sayfaların hepsini okumadım ama madem monotonluktan sıkıldın baska eve çıkın madem tmm aılesı iyi insanlar olabilir ama onların yanında rahat olamazsın kı..ee hep odanızda da ne kadar ozgur ve rahat olabılırsınız..sıkılması gereken monoton demesı gereken bırı varsa o da sensın cnm bencee
Merhaba arkadaşlar.Biz eşimin ailesiyle birlikte yaşıyoruz.Anne,baba,eşim ve ben.4 kişilik bir aileyiz.Evliliğimizin 3.yılına gireceğiz.K.v.ve k.p. bir problemim yok çok şükür.Sorunuma gelirse eşim evimizde ki monotonluktan şikayetçi.İşten eve geliyoruz,ailecek yemek yiyoruz.Tv karşısında çay faslı derken saat geç oluyor ve herkes odasına çekiliyor.Eşinin ailesiyle yaşayan arkadaşlarım sizlerin evinde durum nasıl,neler yapıyorsunuz?Bir de şöyle bir durum var ben içine kapanık bir insanım,çok konuşkan değilim eşim haliyle bu durumumdan da şikayetçi..Zaten büyüklerin yanında istediğim gibi olamıyorum ki eşime karşı.Maddi açıdan ayrı eve çıkmamızda şuan mümkün değil.İyice sıkıldım bu durumdan
aslında onun ailesiyle yaşamayı kabul etmekle veren taraf sen olmuşsunn.uzaktan bakınca öyle görünüyo.madem o rahat davranabiliyo ailesinin yanında öpüyo v.s sende karşılık ver bırak onlar rahatsız olsun erkenden geçsinler odalarına :) bu arada k.v ve k.p ile yaşamak zordur bilirim.allah tez zamanda kurtarsın...
Aynı evde 3 yıl olmuş yaşamaya başlayalı, bir takım şeyleri aşsanız da hiç bir zaman ,
sadece ikinizin yaşadıgı ev gibi olmaz malesef
Bence ne yapıp edip eşinizi ayrı ev için ikna edin.
Emin olun ilişkiniz çok farklı olacaktır...
Eşiniz sosyal bir insan anladıgım kadarıyla ,
arkadaşlar akla gelebilecek her türlü önerileriyi vermişler.
Adımlar sizden de olmalı. :)
Bunda utanacak sıkılacak bir şey yok :)
aynı evde olunca gercekten zor oluyor bende beraber oturuyorum esimin ailesiyle esimde aynen benden sikayetci aileme karsı cok soguk davranıyorsun diye ama bende yapamıyorum kendimi kasıyorum evliligimi bile anyalamadım insallah tez zamanda kendi evimolur o zamn cogu sey degisecegine inanıyorum
bende kv. kp. kaynım ve kp.in babasını içeren toplam 6 kişilik MUTLU! aile hayatının tadına 1,5 sene baktım canım öğrendiğim şeylerin başında
1 ev ev üstüne olmaz
2 bir mutfağa 2 kadın sığmaz
3 ayıdan post kaynanadan/kayınpederden dost olmaz
4 kayından da abi falan olmaz...
5 böyle bir durumda cinsel hayat olmaz (rahatça yaşayıp banyoya girebileni alnından öperim)
6 bütün bu koşullar altında evlilik yorulur ve zarar görür
en önemli madde;
7 herkes kendi evine çıkınca balayı modu, yeni evli modu yaşamayı hayal eder ama o kadar yıpranmadan sonra hayal kırıklığı kaçınılmazdırrrrr.... o zamana kadar evliliğiniz hersene 10ar 10ar yaşlanmış olmuştur bile ve siz bunu kendi evinize çıkıca anlarsınız...
ayrı eve çıkma hayali ile yaşayanların bittiği an.
ozelden msj gonderecektım ama msj sayım dolmamıs inan ben hic bir cozum bulamadım daha dun bunun tartısmasını yasadık esimle ama bazı seyler olmayınca olmuyor acaba sorun bendemi diye dusunuyorum ne biliyim canım sıkkın bu aralar en iyi cozum ayrı eve cıkıp sadece dısardan mutlu olmak ama oda su an imkansız allah yardımcımız olsun bende 15 aylık evlitim
bende kv. kp. kaynım ve kp.in babasını içeren toplam 6 kişilik MUTLU! aile hayatının tadına 1,5 sene baktım canım öğrendiğim şeylerin başında
1 ev ev üstüne olmaz
2 bir mutfağa 2 kadın sığmaz
3 ayıdan post kaynanadan/kayınpederden dost olmaz
4 kayından da abi falan olmaz...
5 böyle bir durumda cinsel hayat olmaz (rahatça yaşayıp banyoya girebileni alnından öperim)
6 bütün bu koşullar altında evlilik yorulur ve zarar görür
en önemli madde;
7 herkes kendi evine çıkınca balayı modu, yeni evli modu yaşamayı hayal eder ama o kadar yıpranmadan sonra hayal kırıklığı kaçınılmazdırrrrr.... o zamana kadar evliliğiniz hersene 10ar 10ar yaşlanmış olmuştur bile ve siz bunu kendi evinize çıkıca anlarsınız...
ayrı eve çıkma hayali ile yaşayanların bittiği an.
cnm aynı şeyleri yaşıyooruz bizde 4kişiyiz senle dertleşelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?