• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşinin ailesi ile küs olmak

Niye üzüyorsunuz kendinizi, küçük bir şeyden küsüyorsa görümceniz, küsmeye yer arıyor demektir.

işte hayatta kimseyle küs olmadım şimdi bu kdr yakın akraba iken küsmek garip geliyor.

bayramda nasıl gidicem diger aile bireyleri de benimle küsücekmi falan gibi

arkadaşlar şuan oyle kötü bir durumdayımki. ben kimse ile küs kalmayı sevmeyen hep orta yolcu biri oldum.

ancak görümcem bir olay sonucu benimle artık görüşmek istemedigini söyledi. kendimi acıklamaya calıstım ama dinlemedi. olay cok kucuk bir olay aslında.

demek istedigim eşinin ailesiyle küs olan varmı yada görüşmek istemeyen biri karsısında nasıl davranılır.

çok depresif durumdayım gercekten.
Keşke benim görümcem de bana küsse
malesef hiçbirşeye alınıp küsmüyor
dert edecek bir durum yok burada istemiyorsa görüşme çok mu lazım ??

acıklamaya calıstım kendimi . benim esimde benim haklı oldugumu biliyor önemseme bosver onun psıkılojisi iyi degil ondan diyor ama ben yinede cok uzuldum
Benim eşim bana böyle dese asssla sallamam,
Genelde gelinler görüşmek istemezse cümle alem gelini Kınayıp baskı yapar hayatını zindana çevirir
Görümcwye karışamaz kimse

işte hayatta kimseyle küs olmadım şimdi bu kdr yakın akraba iken küsmek garip geliyor.

bayramda nasıl gidicem diger aile bireyleri de benimle küsücekmi falan gibi
Yeni mi evlisiniz? Eğer yeni değilseniz insanlar sizi az çok tanımıştır, görümceniz küstü diye size küsüyorlarsa, küssünler, insanları bu kadar önemsemeyin.

Yeni mi evlisiniz? Eğer yeni değilseniz insanlar sizi az çok tanımıştır, görümceniz küstü diye size küsüyorlarsa, küskünler, insanları bu kadar önemsemeyin.

aynen 10 yıl oldu nerdeyse evleneli beni tanıyor olmaları lazım umarım kendimi azıcık önemsemey,i ögrenebilirim

arkadaşlar şuan oyle kötü bir durumdayımki. ben kimse ile küs kalmayı sevmeyen hep orta yolcu biri oldum.

ancak görümcem bir olay sonucu benimle artık görüşmek istemedigini söyledi. kendimi acıklamaya calıstım ama dinlemedi. olay cok kucuk bir olay aslında.

demek istedigim eşinin ailesiyle küs olan varmı yada görüşmek istemeyen biri karsısında nasıl davranılır.

çok depresif durumdayım gercekten.
Siz esinize kendinizi niyetinizi açıklayın kv e de anlatın çünkü muhtemelen görümceniz anlatacak eğer yanlış anlasildiysaniz gorumcenize bi mesajla açıklama yapın madem konusmuyo .

Siz esinize kendinizi niyetinizi açıklayın kv e de anlatın çünkü muhtemelen görümceniz anlatacak eğer yanlış anlasildiysaniz gorumcenize bi mesajla açıklama yapın madem konusmuyo .

aradım görümcemi anlattım. hatta kotu nıyetım olmaması ragmen ozur de diledim. ama anlamıyor dinlemek istemiyor.

Ben de gorumcemle gorusmek istemedigimi yuzune soylemistim, pek etkilendigini sanmam,kuzeninin soyledigine gore ayni gun gayet de mutluymus. Ayrica kpimin dune kadar haberi bile yoktu,kimse soylememis 2,5 senedir en sonunda gecen hafta kuzeni soylemis :KK66:

Bence kimse kimseyi rahatsiz etmesin,ille gorusulecek diye bir sey yok. Birileri sizinle gorusmek istemedigini soyluyorsa inanin ki haklidir. Demek ki bunalmislar ki gorusmuyorlar

aradım görümcemi anlattım. hatta kotu nıyetım olmaması ragmen ozur de diledim. ama anlamıyor dinlemek istemiyor.
Esinize ve kv nize anlatmanızı istememin nedeni tabi aklı selim insanlarsa görümceniz onlara anlattığında sizin niyetinizin iyi olduğuna dair onu ikna edebilir. Bir de sizi anlamış olabilir ama yaptığınız şey onu kırmıştır

Ben de gorumcemle gorusmek istemedigimi yuzune soylemistim, pek etkilendigini sanmam,kuzeninin soyledigine gore ayni gun gayet de mutluymus. Ayrica kpimin dune kadar haberi bile yoktu,kimse soylememis 2,5 senedir en sonunda gecen hafta kuzeni soylemis :KK66:

Bence kimse kimseyi rahatsiz etmesin,ille gorusulecek diye bir sey yok. Birileri sizinle gorusmek istemedigini soyluyorsa inanin ki haklidir. Demek ki bunalmislar ki gorusmuyorlar

eşiniz kardeşiyle görüşüyormu peki suan

siz yapacağınızı yapmışsınız kendinizi anlatmış özür dilemişsiniz boşverin sizi bilen bilir bilmeyende kendi gibi bilir diye düşünün.zamana bırakın illa herkes herkesle görüşmek zorunda değil

siz yapacağınızı yapmışsınız kendinizi anlatmış özür dilemişsiniz boşverin sizi bilen bilir bilmeyende kendi gibi bilir diye düşünün.zamana bırakın illa herkes herkesle görüşmek zorunda değil

evet aslında vicdanım cok rahat suan

Back
X