Eşinin ailesi ile birlikte yaşamak..

:)) Yeni yaşın sağlık,mutluluk getirsin inşaAllah canım.Evliliğinizde de nice mutlu,huzurlu senelere inş

minnakk ne dediysen harfi harfine katılıyorum
biz bayanlar eşlerimizden her şeyi isteriz yeri gelir kafalarının etini yeriz utanmayız ama iş cilve işve oynaşmaya geldimi utanır sıkılırız
bir erkeğin cinsel isteklerinin olması ve bunu eşinden istemesi ne kadar doğalsa kadınında aynı şekilde bunu kocasından istemesi, ilk adımı atması gayet doğal.

tabi ki doğal ama yapamayan yapamıyor işte arkadaşım.Hiç beceremem işveli cilveli olmayı.Öyle bayanlara hep özenmişimdir..

tabi ki doğal ama yapamayan yapamıyor işte arkadaşım.Hiç beceremem işveli cilveli olmayı.Öyle bayanlara hep özenmişimdir..

doğrudur canım
fıtrat meselesi olsa gerek
ama ne bileyim insanın eşi en yakınıdır yaa ondan çekinmez bu gibi durumlarda
bence sen biraz üstüne gidersen bu durumu aşarsın

Alyaduacım ben napiim..
Biz de kendi ailemle yaşıyoruz
Bu durum daha da zor inan..

Kıyaslama yapmak değil amacım, beni geçelim şimdi..
Benim eşim seninki kadar sosyalleşme meraklısı değil çünkü kendi yeterince sosyal..
Aşırı yoğun iş temposu ve arkadaş gurubu sağolsun, akşamları oturma lüksümüz yok..
Biraz ailemle olmanın etkisi diyeceğim ama tüm arkadaşlar cozuttular.. Çözüm arıyoruz..
Neyse
İçinden gelmiyordur doğrudur tabii ki..
Bu durumda da ne yapılır ki..
Bilemedim şimdi bak
Sık sık yürüyüşler yapın, hiçbir şey değilse hava almış olursunuz..
Maksat her zaman yemek içmek değil, yürüyüş ve o sırada sohbet etmek keyifli oluyor..
Etkinliklerinizi çoğaltın, kocana yetmiyor baksana, ne güzel aslında
Odanızda az biraz onun hatrına daha çok sırnaş
Yine de en kötü derdin bu olsun canım yaa, Rabbim huzurunuzu aratmasın inşallah...

benim anlamadığım kv kp yanında ne kadar işveli cilveli olurnur ki :26:
hele yatak odası fantezileri :26:

mecburen bi şeylerin kısıtlanması lazım bu da sizin suçunuz değil ki
yaşadığınız şartlardan dolayı böylesiniz

Senin durumunda zormuş gerçekten canım.Rabbim hepimizin yuvasına huzur,mutluluk versin inş.Evet etkinliklerimiz eşime yeterli gelmiyor ama asıl problem bunu ciddi bir sorun olarak görmesi ve böyle devam ederse evliliğimizin çekilmez olacağını düşünmesi.Sürekli bana laf söylüyor.Güzel birşey yağtığımda da aa sen bunu becerebilir miydin gibisinden bir havaya giriyor.ne yapayım bilemedim

eşimin ailesi rahat bir aile,herşey normal onlara ama ben öyle bir ailede yetişmedm ki.tuhaf geliyor benden bu kadarını beklemesi.ayıp diye birşey var değil mi,büyükler var sonuçta yanımızda.

Bende daha ne cevherler var dersin sen de

eşimin ailesi rahat bir aile,herşey normal onlara ama ben öyle bir ailede yetişmedm ki.tuhaf geliyor benden bu kadarını beklemesi.ayıp diye birşey var değil mi,büyükler var sonuçta yanımızda.

Anne babasının yanında öpüp koklama tamam..
Ama incele bakalımi istediklerini önceden çözmeye çalışıp sen teklif et, aktif görünürsün en azından
Ayyy fazla aktif koca da iyi değilmiş arkadaş, ortası yok mu bunların

ay zor canım zor Karar verdim ben de an itibariyle aklıma ne geliyorsa söyleyeceğim.oraya gidelim,şu arkadaşları çağıralım,tavla oynayalım,yürüyüş yapalım,gelll pasta yapalım,puzzle alalım vs.vs.

geçen akşam sarıldım eşime aldım elime de bir kitap.okuyayım sana dinler misin dedim mesttt oldu Ee bende insanım ama ya hep onu mutlu edecek bişiler mi arayacağım.bir hafta azcık sakin geçsin suratlar düşüyor

eşinin ailesiyle yaşayan arkadaşlar.Sizlerin günleri nasıl geçiyor?

ben kayınvalidemle yaşıyorum. kayınpeder yok. o olsa nasıl olurdu bilmiorum, gerçi o olsa birlikte yaşamayı kabul etmezdim sanırım.

ben gayet rahatım çünkü şöle düşündüm, sonuçta sürekli birlikte olacağız. neden kendimi kısayım. normalde utangaç yapıda olmama rağmen kayınvalidenin yannda rahat davranıyorum. gerçi bizim daha ilk anda sorunlarımız olmuştu. belki onla ilgilidir. onun ne düşündüğü umrumda olmadığı için rahat davranabildim.

birde yaşam alanlarımız ayrı bizim. biz yatak odasında oturuoruz, netten film yada tv izlioruz. o yüzden rahatım. kasmıorum kendimi

tatlım insan eşini mutlu etmek adına bence her seyi yapmalı :)yani bence bu böyle.cünkü o mutluysa ben mutluyum ,ben mutluysam eşim mutlu...sen sanki biraz üşeniyosun bunları yapmaya gibi geldi bana:44: odaya girdiğinizde de hala sıcak ve girişken olmuyorsan biraz huyunu değiştirmeye bak.allah korusun eşinin ilgisi kaybolabilir.evlerden uzak olsun dısarda nice işveli cilveli kötü niyetli kadın var yanlıs anlama yani ama hemennnnn harekete geeeççç

'çünkü şöle düşündüm, sonuçta sürekli birlikte olacağız. neden kendimi kısayım' demişsin ya güzel bir yaklaşım canım,tuttum bunu

yok canım,inan üşenmiyorum.Çalışıyoruz iş güç yorgun argın geliyoruz.insanın her zamanı da bir olmuyor ki.Bide alıştım sanırım hep eşimin bişiler yapmasına yine ondan mı bekliyorum ne:26:Haklı gerçi o da hep bi tarafın yapmasıyla olmaz.Ben tarafından yapılan paylaşım az olunca eşimde haliyle arada patlayabiliyor..

'çünkü şöle düşündüm, sonuçta sürekli birlikte olacağız. neden kendimi kısayım' demişsin ya güzel bir yaklaşım canım,tuttum bunu

birde şu var. bunuda cem yılmazdan çıkardım :) gösterisinde tuvalete giden bi kadın tuvalete gittiğini sölemek istemedi. cem yılmaz dedi ki niye onlar sizi yapmıyo mu bilio :)

cinsenlllik içinde ben öle düşünüorum. banyo durumlarında falan kasmıorum. annesi, aynı şekilde senn için eşinin annesi yada babası sizi yapmıo mu bilio. o yüzden kasma kendini. kapınız ayrı odanız ayrı. altta da insanlar var, yan dairede de. öle düşün

evet güzel bir yaklaşım canım.Bugün itibariyle önerilerinizi uygulayacağım inş.Hani basit bir sorun gibi gözükebiliyor ama aslınca ciddi bir problem eşim evliliğin böyle yürümeyeceğini söylüyor.Buda bana mantıksızliyor bazen.yapım böyle sessizim,ne anlatayım sana heran,ay çocuk musun hep değişik bişi yapmak istiyorsun diyerek ters çıkabiliyorum eşime.Bunun için evlilik mi biter deyip bağırıp çağırdığımda olmuyor değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…