Ben yine de umutluyum.Ayrı eve çıkınca herşeyin çok daha iyi olacağını düşünüyorum nedense :))
nezaman çıkacağınız bellimi canım sen çalışıyormusun kaynana ile sorunun varmı pederin yanında nasılsın onla aran nasıl
Evet çalışıyorum ben canım.Bizim yakın zamanda ayrı eve çıkma gibi bir durumumuz yok.Eşimin ailesiyle bir problemim yok,aramız iyi ama ben içine kapanık,aşırı sakin,utangaç yapımdan dolayı onların yanında istediğim gibi davranamıyorum..Burdaki konumu açtığımdan beri baya ilerleme var gerçi benden yana.Arkadaşların önerileri,destekleri bana çok yardımcı oldu.Benim problemim senden biraz daha farklıydı ztn ama aynı evde yaşamak gerçekten zor,o noktada sana katılıyorum :)
canım valla nekadar pozitifsin
para biriktiriyomusunuz kaç yaşındasınız ikinizde
Ben 27,eşim 29 yaşında..Şuan oturuduğumuz evi yeni yaptırdık zaten o yüzden ayrı eve çıkma durumumuz yok.Ben de snn gibi aynı evde oturmayı kabul ettim baştan .Eşime birşey diyemem artık çünkü bana isteyip istemediğimi sormuştu evlenmeden.Ben aynı evde oturmayı sorun yapmıyorum zaten çünkü eşimin ailesi çok iyi bana karşı.Benim tek sorunum eşime karşı istediğim gibi davranamamak,büyüklerin yanında eşim kadar rahat olamamak.Eşim daha neşeli,kıpır kıpır bir hanım istiyor yanında:)) öyleyim aslında ama büyüklerimizin yanında bunu pek gösteremiyorum,kasıyorum kendimi malesef :)
iyi ya helal olsun sana benim gibi hemen pes etmemişsin
ama benim evde sorunlarım var ondan böle oldum canım
temizlik konusunu nasıl yapıyosun kaynana çalışıomu
banyo falan rahat yapabil,omusun
Hayır annem çalışmıyor,ev hanımı.Yemeklerimizi yapıyor sağolsun.Temizlik konusuda problem olmadı.Ben haftasonu girişiyorum temizliğe.Kayınvalidem de haftaiçi kendini çok yormadan yapıyor elinden geleni..
evimiz çok kullanışlı.Yatak odamda banyo var.o konuda da sıkıntımız yok çok şükür..
bide kaçtınmı canım sen düğünle mi geldin
ailen başta ne dedi bir oturmaya
nekadarlık evlisin bebek varmı
kaçma işini artık bırakmaları gerekiyo kızların
Merhaba arkadaşlar.Biz eşimin ailesiyle birlikte yaşıyoruz.Anne,baba,eşim ve ben.4 kişilik bir aileyiz.Evliliğimizin 3.yılına gireceğiz.K.v.ve k.p. bir problemim yok çok şükür.Sorunuma gelirse eşim evimizde ki monotonluktan şikayetçi.İşten eve geliyoruz,ailecek yemek yiyoruz.Tv karşısında çay faslı derken saat geç oluyor ve herkes odasına çekiliyor.Eşinin ailesiyle yaşayan arkadaşlarım sizlerin evinde durum nasıl,neler yapıyorsunuz?Bir de şöyle bir durum var ben içine kapanık bir insanım,çok konuşkan değilim eşim haliyle bu durumumdan da şikayetçi..Zaten büyüklerin yanında istediğim gibi olamıyorum ki eşime karşı.Maddi açıdan ayrı eve çıkmamızda şuan mümkün değil.İyice sıkıldım bu durumdan
ben eşime istesemde uzak kalamıyorum :) tartıstıgımızda falan kötü oluyorum ..sürekli sarılıp otururz sarılıp uyuruz..ayrı ewde yaşamanın güzelligi bu galiba ewde istedigimz gibi giyineblyrz geceligimle kalkabliyorum sabahları harika bişey.. senide cok iyi anlıyorum 1 hafta kayınwalideme gittik yok anam tık yok bize .. aramızda 2 metre mesafe oluyodu otururken yatak odasında bile rahat degildik malum köy ewi tık desen duyulur diger odadan.. napn edin cıkın ayrı ewe..gerekirse sene gir bi işe ..böyle dewm ederse sıkıntı olur :/
Çalışıyorum ben zaten canım,işimden de çok memnunum..Yani aynı evdeyiz eşimin ailesiyle ve bu ne kadar süre böyle gider bilemiyorum.Artık mevcut durumu değerlendirip,keyifli,yaşanabilir hale getirmeye çalışıyorum.Bazen eğlenceli bile olabiliyor :)) Alıştım sanırım beraber yaşamaya ama yinede ayrı evimiz olsa çok daha güzel olur
süper o zaman ..siz destek olun birbrinizede herşey yolluna girer sevginiz bitmesin inşallah hiç bi zaman :)
canım benim maşallah sana çok sevindim iyi olmanıza...
hiç mi problem olmuyo oluyrdur ama sen hiç kötü birşey yazmamışsın.. evet zorlukları var ama güzellikleride var helede karşında seni anlayan seven insanlar varsa... eşine gelince bazen bi kahve bile yapıp senin için demek yada ne bileyim yemeği yapıp sofrada herkesin yanında senin için yaptım bunu deyip özellikle servis etmek çok güzel olabilir çünkü bazen insan kendini özel hissetmek istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?