Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BDV dışındaki konuları kapatmıyoruz hem cevap yazarlar bence
Ne kadar iyi bile olsalar anlassan bile kayinvaliden veya gorumcen artik kim varsa yok olmuyor 6.5 aydayiz ve ben dualar ediyorum ayri eve cikalim diye bu sekilde her dediği soz hareket gozume batiyor sinirimi bozuyor sıkılmaya basladim artık ortak hersey olmuyor bosuna dememisler ev ev üstüne olmaz diye diyenleri dinlemeluydim sevsemde yok olmuyor bazen beni sinir edip kırıcak seyler söylüyor ve ben yine birsey olmamis gibi devam etmek zorundayım malesefBen evli bile degilim ama evlencegim adam ailesyle yasamak istiyo. Ben istemyorm cnku ben onunla evde bas basa olmak isterim. Evin icinde kocama hos gorunmek isterim. Yemegmi kendim yapmak. Herseyimi kendim yapmak isterm.
BDV dışındaki konuları kapatmıyoruz hem cevap yazarlar bence![]()
Ne kadar iyi bile olsalar anlassan bile kayinvaliden veya gorumcen artik kim varsa yok olmuyor 6.5 aydayiz ve ben dualar ediyorum ayri eve cikalim diye bu sekilde her dediği soz hareket gozume batiyor sinirimi bozuyor sıkılmaya basladim artık ortak hersey olmuyor bosuna dememisler ev ev üstüne olmaz diye diyenleri dinlemeluydim sevsemde yok olmuyor bazen beni sinir edip kırıcak seyler söylüyor ve ben yine birsey olmamis gibi devam etmek zorundayım malesef
Evlenecek kızlara hep diyoruz ama aşık olunca samanlık seyran olur zannedip evleniyorlar hemen.Ne kadar iyi bile olsalar anlassan bile kayinvaliden veya gorumcen artik kim varsa yok olmuyor 6.5 aydayiz ve ben dualar ediyorum ayri eve cikalim diye bu sekilde her dediği soz hareket gozume batiyor sinirimi bozuyor sıkılmaya basladim artık ortak hersey olmuyor bosuna dememisler ev ev üstüne olmaz diye diyenleri dinlemeluydim sevsemde yok olmuyor bazen beni sinir edip kırıcak seyler söylüyor ve ben yine birsey olmamis gibi devam etmek zorundayım malesef
Bir Derdim Var bölümü.bdv nedir![]()
Evlenmeden önce burda takılıp fikir alsaymisim tecrubelilerden diyorum ama gecti en kisa zamanda kendi evimize çıkarız insaAllahEvlenecek kızlara hep diyoruz ama aşık olunca samanlık seyran olur zannedip evleniyorlar hemen.
Kayınvalide melek, görümceler, kayınpederler, kayınbiraderler cennetlik olsa da aynı evin içinde olmaz.
Yeri gelir kavga edilir, tüm kavgalarınıza istemeden de olsa ev halkı şahit olur, salonda baş başa oturup iki sohbet etmek istesen bir yanda kayınvalide bir yanda kayınpeder rahat edemezsin, özel bir anın olmaz, eşine surat assan, kapris yapsan kapıyı vurup odana çekilemezsin herkes alınır.
Evi dilediğin gibi çekip çeviremezsin, benim evim kavramı oluşamaz.
Üstelik ben aileyle oturunca evlilik sorumluluğunu tam olarak hissedemediklerini düşünüyorum, nasılsa evde birileri var deyip eşini ailesiyle yalnız bırakanlarda var, az olsun, varsın doğru dürüst eşya olmasın, bir göz oda olsun ama ayrı ev olsun diyenlerdenim.
Esim istemiyor degil ama imkanlarimiz yok suan ve aslinda o istemedi beraber olalim diye hakkini yemiyim olmaz dedi ah benim toz pembe salak kafam senle olduktan sonra herseye varim diyordum he o kadar kötü durumdamiyim Hayır rahatım ama anladimki eksileri artilardan cokmusinşallah ayrı evinize çıkarsınız canım eşin istemiyor mu
zor canım aynı ev..Esim istemiyor degil ama imkanlarimiz yok suan ve aslinda o istemedi beraber olalim diye hakkini yemiyim olmaz dedi ah benim toz pembe salak kafam senle olduktan sonra herseye varim diyordum he o kadar kötü durumdamiyim Hayır rahatım ama anladimki eksileri artilardan cokmus
Amin canım kendi düşen aglama diyip idare edicemzor canım aynı ev..
inşallah çıkarsınız ayrı evinize.
öyle bişey denemeyi bile düşünmedim.
istememde Allah ta mecbur bırakmasın inşallah.
Yine de o fikirleri dinlemez ailesiyle otururdunuz, bazen insan tecrübe etmeden zorluklarını anlayamıyor çünkü.Evlenmeden önce burda takılıp fikir alsaymisim tecrubelilerden diyorum ama gecti en kisa zamanda kendi evimize çıkarız insaAllah![]()
Haklisiniz aslinda o zamanlar annemde demisti onu bile dinlememissem demek ki yasamak varmisYine de o fikirleri dinlemez ailesiyle otururdunuz, bazen insan tecrübe etmeden zorluklarını anlayamıyor çünkü.
BEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŞ SENE KAYNANAM İLEzor canım aynı ev..
inşallah çıkarsınız ayrı evinize.
öyle bişey denemeyi bile düşünmedim.
istememde Allah ta mecbur bırakmasın inşallah.
MasaAllah bes senemi ben 6 ayda sıkılmaya başladım ve belli olmaz daha 1.5-2 sene ayrilamicaz gibi gözüküyor ama yinede sadece kv olmasi yine bir yerde belki iyidir (kvye gore degisir tabi) bnde kp kayin ve görumce var birdeBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEŞ SENE KAYNANAM İLE![]()