Eşinin ailesi ile birlikte yaşamak..

Hepsi değişik işte canım,kimisi çok aktif dolu dolu yaşamak istiyor,kimisi de tam tersi..Orta yolu bulacağız artık canım napalım:26:

eşinin ailesi ile birlikte yaşayıp bu kadar sakin yazan ilk kişisiniz..eşiniz neden şikayetçiymiş anlamadım doğrusu

hem onun ailesiyle yaşamaya katlanacaksın hemde sessizliğinden yakınacak....

Birlikte daha çok paylaşım içinde olalım istiyor.Eve gelip sadece tv izleyip oturmak ona yetmiyor haklı olarak (bu beni de sıkıyor artık.çünkü kv.ne izlerse onu izliyoruz).Hep değişik bişiler yapalım dolu dolu geçirelim istiyor günlerimizi.Ben de o konuda biraz pasif kalıyorum ona göre..Yaptığımız aktiviteler genelde onun planı doğrultusunda gerçekleşiyor.Sen de bişiler planla hep ben hep ben, böyle hayat mı geçer diyor..

Hepsi değişik işte canım,kimisi çok aktif dolu dolu yaşamak istiyor,kimisi de tam tersi..Orta yolu bulacağız artık canım napalım:26:

haklısın yontacağız zamanla yapacak bşka birşey yok =) zamanla biri birbirine benziyr zaten merakla bekliyorum ben mi eşime benzicem eşimmi bana benzeyecek

Allah sağlık versin de gerisi bir şekilde halledilr

haklısın canım elimden geleni yapacağım.Evet yapı meselesi olunca değişmek biraz zor oluyor.Aile yetiştirme tarzının büyük bir etkisi var bunda bence.

İnşaAllah eşin sana benzer canım.Rabbim evinizden huzuru,bereketi eksik etmesin inşaAllah

18+ olacak simdi ama canim onun derdi baska...anladin sen onu...neyden hoslaniyor sen biliyorsundur, sormayada cekinme ama, belki belli birsey vardir aklinda örnegin siyah straplez coraplar gibi, erkekler bazen bukadar basit olabiliyor...ayrica evin icinde seni öpmesi falan benim cok hosuma gitti, madem aileside iyi insanlar ve beraber yasiyorsunuz bence onlarda yadirgamaz, sen biraz rahat ol...

Örnek vereyim sana, benim esimde ailesinin yaninda uzak dururdu genelden benden, hatta evlendigimiz ilk seneler el ele bile tutusmazdi disarda onlarla gezerken, cok zoruma gitmisti ozamanlar...sonra annesininde sevdigi bir kuzeni evlendi ve esiyle misafirlige gelince bir baktik, el ele, göz göze, kocasi yan odaya gececek olsa kizin yanagindan öpüp gidiyor vs ve aileside onlar gittikten sonra nekadar birbirlerini seviyorlar, allah mesut etsin falan dediler, bizimkide sasirdi yadirgamadiklari icin, ondan sonra oda yavas yavas degismeye basladi...

erkekler gercekten ayna gibi oluyor bazen, yaptiklarini taklit ediyorlar, yada genelde insanlar öyledir belkide, bizde öyle olabiliyoruz...simdi öyle yaklasmasini istemiyorsun belki ama ilerde ayri eve cikinca ozamanda isteyeceksin ama o alismadigi icin yapmiyacaktir, bir orta yolu bulun derim : )

ya o konuda da problem var işte canım.Hep ilk adımı eşimden beklerim.şimdi düşünüyorum da adam demez mi ya bu kadın beni istemiyor mu,rahatsızlık duyduğu bir şey mi var diye.Der yani çok normal.
İlk çözmem gereken durum bu bence.Eşimi sevdiğimi onunla birlikte olmaktan mutlu olduğumu ve beni rahatsız eden bir durum olmadığını ona hissettirmem gerekiyor.Off böyle utangaç,çekingen olmakta zor ya.

haklısın canım elimden geleni yapacağım.Evet yapı meselesi olunca değişmek biraz zor oluyor.Aile yetiştirme tarzının büyük bir etkisi var bunda bence.

inşallah yapmaya uğraş canım..az biraz fedakarlık yapıp ayak uydurun..
annem gibi yapmayın yani şuan annemle babam hiç anlaşamıyor babam gezmek ister, hoş muhabbet ister, belkide biraz cilve isterdi ama annem hiç birini yapmadı.
çünkü ilerki yaşlarda daha kötü oluyor.yıllardır hiç anlaşamadklarını düşünüyor ikiside..çünkü birbirlerine ayak uydurmadılar..
ben öyle yapmıyorum mesela örnek oldu bana :) eşiniz haklı hayat monoton olarak geçmez
başbaşa odanıza çekildiğnizde nazınız cilveniz eksik olmasın..bu en önemli şey aslında

yapınız öyleyse zor evet..

aşmaya çalşırsınız inşallah..çünkü erkekleri memnun etmek çok kolay aslında..
yeri gelir çocuk gibi olmak, şakalaşmak gerek..
arkadaş doğru bir noktaya ayak basmış

Alyaduacım o konuda ben de çok aşırı çekingendim..
İlk adım benden olursa azgın zannedecek falan...
Saçmaymış ama şimdi anlıyorum (4,5 geçti bu arada 3 yaşında da bir çocuk.. Pek erken farketmişim )
Şimdi şimdi kendim isteyerek adım atıyorum (bazen koşuyorum )
Bakıyorum ki ayıplanacak değil daha da üstüne düşülecek bir eş oluyorum
Zamanla tabi yaa, yapında da varsa zamanla...
Ama farkındaysan ve az çok duyuyorsan -sanalda bizlerden bile olsa- kendini rahatlatmaya çalış..
Kötü birşey olmadığını yaşaya yaşaya görüyor zaten insan...

Son düzenleme:

Bilmez miyim canım,benim anne babam da yaşıyor aynı problemleri.Babam gelir mesela seni seviyorum der anneme, annem şımarma şımarma diye susturur adamcağızı ama bir yandan da güler bıyık altından
Burda sizlerin sayesinde çok güzel motive oldum,hepinize gerçekten teşekkür ederim..Umarım tüm tavsiyelerinizi en kısa zamanda hayatıma yansıtabilirim :)Dün ilk adımı attım bakalım..

yok yani insan niye çekinir ki,sevdiğin adam seni istiyor.aksi bir durum yok.Sende onu istiyorsun ama adım atamıyorsun pufff Laf aramızda ben iyi gaza geldim ama burda he.Aşacağım bu durumu.utanmak,sıkılmak yokkkkkkkkkkk

yok yani insan niye çekinir ki,sevdiğin adam seni istiyor.aksi bir durum yok.Sende onu istiyorsun ama adım atamıyorsun pufff Laf aramızda ben iyi gaza geldim ama burda he.Aşacağım bu durumu.utanmak,sıkılmak yokkkkkkkkkkk

Utanma sıkılma ille oluyor ne yalan söyliyim
En azından giyinip süslenmek bile bir adımdır
Giyinip giyinip de Yorganın altına girip ışıkları kapatmak komik oluyor gerçi

eşiniz başka ne bekliyor ki? aynı evde büyüklerle yaşayınca hergün dünü yaşarsınız doğal olarak ev içinde..
maddi olarak da ayrı eve çıkamayız diyorsunuz.

ayrı eve çıkmadığınız sürece kp ve kv ile ne kadar iyi olursanız olun özel hayatınız asla olmayacak..

arkadaşlarınızla dışarda vakit geçirme ya da başbaşa dışarda olma gibi durumlar ayarlamaya bakın..

şu an başka yapacak hiçbirşeyinz yok..biran önce ayrı eve çıkmaya bakın..

çalışıyor musun bilmem ama sen de işe gir 2 göz oda kiralayın kendi hayatınız olsun.

arkadaşlar 3 yıl olmuş neyin utanması bu
bizde de cinsellik hariç durum tam tersi, eşim pasta malzemesi alıp beraber yapalım diyecek. içince cin mi girmiş diye ayaklarına bakarım ters mi düz mü

eşim aşırı derecede monoton, ilişkimizde, halbuki yalnız yaşıyoruz, ben bunun aileyle yaşamakla çok alaakalı olmadığını düşünüyorum. kişilik meselesi, bak eşin çabalıyor ama sende o ışık yok. sürekli o o bıkmış artık. aynı durum bende de var. bıkıyorum bu monotonluktan bazen eşime diyorum birşey yapalım, dediği şey iyi internetten film bul da izleyelim. yani filmi bile benim bulmamı bekliyor.

ikili oyunları oynamak istemiyor, 4 lü oyunları sever arkadaşlarıyla. tenis seti aldım. tenise gittik bir kaç kez, ben beceremiyorum diye birdaha gelmek istemiyor. e oynaya oynaya öğrenecektik. şimdi bebekle biraz zor oynarız, hayatımız zaten monotondu o yüzden bebek yüzünden engellendi bile diyemeyeceğim.

hep karşıdan beklemeyin siz de bulun birşeyler vallahi dertlendim burdaaa

işte kendisi rahat ya ailesinin yanında aynı rahatlığı benden de bekliyor.Çalışıyorum ben de canım ama zaten şuan oturduğumuz evi yeni yaptırdık.Bir dünya masrafımız oldu.O yüzden maddi durumumuz müsait olsa bile ayrı eve çıkmayı asla düşünmez eşim.suç bende işte niye baştan kabul ettim ki.Başa gelen çekiliyor işte canım:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…