtulmalısın, gerçekten zararlı, evli olmak bi insanı daha değerli yapmaz ya da evli olmayanlar değersiz değildir, bişeylere yorum yapmak için ille onu yaşamak gerekmez, cinayet kötüdür dimi, ay bilemicem hiç cinayet işlemedim mi diceksin, bunu yapmasanda kötü olduğunu bilirsin bu konuyu daha basit nasıl anlatabilirim sana bilemiyorum Allah bağışlasın iyi yere tezgah açmışsın ama bazı insanlar zor beğenir ya da evlenmek istemez herkes evlenicek diye bişey yok
ben insan evladıyla evlenirim, kocanın düştüğü hataya düşmem beni meraak etme yani
lafa bak iyi yere tezgah açmak ne yaa .yani yazmıyorum şu kadına diyorum da .ben evli olmak insanı değerli yapar demedim ki .aksine zor beğenen bir tiptim .istediğim oluncaya kadar bekledim hemen önüme ne gelirse atlamadım .
yine geldi bizim kadın .senin eşinin peşine umarım şöle işveli cilveli kadın takılırda görürsün anyayı konyayı o zaman .o zaman da korursun artık o kızı .ayy ne var eşimi beğeniyolar dersin .unutma bunu hadi bakalım parkon .yaşın benden büyük terbiyesizlik yapmak istemiyorum sana .uzatma artık yorumlarıma yorum yapma rica ediyorum .
Açtığım konumda ne olduğu açıkca ortada. konumu detaylarına kadar burada açıklayarak anlatmak yada yazmak zorunda değilim. Çünkü akıllı olduğunu zanneden psikologlar çok burada. Benim aklım yok çünkü, o yüzden fazla detaya girmeyeceksin burada. Bunu anladım.Lafım size diil anlayanlara :)
çok ayıp pembepınar,nasıl söz öyle.![]()
kocam halinden memnun .hemde fazlasıyla .
konuyu zeboşun evliliğine getiren sensin, tartışmaları bu zemine getirende sensin, bi dön bak yorumlara bakalım kimler beğeni alıyo kimler ne yorumlar yapıyo
gerçekten yeter artık bıktırdın. bence sen hastasın, komplekslisin
bi koca buldun diye yapmadığın kalmadı
mutluysan da bize ne ya? senn nasıl bi ruh halin var, nasıl bir psikolojiye sahipsin anlamadım
mutlu biri değilsn tek anladığım o. mutlu olsanböyle yapmazdın
başka birine söylesem ayıp ama bu bayan sürekli yok kadınlara suç atıyormuşuz yok şöle böle .evli adamlarla ilişki yaşayan kadınlara alkış mı tutalım yani .onun başına gelmeden anlamıyorsa başına gelir ve anlasın büyük konuşmamak gerekli .
başka birine söylesem ayıp ama bu bayan sürekli yok kadınlara suç atıyormuşuz yok şöle böle .evli adamlarla ilişki yaşayan kadınlara alkış mı tutalım yani .onun başına gelmeden anlamıyorsa başına gelir ve anlasın büyük konuşmamak gerekli .