- 7 Mart 2016
- 1.384
- 2.191
- 83
- Konu Sahibi cennetyarim
Keşke esimin ailesi de komple bana kusse 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke esimin ailesi de komple bana kusse![]()
Niye üzüyorsunuz kendinizi, küçük bir şeyden küsüyorsa görümceniz, küsmeye yer arıyor demektir.o zaman da üzülürsünüz belki ben böyle üzülecegimi düşünmemiştim. üstelik hak etmedim
Niye üzüyorsunuz kendinizi, küçük bir şeyden küsüyorsa görümceniz, küsmeye yer arıyor demektir.
Keşke benim görümcem de bana küssearkadaşlar şuan oyle kötü bir durumdayımki. ben kimse ile küs kalmayı sevmeyen hep orta yolcu biri oldum.
ancak görümcem bir olay sonucu benimle artık görüşmek istemedigini söyledi. kendimi acıklamaya calıstım ama dinlemedi. olay cok kucuk bir olay aslında.
demek istedigim eşinin ailesiyle küs olan varmı yada görüşmek istemeyen biri karsısında nasıl davranılır.
çok depresif durumdayım gercekten.
Benim eşim bana böyle dese asssla sallamam,acıklamaya calıstım kendimi . benim esimde benim haklı oldugumu biliyor önemseme bosver onun psıkılojisi iyi degil ondan diyor ama ben yinede cok uzuldum
Benim eşim bana böyle dese asssla sallamam,
Genelde gelinler görüşmek istemezse cümle alem gelini Kınayıp baskı yapar hayatını zindana çevirir
Görümcwye karışamaz kimse
Yeni mi evlisiniz? Eğer yeni değilseniz insanlar sizi az çok tanımıştır, görümceniz küstü diye size küsüyorlarsa, küssünler, insanları bu kadar önemsemeyin.işte hayatta kimseyle küs olmadım şimdi bu kdr yakın akraba iken küsmek garip geliyor.
bayramda nasıl gidicem diger aile bireyleri de benimle küsücekmi falan gibi
Yeni mi evlisiniz? Eğer yeni değilseniz insanlar sizi az çok tanımıştır, görümceniz küstü diye size küsüyorlarsa, küskünler, insanları bu kadar önemsemeyin.
Siz esinize kendinizi niyetinizi açıklayın kv e de anlatın çünkü muhtemelen görümceniz anlatacak eğer yanlış anlasildiysaniz gorumcenize bi mesajla açıklama yapın madem konusmuyo .arkadaşlar şuan oyle kötü bir durumdayımki. ben kimse ile küs kalmayı sevmeyen hep orta yolcu biri oldum.
ancak görümcem bir olay sonucu benimle artık görüşmek istemedigini söyledi. kendimi acıklamaya calıstım ama dinlemedi. olay cok kucuk bir olay aslında.
demek istedigim eşinin ailesiyle küs olan varmı yada görüşmek istemeyen biri karsısında nasıl davranılır.
çok depresif durumdayım gercekten.
Siz esinize kendinizi niyetinizi açıklayın kv e de anlatın çünkü muhtemelen görümceniz anlatacak eğer yanlış anlasildiysaniz gorumcenize bi mesajla açıklama yapın madem konusmuyo .
Esinize ve kv nize anlatmanızı istememin nedeni tabi aklı selim insanlarsa görümceniz onlara anlattığında sizin niyetinizin iyi olduğuna dair onu ikna edebilir. Bir de sizi anlamış olabilir ama yaptığınız şey onu kırmıştıraradım görümcemi anlattım. hatta kotu nıyetım olmaması ragmen ozur de diledim. ama anlamıyor dinlemek istemiyor.
Ben de gorumcemle gorusmek istemedigimi yuzune soylemistim, pek etkilendigini sanmam,kuzeninin soyledigine gore ayni gun gayet de mutluymus. Ayrica kpimin dune kadar haberi bile yoktu,kimse soylememis 2,5 senedir en sonunda gecen hafta kuzeni soylemis
Bence kimse kimseyi rahatsiz etmesin,ille gorusulecek diye bir sey yok. Birileri sizinle gorusmek istemedigini soyluyorsa inanin ki haklidir. Demek ki bunalmislar ki gorusmuyorlar
Gorusuyorlar küs degiller kesinlikleeşiniz kardeşiyle görüşüyormu peki suan
Gorusuyorlar küs degiller kesinlikle
Ben görüsmüyüyorun .... ilk zamanlar tuhaf oluyor tabi ama alisdim :)
siz yapacağınızı yapmışsınız kendinizi anlatmış özür dilemişsiniz boşverin sizi bilen bilir bilmeyende kendi gibi bilir diye düşünün.zamana bırakın illa herkes herkesle görüşmek zorunda değil