Eşinin ailesi ile birlikte yaşamak..

Ben eşimi suçlamıyorum canım haklı yani.3 yıl geçti belki geç oldu benim bunu idrak edebilmem ama elimden geleni yapacağım.

Aaa ne kötü..sen ömür boyu eşinin ailesiyle mi yaşayacaksın?

Üzüldüm valla sana...neyse, asla yaşayamayacağın şeyleri yazacaktım ama vazgeçtim moral bozulmasın..

o zaman ne diyelim alışmaya bak..

insan bazen elinde olmayanları düşünüp vakit kaybetmek yerine, elindekilerle mutlu olmanın yollarını aramalı çünkü hayat çok kısa..

ama şu da var ,monutonluktan çıkmak için şöyle yap böyle yap diycem de ,evde büyükler var ....sana uymaz..

Allah kolaylık versin..

Son düzenleme:
Yani 3 yıl boyunca ben hiç mi birşey yapmadım.Tabi ki yaptım. Aile kahvaltıları düzenliyorum,arkadaşlarımızı çağırıyorum,oturup kv.ve kp.ile birlikte 4 lü tabu oynayalım diiye tabu aldım.Haftasonları kahvaltıdan sonra köpeğimizi alıp yürüyüşe çıkıyoruz.Bisiklet turları fln.Benim de düzenledğim aktiviteler var ama eşimin dediği gibi gel beraber pasta yapacağız diyecek kadar hayalgücüm geniş değil.Hiç aklıma gelmez böyle bişi :)Biraz hayalgücümü kullanmam lazım.Farklılık istiyor cancağızım

Sen söyle canım fikirlerini memnun olurum.Elbet onların evde olmadığı günler olur

aayy dimi aynennn..bak adam ne güzel sevmekten bahsediyor..
hadi annelerimiz neyse..eski sayılır onlar..onların zamanında ayıptı..ama biz böyle olmamalıyız..

motive olmana sevindim bence yaparsın istek ve çaba mevcut sende.. :)
yanlış anlama akıl vermek gibi değil ama sohbet ediyoruz burada sormak istediğin ne olursa özelden de yazabiirsin
boool bool mutluluklar sizeee

olsunnn sen yaz arkadaşım..
biz faydalanırız..
belki ilerde arkadaşta faydalanır :)

mesela eşimin boks eldivenleri alıp karşılıklı ikimiz boks yaparken videomuzu görümceme çektirmişliği var :) Ne o boksör ne de ben.Ama farklılık olsun işte.Yani nerden aklına gelir böyle şeyler bilmem.Böyle bir insanı memnun etmek o yüzden zor..

bence durumunuz el veriyorsa öncelikle yatak odanıza bir televizyon alırsınız aksamları yanlız kalmak acısından. bugün sinemadan bilet al yada bir yerden müzikli rezervasyon yaptır yada eve giderken odanıza bir demet çiçek içiçek ve giyecek:) bişiler al özel bişiler aksam için odanıza erken çekilin eşine en büyük sürprizi sen yap bence bişeylerin değiştiğini fark ettir ona:)

canım benim neden yanlış anlayım dertleşip sohbet ediyoruz burda :)Rabbim hepimizin yuvasına mutluluk,huzur,bereket versin inşaAllah

tv çok mantıklı..
başbaşa izleyeblirler..
böylelikle şımarmakta daha kolay olur

Haklısın canım,teşekkür ederim.Geç kalmış olsamda bir yerden başlamak lazım.Evlenmek boşanmak kolay bişi değil.Herşey yuvamızın huzuru,mutluluğu için :)

canım Allah huzur mutluluk versin.

ama sen zaten elinden gelenı yapıyormuşsun, arkadaşlarla kahvaltılar yemekler falan..yani büyükler sorun olmuyormuş pek.bu da iyi..

ama yatak odanıza Tv alın yoksa, en azından uzanarak seyredersiniz kafanıza göre..

başka aklıma gelmiyor şu an..

onun dışında herkes heran çok hareketli yaşamıyor zaten üzülme..mesela biz de haftaiçi biraz monoton sayılırz..çocuğun okulu erken yatması, eşimin yoğun işi dolayısı ile geç gelmesi derken, her dakka farklı şeyler yapamıyoruz .

ama haftasonu da gözümüzü açtığımız gibi dışardayız:)

yani monotonluk zaman zaman herkeste var..

sadece fırsatları değerlendirmek lazım..

eşin seni tutuk buluyorsa daha canlı olmanı istiyorsa evini ayırsın aklıma ilk bu geldi canım
insan büyüklerin yanında ne kadarda olsa rahat hareket edemez ki seni anlayabiliyorum

Yorumun için teşekkürler arkadaşım ama bir önceki cevabında ''asla yaşayamayacağın şeyleri yazacaktım ama vazgeçtim moral bozulmasın'' dediğin şeyleri merak ettim aslında canım :))

eşin seni tutuk buluyorsa daha canlı olmanı istiyorsa evini ayırsın aklıma ilk bu geldi canım
insan büyüklerin yanında ne kadarda olsa rahat hareket edemez ki seni anlayabiliyorum

evimizi yeni yaptırdık zaten canım,ayrı eve çıkma durumumuz yok gibi..Allah'tan annemiz babamız anlayışlı,sevimli insanlar.Yoksa işim çok daha zor olurdu..

Niye akşamları sürekli evde geçiriyosunuz ki..
dışarı çıkın arada bir
sinemaya gidin,konsere gidin yada akşam yemeğinizi kv,kp den ayrı başbaşa yiyin..
eşinize hediye alın,saçınızı kestirin boyatın, hafta sonu ağva gibi ist yakın(istanbuldaysanız eğer ) 99 tl'ye çok otantik,hoş mekanlar var kaçamak yapın..
renk gelsin hayatınıza mutluluklarr

Yorumun için teşekkürler arkadaşım ama bir önceki cevabında ''asla yaşayamayacağın şeyleri yazacaktım ama vazgeçtim moral bozulmasın'' dediğin şeyleri merak ettim aslında canım :))

yok ya çok farklı şeyler yazmayacaktım..

mesela: Tv karşısında uzanarak gece keyfi, yazın rahat kıyafetlerle evde serilmeler, nadiren de olsa arkadaşlarla evde gece partileri, sabah kalktığında büyükleri düşünmeden üzerindekilerle evde gezme, çocuk olunca çocuğunu istediğin gibi büyütme kendi kurallarını koyma falan filan , ilk aklıma gelenler..bunları yazacaktım..

Son düzenleme:

Dediklerinizin hepsini yapıyoruz zaten ama genelde eşimin planıyla gerçekleşen şeyler.Ben de alışmışım böyle bir düzene adam patladı en sonunda.Benim daha aktif,hareketli olmam gerekiyor,herkonuda..

hımm evet dediklerinizi yapabilmemiz için büyüklerimizin evde olmadığı zamanları değerlendirebiliriz,teşekkür ederim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…