arkadaşlar 3 yıl olmuş neyin utanması bu
bizde de cinsellik hariç durum tam tersi, eşim pasta malzemesi alıp beraber yapalım diyecek.içince cin mi girmiş diye ayaklarına bakarım ters mi düz mü
eşim aşırı derecede monoton, ilişkimizde, halbuki yalnız yaşıyoruz, ben bunun aileyle yaşamakla çok alaakalı olmadığını düşünüyorum. kişilik meselesi, bak eşin çabalıyor ama sende o ışık yok. sürekli o o bıkmış artık. aynı durum bende de var. bıkıyorum bu monotonluktan bazen eşime diyorum birşey yapalım, dediği şey iyi internetten film bul da izleyelim. yani filmi bile benim bulmamı bekliyor.
ikili oyunları oynamak istemiyor, 4 lü oyunları sever arkadaşlarıyla. tenis seti aldım. tenise gittik bir kaç kez, ben beceremiyorum diye birdaha gelmek istemiyor. e oynaya oynaya öğrenecektik. şimdi bebekle biraz zor oynarız, hayatımız zaten monotondu o yüzden bebek yüzünden engellendi bile diyemeyeceğim.
hep karşıdan beklemeyin siz de bulun birşeyler vallahi dertlendim burdaaa
işte kendisi rahat ya ailesinin yanında aynı rahatlığı benden de bekliyor.Çalışıyorum ben de canım ama zaten şuan oturduğumuz evi yeni yaptırdık.Bir dünya masrafımız oldu.O yüzden maddi durumumuz müsait olsa bile ayrı eve çıkmayı asla düşünmez eşim.suç bende işte niye baştan kabul ettim ki.Başa gelen çekiliyor işte canım:44:
Aaa ne kötü..sen ömür boyu eşinin ailesiyle mi yaşayacaksın?
Üzüldüm valla sana...neyse, asla yaşayamayacağın şeyleri yazacaktım ama vazgeçtim moral bozulmasın..
o zaman ne diyelim alışmaya bak..
insan bazen elinde olmayanları düşünüp vakit kaybetmek yerine, elindekilerle mutlu olmanın yollarını aramalı çünkü hayat çok kısa..
ama şu da var ,monutonluktan çıkmak için şöyle yap böyle yap diycem de ,evde büyükler var ....sana uymaz..
Allah kolaylık versin..
Bilmez miyim canım,benim anne babam da yaşıyor aynı problemleri.Babam gelir mesela seni seviyorum der anneme, annem şımarma şımarma diye susturur adamcağızı ama bir yandan da güler bıyık altından
Burda sizlerin sayesinde çok güzel motive oldum,hepinize gerçekten teşekkür ederim..Umarım tüm tavsiyelerinizi en kısa zamanda hayatıma yansıtabilirim :)Dün ilk adımı attım bakalım..
Aaa ne kötü..sen ömür boyu eşinin ailesiyle mi yaşayacaksın?
Üzüldüm valla sana...neyse, asla yaşayamayacağın şeyleri yazacaktım ama vazgeçtim moral bozulmasın..
o zaman ne diyelim alışmaya bak..
insan bazen elinde olmayanları düşünüp vakit kaybetmek yerine, elindekilerle mutlu olmanın yollarını aramalı çünkü hayat çok kısa..
ama şu da var ,monutonluktan çıkmak için şöyle yap böyle yap diycem de ,evde büyükler var ....sana uymaz..
Allah kolaylık versin..
aayy dimi aynennn..bak adam ne güzel sevmekten bahsediyor..
hadi annelerimiz neyse..eski sayılır onlar..onların zamanında ayıptı..ama biz böyle olmamalıyız..
motive olmana sevindimbence yaparsın istek ve çaba mevcut sende.. :)
yanlış anlama akıl vermek gibi değil ama sohbet ediyoruz burada sormak istediğin ne olursa özelden de yazabiirsin
boool bool mutluluklar sizeee
bence durumunuz el veriyorsa öncelikle yatak odanıza bir televizyon alırsınız aksamları yanlız kalmak acısından. bugün sinemadan bilet al yada bir yerden müzikli rezervasyon yaptır yada eve giderken odanıza bir demet çiçek içiçek ve giyecek:) bişiler al özel bişiler aksam için odanıza erken çekilin eşine en büyük sürprizi sen yap bence bişeylerin değiştiğini fark ettir ona:)
canım benim neden yanlış anlayım dertleşip sohbet ediyoruz burda :)Rabbim hepimizin yuvasına mutluluk,huzur,bereket versin inşaAllah
bence durumunuz el veriyorsa öncelikle yatak odanıza bir televizyon alırsınız aksamları yanlız kalmak acısından. bugün sinemadan bilet al yada bir yerden müzikli rezervasyon yaptır yada eve giderken odanıza bir demet çiçek içiçek ve giyecek:) bişiler al özel bişiler aksam için odanıza erken çekilin eşine en büyük sürprizi sen yap bence bişeylerin değiştiğini fark ettir ona:)
canım Allah huzur mutluluk versin.
ama sen zaten elinden gelenı yapıyormuşsun, arkadaşlarla kahvaltılar yemekler falan..yani büyükler sorun olmuyormuş pek.bu da iyi..
ama yatak odanıza Tv alın yoksa, en azından uzanarak seyredersiniz kafanıza göre..
başka aklıma gelmiyor şu an..
onun dışında herkes heran çok hareketli yaşamıyor zaten üzülme..mesela biz de haftaiçi biraz monoton sayılırz..çocuğun okulu erken yatması, eşimin yoğun işi dolayısı ile geç gelmesi derken, her dakka farklı şeyler yapamıyoruz .
ama haftasonu da gözümüzü açtığımız gibi dışardayız:)
yani monotonluk zaman zaman herkeste var..
sadece fırsatları değerlendirmek lazım..
eşin seni tutuk buluyorsa daha canlı olmanı istiyorsa evini ayırsın aklıma ilk bu geldi canım
insan büyüklerin yanında ne kadarda olsa rahat hareket edemez ki seni anlayabiliyorum
Yorumun için teşekkürler arkadaşım ama bir önceki cevabında ''asla yaşayamayacağın şeyleri yazacaktım ama vazgeçtim moral bozulmasın'' dediğin şeyleri merak ettim aslında canım :))
Niye akşamları sürekli evde geçiriyosunuz ki..
dışarı çıkın arada bir
sinemaya gidin,konsere gidin yada akşam yemeğinizi kv,kp den ayrı başbaşa yiyin..
eşinize hediye alın,saçınızı kestirin boyatın, hafta sonu ağva gibi ist yakın(istanbuldaysanız eğer ) 99 tl'ye çok otantik,hoş mekanlar var kaçamak yapın..
renk gelsin hayatınıza mutluluklarr
yok ya çok farklı şeyler yazmayacaktım..
mesela: Tv karşısında uzanarak gece keyfi, yazın rahat kıyafetlerle evde serilmeler, nadiren de olsa arkadaşlarla evde gece partileri, sabah kalktığında büyükleri düşünmeden üzerindekilerle evde gezme, çocuk olunca çocuğunu istediğin gibi büyütme kendi kurallarını koyma falan filan , ilk aklıma gelenler..bunları yazacaktım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?