- 2 Eylül 2011
- 87
- 0
- 286
evet güzel bir yaklaşım canım.Bugün itibariyle önerilerinizi uygulayacağım inş.Hani basit bir sorun gibi gözükebiliyor ama aslınca ciddi bir problem eşim evliliğin böyle yürümeyeceğini söylüyor.Buda bana mantıksızliyor bazen.yapım böyle sessizim,ne anlatayım sana heran,ay çocuk musun hep değişik bişi yapmak istiyorsun diyerek ters çıkabiliyorum eşime.Bunun için evlilik mi biter deyip bağırıp çağırdığımda olmuyor değil
tatlım bazıları böyle cocuk gibi ilgi görmek istiyo işte.bence sen kadınlığını kullan artık ne yap et eşine bu cümleleri kurdurma sakın.. demek ki adamın bunlara ihtiyacı var. onun ihtiyacını eşi karsılamalı. dediğim gibi belki iyi örnek değil ama neler okuyoruz buralarda ne eşler neler yapıyonolur hemen bugün haerekete gec...bu önemli bir konu...
yani aileyle yaşadığınız için monotonluk normal ne bekliyo eşin...
ama arkadaşlarında dediği gibi yatak odanızı renklendirebilirsiniz...
hiç böyle bir durum için konu açacağımı düşünmezdim valla.Yapacağım canım artık farklı bişiler..
aileyle yaşayınca tabiki herşey kısıtlı sarılıp tv izleyemezsin, rahat konuşamazsın,içinden geldiğinde sarılamazsın anca odanıza gimeyi beklemek zorundasın, hani madem mecbursunuz birlikte yaşamaya odanıza küçük bir tv alsanız , bazı akşamlar çay keyfinizi,tv izlemeyi odanızda geçirseniz birbirnize daha rahat vakit ayırmış olursunuz
yeni çamaşırlar fln al...
odada zaman geçirin biraz sohbet fln edin...
bende hödüğümdür bu konularda nasıl tavsiye versem şaşırdım valla....
bi karikatür varya kız annesine şikayet ediyo kocasını annesi de "tanga giy" diyo...
birden o geldi aklıma....
ben herzaman söylüyorum bu erkekler var ya, hamur gibi....nasıl yoğurursan o şekli alıyor...
sen istediğini alamıyorsan kocandan, demekki sen vermeyi bilememişsin...
bu erkekleri , kadınlar istese parmağında oynatır....ayar vermeyi bilicen arkadaş :)))
böyle şeyler için evlilikmi biter demişsin eşine ama, evet asıl böyle şeyler için evlilikler bitiyor..tam anlamıyla bir bütünleşme olmadığı için araya kocaman bir duvar örülüyor...sonra yürümesi saçı başı batıyor gözüne..ağzıyla kuş tutsa dönüp bakmıyor..o yüzden çok çok önemli bütünleşebilmek..
eşimin ailesiyle konuşacak birşey bulamıyorum demişsin,bunun için çokta çabalamana gerek yok, ogünkü haberlerden diziden yada o an ne yapılıyorsa o konudan bir sohbet çıkartabilirsin..bunlar birden bire değil ama yavaş yavaş olur..açılırsın zamanla..akşam hep beraberken eşinin yanına otur mesela kimse görmeden gizlice ellerini okşa ensesini okşa gizli gizli kudurt :)))) çapkın bakışlar at..aile büyüklerine çaktırmadan..bence çok heyecanlı olur yani :))
mutfağa herhangi bişey için gittiğinde kocana seslen..bana yardım edermisin şunu kaldıramadım yada şunu açamadım filan diye..o geldiğin dudaklarına ateşli bir öpücük kondur ve içeri git..oda ne olduğunu şaşırır ama fena halde hoşuna gider..
meyve tabağı hazırla herkese..millet meyvesini yerken arada bir gözlerini kocana kaçır..ve sen meyveni öyle bir yeki, yani adam tahrik olsun ...
bazı akşamlar dışarıya çıkın..yarım saat bi saat kol kola sarmaş dolaş gezin..sinemaya gidin bütçeniz elverdiğince..bi çay içmeye gidin bi yerlere..
akşam odanıza geçtiğinizde cilvelen biraz .. iç çamaşırlarına özen göster renklerine filan..biraz seksi olsun o bakımdan dedim...
bütün bunların sonunda bak bakalım adam ,mum gibi eriyormu erimiyormu :)))
Dün iş çıkışı eşimle buluştuk her zaman ki gibi.Bana diyor ya konuşmuyorsun hiç diye,aklıma ne geldiyse yol boyunca anlattım aa şöyle olmuş duydun mu fln diye.ona sorular sordum.Eve gidene kadar hiç susmadık diyebilirim :) Şaşırdı biraz farkettim ama bişide demedi.Sonra eve vardık yine yemeğimizi yedik.Kuzey Güney'i izliyoruz hepimiz dedim hadi kızımmm Alya konuşş,sus pus gelin olma
Neyse o aşamayıda atlattım dün kendimce,konuşabilcek bişiler buldum yaniSonra yatma vakti geldi odamıza geçtik ben bakımımı yaptım süslendim püslendim eee sonra o konuda da iyiydim eşimden beklemedim.Minnakk'ın dediği modda takıldım Dünümüz iyi geçti bakalım.Artık böyle devam eder inşaAllah:))
Bende monoton yaşamaktan şikayetçiyim eşime ise gayet normal gözüküyor. eve geliyoruz yemek yapıp ye sonra bulaşıkları topla o arada eşin uzansın tv izlesin tam ben oturuyorum bi 30 dk sonra filan eşimin gözler kapanmaya başlıyor ya da kapanmasa bile tv dalmış oluyor 2/3 kelime ediyoruzo kadar. 50 yıllık evliler gibiyiz.
Allahtan senin eşin benimki gibi değil böylesi çoz zor çekiliyor. [/B]
Evet öylesi de zor tabi canım.Sen de eşin uyuma moduna girmeden geç yanına al eline bir tavla mesela hadi gel kim kimi yenecek bakalım de.Bazen yürüyüşe mi çıksak azcık de.Hani demek istediğim uykusu gelmeden elinden geleni yap.İnsan tv karşısına geçip oturduğunda gerçekten mayışıp uykusu geliyor.Arkadaşlarınızı evinize davet edin yada siz gidin onlara.Kelin merhemi olsa başına sürer canım işte ama bizim sorunda biraz farklı :)) adım adım ilerleyeceğiz inşaAllah..
Merhaba arkadaşlar.Biz eşimin ailesiyle birlikte yaşıyoruz.Anne,baba,eşim ve ben.4 kişilik bir aileyiz.Evliliğimizin 3.yılına gireceğiz.K.v.ve k.p. bir problemim yok çok şükür.Sorunuma gelirse eşim evimizde ki monotonluktan şikayetçi.İşten eve geliyoruz,ailecek yemek yiyoruz.Tv karşısında çay faslı derken saat geç oluyor ve herkes odasına çekiliyor.Eşinin ailesiyle yaşayan arkadaşlarım sizlerin evinde durum nasıl,neler yapıyorsunuz?Bir de şöyle bir durum var ben içine kapanık bir insanım,çok konuşkan değilim eşim haliyle bu durumumdan da şikayetçi..Zaten büyüklerin yanında istediğim gibi olamıyorum ki eşime karşı.Maddi açıdan ayrı eve çıkmamızda şuan mümkün değil.İyice sıkıldım bu durumdan
evet güzel bir yaklaşım canım.Bugün itibariyle önerilerinizi uygulayacağım inş.Hani basit bir sorun gibi gözükebiliyor ama aslınca ciddi bir problem eşim evliliğin böyle yürümeyeceğini söylüyor.Buda bana mantıksızliyor bazen.yapım böyle sessizim,ne anlatayım sana heran,ay çocuk musun hep değişik bişi yapmak istiyorsun diyerek ters çıkabiliyorum eşime.Bunun için evlilik mi biter deyip bağırıp çağırdığımda olmuyor değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?