bunların hepsini yapıyorum canım eşim öyle oyunları pek sevmez sevdiği batak vs gibi şeyler onları da ben bilmiyorum öğrenemedim deonunla oturup 2kadeh birşey içmem sohbet etmem çok hoşuna gidiyorda bu da her zaman yapılmaz ki demi ama :/
yürüyüşe çıkıyoruz çıkmıyoruz değil ama hep ben dürtmekle olmuyor eğer ben birşey yapmazsam eşm hiç birşey yapası gelmiyor. bu da oldukça fazla sıkıyor beni
arkadaş işinde de geliniyor gidiliyor ama oda bana yetmiyor neden diyebilirsin heen açıklayayım bi arkadaşı geldiğinde sohbet muhabbet tam gaz çok güzel ama onlar gidince hemen yatıyor uyuyor ya
eşinin ailesi ile birlikte yaşayıp bu kadar sakin yazan ilk kişisiniz..eşiniz neden şikayetçiymiş anlamadım doğrusu
hem onun ailesiyle yaşamaya katlanacaksın hemde sessizliğinden yakınacak....
Hepsi değişik işte canım,kimisi çok aktif dolu dolu yaşamak istiyor,kimisi de tam tersi..Orta yolu bulacağız artık canım napalım:26:
değişik şeyler yapmak i,stiyorsa ne güzel birşey işte..
yapınız öyleyse değiştirmek çok zordur..annemden biliyorum sessiz, fazla konuşmaz, gezmeyi çok sevemez..babamda tam aksi
biraz ayak uydurmaya çalışssanız ilerleme görürsünüz bence
haklısın yontacağız zamanla yapacak bşka birşey yok =) zamanla biri birbirine benziyr zaten merakla bekliyorum ben mi eşime benzicem eşimmi bana benzeyecek
Allah sağlık versin de gerisi bir şekilde halledilr
yani ben eşimi nasıl mutlu ederim diye düşünüp duruyorum sürekli.Sıkılmışmış monotonluktan.Sinemaya gidiyoruz,alışverişe çıkıyoruz,arkadaşlarla görüşüyoruz ee başka napalım.İlişkimizde verici taraf hep oymuş ben bu tutuk karakterim yüzünden ona çok bişi veremiyormuşum,böyle hayat mı geçermiş.Bunu bile dedi bana
18+ olacak simdi ama canim onun derdi baska...anladin sen onu...neyden hoslaniyor sen biliyorsundur, sormayada cekinme ama, belki belli birsey vardir aklinda örnegin siyah straplez coraplar gibi, erkekler bazen bukadar basit olabiliyor...ayrica evin icinde seni öpmesi falan benim cok hosuma gitti, madem aileside iyi insanlar ve beraber yasiyorsunuz bence onlarda yadirgamaz, sen biraz rahat ol...
Örnek vereyim sana, benim esimde ailesinin yaninda uzak dururdu genelden benden, hatta evlendigimiz ilk seneler el ele bile tutusmazdi disarda onlarla gezerken, cok zoruma gitmisti ozamanlar...sonra annesininde sevdigi bir kuzeni evlendi ve esiyle misafirlige gelince bir baktik, el ele, göz göze, kocasi yan odaya gececek olsa kizin yanagindan öpüp gidiyor vs ve aileside onlar gittikten sonra nekadar birbirlerini seviyorlar, allah mesut etsin falan dediler, bizimkide sasirdi yadirgamadiklari icin, ondan sonra oda yavas yavas degismeye basladi...
erkekler gercekten ayna gibi oluyor bazen, yaptiklarini taklit ediyorlar, yada genelde insanlar öyledir belkide, bizde öyle olabiliyoruz...simdi öyle yaklasmasini istemiyorsun belki ama ilerde ayri eve cikinca ozamanda isteyeceksin ama o alismadigi icin yapmiyacaktir, bir orta yolu bulun derim : )
haklısın canım elimden geleni yapacağım.Evet yapı meselesi olunca değişmek biraz zor oluyor.Aile yetiştirme tarzının büyük bir etkisi var bunda bence.
ya o konuda da problem var işte canım.Hep ilk adımı eşimden beklerim.şimdi düşünüyorum da adam demez mi ya bu kadın beni istemiyor mu,rahatsızlık duyduğu bir şey mi var diye.Der yani çok normal.
İlk çözmem gereken durum bu bence.Eşimi sevdiğimi onunla birlikte olmaktan mutlu olduğumu ve beni rahatsız eden bir durum olmadığını ona hissettirmem gerekiyor.Off böyle utangaç,çekingen olmakta zor ya.
inşallah yapmaya uğraş canım..az biraz fedakarlık yapıp ayak uydurun..
annem gibi yapmayın yanişuan annemle babam hiç anlaşamıyor babam gezmek ister, hoş muhabbet ister, belkide biraz cilve isterdi ama annem hiç birini yapmadı.
çünkü ilerki yaşlarda daha kötü oluyor.yıllardır hiç anlaşamadklarını düşünüyor ikiside..çünkü birbirlerine ayak uydurmadılar..
ben öyle yapmıyorum mesela örnek oldu bana :) eşiniz haklı hayat monoton olarak geçmez
başbaşa odanıza çekildiğnizde nazınız cilveniz eksik olmasın..bu en önemli şey aslında
yapınız öyleyse zor evet..
aşmaya çalşırsınız inşallah..çünkü erkekleri memnun etmek çok kolay aslında..
yeri gelir çocuk gibi olmak, şakalaşmak gerek..
arkadaş doğru bir noktaya ayak basmış
Alyaduacım o konuda ben de çok aşırı çekingendim..
İlk adım benden olursa azgın zannedecek falan...
Saçmaymış ama şimdi anlıyorum (4,5 geçti bu arada 3 yaşında da bir çocuk.. Pek erken farketmişim)
Şimdi şimdi kendim isteyerek adım atıyorum (bazen koşuyorum)
Bakıyorum ki ayıplanacak değil daha da üstüne düşülecek bir eş oluyorum
Zamanla tabi yaa, yapında da varsa zamanla...
Ama farkındaysan ve az çok duyuyorsan -sanalda bizlerden bile olsa- kendini rahatlatmaya çalış..
Kötü birşey olmadığını yaşaya yaşaya görüyor zaten insan...
yok yani insan niye çekinir ki,sevdiğin adam seni istiyor.aksi bir durum yok.Sende onu istiyorsun ama adım atamıyorsun pufffLaf aramızda ben iyi gaza geldim ama burda he.Aşacağım bu durumu.utanmak,sıkılmak yokkkkkkkkkkk
Utanma sıkılma ille oluyor ne yalan söyliyim
En azından giyinip süslenmek bile bir adımdır
Giyinip giyinip de Yorganın altına girip ışıkları kapatmak komik oluyor gerçi
onu yapmışlığım çok.Gerçekten kötü oluyor be
Amaaaan bir utanır iki sıkılır üçüncüde alışırsn be canım
Merhaba arkadaşlar.Biz eşimin ailesiyle birlikte yaşıyoruz.Anne,baba,eşim ve ben.4 kişilik bir aileyiz.Evliliğimizin 3.yılına gireceğiz.K.v.ve k.p. bir problemim yok çok şükür.Sorunuma gelirse eşim evimizde ki monotonluktan şikayetçi.İşten eve geliyoruz,ailecek yemek yiyoruz.Tv karşısında çay faslı derken saat geç oluyor ve herkes odasına çekiliyor.Eşinin ailesiyle yaşayan arkadaşlarım sizlerin evinde durum nasıl,neler yapıyorsunuz?Bir de şöyle bir durum var ben içine kapanık bir insanım,çok konuşkan değilim eşim haliyle bu durumumdan da şikayetçi..Zaten büyüklerin yanında istediğim gibi olamıyorum ki eşime karşı.Maddi açıdan ayrı eve çıkmamızda şuan mümkün değil.İyice sıkıldım bu durumdan
eşiniz başka ne bekliyor ki? aynı evde büyüklerle yaşayınca hergün dünü yaşarsınız doğal olarak ev içinde..
maddi olarak da ayrı eve çıkamayız diyorsunuz.
ayrı eve çıkmadığınız sürece kp ve kv ile ne kadar iyi olursanız olun özel hayatınız asla olmayacak..
arkadaşlarınızla dışarda vakit geçirme ya da başbaşa dışarda olma gibi durumlar ayarlamaya bakın..
şu an başka yapacak hiçbirşeyinz yok..biran önce ayrı eve çıkmaya bakın..
çalışıyor musun bilmem ama sen de işe gir 2 göz oda kiralayın kendi hayatınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?