Eşinin ailesi ile birlikte yaşamak..

tatlım bazıları böyle cocuk gibi ilgi görmek istiyo işte.bence sen kadınlığını kullan artık ne yap et eşine bu cümleleri kurdurma sakın.. demek ki adamın bunlara ihtiyacı var. onun ihtiyacını eşi karsılamalı. dediğim gibi belki iyi örnek değil ama neler okuyoruz buralarda ne eşler neler yapıyo nolur hemen bugün haerekete gec...bu önemli bir konu...

haklısın canım bugün itibariyle harekete geçeceğim,yoksa eşim elden gidiverecek Allah korusun

yani aileyle yaşadığınız için monotonluk normal ne bekliyo eşin...
ama arkadaşlarında dediği gibi yatak odanızı renklendirebilirsiniz...

aileyle yaşayınca tabiki herşey kısıtlı sarılıp tv izleyemezsin, rahat konuşamazsın,içinden geldiğinde sarılamazsın anca odanıza gimeyi beklemek zorundasın, hani madem mecbursunuz birlikte yaşamaya odanıza küçük bir tv alsanız , bazı akşamlar çay keyfinizi,tv izlemeyi odanızda geçirseniz birbirnize daha rahat vakit ayırmış olursunuz

hiç böyle bir durum için konu açacağımı düşünmezdim valla.Yapacağım canım artık farklı bişiler..

yeni çamaşırlar fln al...
odada zaman geçirin biraz sohbet fln edin...
bende hödüğümdür bu konularda nasıl tavsiye versem şaşırdım valla....
bi karikatür varya kız annesine şikayet ediyo kocasını annesi de "tanga giy" diyo...
birden o geldi aklıma....

yani illa ki bir kısıtlama oluyor.Benim de aklıma geldi tv ya da film izlemek için bir laptop almak..Allah'tan eşimin ailesi problem değil.Bir de öyle bir sorunum olsaydı ne yapardım bilemiyorum:26:

aynen canım ben de hödüğüm o konularda :))Karikatür güldürdü beni sağol

arkadaşlar mesaim bitmek üzere çıkmam gerekiyor.İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.gerçekten zor bir durumdayım.Eşim artık tavırlı sen ne yaparsan yap ama artık benden bu kadar diyor.Tavsiyelirinizin hepsi aklımda inş.yarın bir adım ilerlemiş olarak gelirim :)

böyle şeyler için evlilikmi biter demişsin eşine ama, evet asıl böyle şeyler için evlilikler bitiyor..tam anlamıyla bir bütünleşme olmadığı için araya kocaman bir duvar örülüyor...sonra yürümesi saçı başı batıyor gözüne..ağzıyla kuş tutsa dönüp bakmıyor..o yüzden çok çok önemli bütünleşebilmek..

eşimin ailesiyle konuşacak birşey bulamıyorum demişsin,bunun için çokta çabalamana gerek yok, ogünkü haberlerden diziden yada o an ne yapılıyorsa o konudan bir sohbet çıkartabilirsin..bunlar birden bire değil ama yavaş yavaş olur..açılırsın zamanla..akşam hep beraberken eşinin yanına otur mesela kimse görmeden gizlice ellerini okşa ensesini okşa gizli gizli kudurt :)))) çapkın bakışlar at..aile büyüklerine çaktırmadan..bence çok heyecanlı olur yani :))

mutfağa herhangi bişey için gittiğinde kocana seslen..bana yardım edermisin şunu kaldıramadım yada şunu açamadım filan diye..o geldiğin dudaklarına ateşli bir öpücük kondur ve içeri git..oda ne olduğunu şaşırır ama fena halde hoşuna gider..

meyve tabağı hazırla herkese..millet meyvesini yerken arada bir gözlerini kocana kaçır..ve sen meyveni öyle bir yeki, yani adam tahrik olsun ...

bazı akşamlar dışarıya çıkın..yarım saat bi saat kol kola sarmaş dolaş gezin..sinemaya gidin bütçeniz elverdiğince..bi çay içmeye gidin bi yerlere..

akşam odanıza geçtiğinizde cilvelen biraz .. iç çamaşırlarına özen göster renklerine filan..biraz seksi olsun o bakımdan dedim...

bütün bunların sonunda bak bakalım adam ,mum gibi eriyormu erimiyormu :)))

bide yatak olayını oldu bittiye getirmeyin...bu sırada bile onunla göz göze gelmeye çalış...bu bakışma,o anda yüreklerine işliyor haberin olsun..normalinden on kat daha fazla arzuluyor seni..

ben herzaman söylüyorum bu erkekler var ya, hamur gibi....nasıl yoğurursan o şekli alıyor...

sen istediğini alamıyorsan kocandan, demekki sen vermeyi bilememişsin...

bu erkekleri , kadınlar istese parmağında oynatır....ayar vermeyi bilicen arkadaş :)))

Doğru valla aynen öyle bencede yatak odası cok önemli bir nokta 😍😍

oy oyy güzel öneriler,teşekkürler canım

Dün iş çıkışı eşimle buluştuk her zaman ki gibi.Bana diyor ya konuşmuyorsun hiç diye,aklıma ne geldiyse yol boyunca anlattım aa şöyle olmuş duydun mu fln diye.ona sorular sordum.Eve gidene kadar hiç susmadık diyebilirim :) Şaşırdı biraz farkettim ama bişide demedi.Sonra eve vardık yine yemeğimizi yedik.Kuzey Güney'i izliyoruz hepimiz dedim hadi kızımmm Alya konuşş,sus pus gelin olma
Neyse o aşamayıda atlattım dün kendimce,konuşabilcek bişiler buldum yaniSonra yatma vakti geldi odamıza geçtik ben bakımımı yaptım süslendim püslendim eee sonra o konuda da iyiydim eşimden beklemedim.Minnakk'ın dediği modda takıldımDünümüz iyi geçti bakalım.Artık böyle devam eder inşaAllah:))

Bende monoton yaşamaktan şikayetçiyim eşime ise gayet normal gözüküyor. eve geliyoruz yemek yapıp ye sonra bulaşıkları topla o arada eşin uzansın tv izlesin tam ben oturuyorum bi 30 dk sonra filan eşimin gözler kapanmaya başlıyor ya da kapanmasa bile tv dalmış oluyor 2/3 kelime ediyoruzo kadar. 50 yıllık evliler gibiyiz.
Allahtan senin eşin benimki gibi değil böylesi çoz zor çekiliyor.

OOO güzel gelişmeler bunlar sıcağı sıcağına önerileri uygulamak daha güzel . hadi bakalım inşallah hep böyle güzel gider.

Evet öylesi de zor tabi canım.Sen de eşin uyuma moduna girmeden geç yanına al eline bir tavla mesela hadi gel kim kimi yenecek bakalım de.Bazen yürüyüşe mi çıksak azcık de.Hani demek istediğim uykusu gelmeden elinden geleni yap.İnsan tv karşısına geçip oturduğunda gerçekten mayışıp uykusu geliyor.Arkadaşlarınızı evinize davet edin yada siz gidin onlara.Kelin merhemi olsa başına sürer canım işte ama bizim sorunda biraz farklı :)) adım adım ilerleyeceğiz inşaAllah..

bunların hepsini yapıyorum canım eşim öyle oyunları pek sevmez sevdiği batak vs gibi şeyler onları da ben bilmiyorum öğrenemedim de onunla oturup 2kadeh birşey içmem sohbet etmem çok hoşuna gidiyorda bu da her zaman yapılmaz ki demi ama :/
yürüyüşe çıkıyoruz çıkmıyoruz değil ama hep ben dürtmekle olmuyor eğer ben birşey yapmazsam eşm hiç birşey yapası gelmiyor. bu da oldukça fazla sıkıyor beni
arkadaş işinde de geliniyor gidiliyor ama oda bana yetmiyor neden diyebilirsin heen açıklayayım bi arkadaşı geldiğinde sohbet muhabbet tam gaz çok güzel ama onlar gidince hemen yatıyor uyuyor ya

eşinin ailesi ile birlikte yaşayıp bu kadar sakin yazan ilk kişisiniz..eşiniz neden şikayetçiymiş anlamadım doğrusu

hem onun ailesiyle yaşamaya katlanacaksın hemde sessizliğinden yakınacak....

değişik şeyler yapmak i,stiyorsa ne güzel birşey işte..

yapınız öyleyse değiştirmek çok zordur..annemden biliyorum sessiz, fazla konuşmaz, gezmeyi çok sevemez..babamda tam aksi

biraz ayak uydurmaya çalışssanız ilerleme görürsünüz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…